Doginka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 kaho napisał(a):... Bede mogla jezdzic gdzie mnie oczy poniosa (w tym i na wystawy - Doginko tu 'pije' do Ciebie :lol:) ;)... Kasiu, Ty wiesz, że ja baaaardzo jestem myślami z Tobą w wiadomej sprawie;-) i przy okazji cieszę się z możliwości wspólnego podróżowania na wystawy:multi: Quote
zuzolandia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='kaho']Drogie Dogociółki, zdaje sie, ze niedlugo wreszcie koniec internetowego zeslania :multi: - jestem w trakcie podlaczania sie do stacjonarnego netu i zakupuje laptopika :cool3:;) at last! Dodatkowo zainwestowalam i kupilam samochodzik, ktory (mam nadzieje) odbiore jutro :cool3:. Bede mogla jezdzic gdzie mnie oczy poniosa (w tym i na wystawy - Doginko tu 'pije' do Ciebie :lol:) ;). W pierwsza trase wybieram sie, w przyszlym tygoniu (w ramach ferii) aby go przetestowac i wyczuc :razz: - mam nadzieje, ze obedzie sie bez 'niespodzianek' :lol:. Poza tym nadal robie 'wielkie' porzadki w zyciu (i co za tym idzie i w domu - chyba mam jakies natrectwo :splat:) i mam nadzieje ze za jakis czas wreszcie wroce do wlasciwego stanu psychicznego :evil_lol: - choc z drugiej strony ...... to mi to nie grozi :roflt: . Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuje nadrobic wszelkie nieobecnosci jak tylko sie zorganizuje :lol:. Cieszkamy się bardzooo ze wkrótce zagoscisz na stałe :multi::multi::multi: i pamietaj że co nas nie zabijeee to nas wzmocni :cool3::cool3: pss.jak juz jesteś w takim porządkowym transie to moze wpadniesz i ogarniesz mi chaupę ??? :eviltong: Quote
kaho Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Kochane Dogocioteczki, wreszcie WROCILAM:multi::lol::multi:. Co prawda moze jeszcze przez tydzien bede tak 'srednio' on line, ale juz jestem komputerowo-internetowa wiec zaczynam nadrabiac zaleglosci w Waszych galeryjkach;). Pozdrawiamy Was serdecznie:hand:. Quote
Fides79 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 :multi::multi:ooo super no to Kasieńko czekamy tez na jakies zdjęcia Holly :lol: Quote
kaho Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Fides79 napisał(a)::multi::multi:ooo super no to Kasieńko czekamy tez na jakies zdjęcia Holly :lol: Luska jest tak zarosnieta, ze wstyd ja pokazywac:oops:. Na dodatek ma teraz cieczke, wiec nie moge z nia jechac do Doginki na odgruzowanie - bo tam przeciez wspaniali reproduktorzy sie znajduja :lol:. Nie ma rady - musimy poczekac. Ale aby troche ozywic te zapomniana galeryjke to moze wrzuce cokolwiek :cool3:;). Zaraz do Was sie wybiore, bo juz prawie zapomnialam jak wyglada Feloslaw Wspanialy :lol:. Quote
kaho Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Jako, ze nie mam nowych zdjec ale chcac ozywic nasza zapomniana galerie wrzucam fotki z serii 'wszystkiego po trochu czyli totalny mix' :cool3:: Quote
Doginka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 o super Kasiu, ze wróciłaś. Czekamy na koniec cieczki i szybciutko zapraszam do chłopsiaków w odwiedziny i na trymowanko:lol: Quote
kaho Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Doginka napisał(a):o super Kasiu, ze wróciłaś. Czekamy na koniec cieczki i szybciutko zapraszam do chłopsiaków w odwiedziny i na trymowanko:lol: Sylwuniu, jak tylko cieczka sie skonczy to natychmiast sie u Ciebie zameldujemy :lol:. A wieczorkiem odwiedzimy Wasza galerie - teraz lecimy na trzecie urodziny mojej Siostrzenicy ;). Quote
ahedok Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 jaka słodziutka Holly :loveu: pozdrawiam i zapraszam do Irysa :lol: Quote
kaho Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 ahedok napisał(a):jaka słodziutka Holly :loveu: pozdrawiam i zapraszam do Irysa :lol: Dziekujemy za mile slowa i oczywiscie wpadniemy z rewizyta :-) Quote
zuzolandia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! witamy na nowo starą dogową wyjadaczkę hihihihihihihihi buziammmm ;-) Quote
Doginka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kasiulek, wczoraj robiłam Chiarę - ale odżyła po roku nietrymowania;-) Mam nadzieję, ze nie zatuczyłaś Holly, tak jak Basia Chiare;-) Quote
kaho Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='zuzolandia']oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! witamy na nowo starą dogową wyjadaczkę hihihihihihihihi buziammmm ;-) A witamy sie, witamy :lol: i zaleglosci nadrabiamy :cool3:;). [quote name='Doginka']Kasiulek, wczoraj robiłam Chiarę - ale odżyła po roku nietrymowania;-) Mam nadzieję, ze nie zatuczyłaś Holly, tak jak Basia Chiare;-) Sylwus, tez mam taka nadzieje:lol:;). Poki co zebra sa wyczuwalne (a to chyba dobry znak), ale pod gruba warstwa futra ciezko cokolwiek stwierdzic. Odgruzujesz ja to sie okaze, chociaz i tak jestem dobrej mysli - w koncu Luska nie dostaje zadnych dodatkowych smakolykow poza surowa marchewka do chrupania :lol:. Ty mi, lepiej powiedz kiedy szykujemy sie na jakas wystawe :cool3:, bo bede musiala z nia duzo pocwiczyc :evil_lol: - przez ta cala 'rodzinna' sytuacje rozbisurmanila mi sie straszecznie. Quote
zuzolandia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Hello;-) po tej zimie to moje futra maja nadwagę hihih..ale juz pracujemy nad pozbyciem się zbędnego tłuszczyku hihihiih buziamy ;-) Quote
kaho Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='zuzolandia']Hello;-) po tej zimie to moje futra maja nadwagę hihih..ale juz pracujemy nad pozbyciem się zbędnego tłuszczyku hihihiih buziamy ;-) Hi :lol:, a ja pomna zeszlorocznej nauki :cool3:, uwazalam aby Holly nie rozpasla sie az nadto :cool3: - za dobrze pamietam jak ciezko pracowalysmy aby pozbyc sie 'zapasu':evil_lol: - dlatego bidula z dodatkow zarla tylko marchewke, marchewke i marchewke :evil_lol:. Quote
Culineo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witamy ! :hand: a bennerku to Holly jest zeszłoroczna? :D bo taka nie zarośnieta i wgl :) Quote
Mani2000 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 witam w galeri! i mam pytanko doginko czy jakiś w twoich psisk to tatuś? że to taki wnuczuś Quote
Doginka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kaho napisał(a): Sylwus, tez mam taka nadzieje:lol:;). Poki co zebra sa wyczuwalne (a to chyba dobry znak), ale pod gruba warstwa futra ciezko cokolwiek stwierdzic. Odgruzujesz ja to sie okaze, chociaz i tak jestem dobrej mysli - w koncu Luska nie dostaje zadnych dodatkowych smakolykow poza surowa marchewka do chrupania :lol:. Ty mi, lepiej powiedz kiedy szykujemy sie na jakas wystawe :cool3:, bo bede musiala z nia duzo pocwiczyc :evil_lol: - przez ta cala 'rodzinna' sytuacje rozbisurmanila mi sie straszecznie. Może kraków? Albo Warszawka?;-) Mani2000 napisał(a):witam w galeri! i mam pytanko doginko czy jakiś w twoich psisk to tatuś? że to taki wnuczuś Ale to jest galeria Holly, a nie moja;-) Chociaż chciałabym Ci odpowiedzieć, ale nie zabardzo zrozumiałam Twoje pytanie/wypowiedź:roll::oops: Quote
Fides79 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Doginka Napisał Mani2000 witam w galeri! i mam pytanko doginko czy jakiś w twoich psisk to tatuś? że to taki wnuczuś Ale to jest galeria Holly, a nie moja;-) Chociaż chciałabym Ci odpowiedzieć, ale nie zabardzo zrozumiałam Twoje pytanie/wypowiedź:roll::oops: nic sie nie przejmuj, wiele osób nie rozumie, to standard :lol::errrr: Quote
ahedok Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 co tam u Holly? bo ja czekam z napięciem na "odgruzowane" zdjęcia :D Quote
Recommended Posts