Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaho napisał(a):
... Bede mogla jezdzic gdzie mnie oczy poniosa (w tym i na wystawy - Doginko tu 'pije' do Ciebie :lol:) ;)...

Kasiu, Ty wiesz, że ja baaaardzo jestem myślami z Tobą w wiadomej sprawie;-) i przy okazji cieszę się z możliwości wspólnego podróżowania na wystawy:multi:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaho']Drogie Dogociółki,
zdaje sie, ze niedlugo wreszcie koniec internetowego zeslania :multi: - jestem w trakcie podlaczania sie do stacjonarnego netu i zakupuje laptopika :cool3:;) at last!
Dodatkowo zainwestowalam i kupilam samochodzik, ktory (mam nadzieje) odbiore jutro :cool3:. Bede mogla jezdzic gdzie mnie oczy poniosa (w tym i na wystawy - Doginko tu 'pije' do Ciebie :lol:) ;).
W pierwsza trase wybieram sie, w przyszlym tygoniu (w ramach ferii) aby go przetestowac i wyczuc :razz: - mam nadzieje, ze obedzie sie bez 'niespodzianek' :lol:.
Poza tym nadal robie 'wielkie' porzadki w zyciu (i co za tym idzie i w domu - chyba mam jakies natrectwo :splat:) i mam nadzieje ze za jakis czas wreszcie wroce do wlasciwego stanu psychicznego :evil_lol: - choc z drugiej strony ...... to mi to nie grozi :roflt: .
Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuje nadrobic wszelkie nieobecnosci jak tylko sie zorganizuje :lol:.

Cieszkamy się bardzooo ze wkrótce zagoscisz na stałe :multi::multi::multi:

i pamietaj że co nas nie zabijeee to nas wzmocni :cool3::cool3:

pss.jak juz jesteś w takim porządkowym transie to moze wpadniesz i ogarniesz mi chaupę ??? :eviltong:

• 1 month later...
Posted

Kochane Dogocioteczki,

wreszcie WROCILAM:multi::lol::multi:.
Co prawda moze jeszcze przez tydzien bede tak 'srednio' on line, ale juz jestem komputerowo-internetowa wiec zaczynam nadrabiac zaleglosci w Waszych galeryjkach;).
Pozdrawiamy Was serdecznie:hand:.

Posted

Fides79 napisał(a):
:multi::multi:ooo super
no to Kasieńko czekamy tez na jakies zdjęcia Holly :lol:

Luska jest tak zarosnieta, ze wstyd ja pokazywac:oops:. Na dodatek ma teraz cieczke, wiec nie moge z nia jechac do Doginki na odgruzowanie - bo tam przeciez wspaniali reproduktorzy sie znajduja :lol:. Nie ma rady - musimy poczekac.
Ale aby troche ozywic te zapomniana galeryjke to moze wrzuce cokolwiek :cool3:;).
Zaraz do Was sie wybiore, bo juz prawie zapomnialam jak wyglada Feloslaw Wspanialy :lol:.

Posted

Jako, ze nie mam nowych zdjec ale chcac ozywic nasza zapomniana galerie wrzucam fotki z serii 'wszystkiego po trochu czyli totalny mix' :cool3::

Posted

Doginka napisał(a):
o super Kasiu, ze wróciłaś. Czekamy na koniec cieczki i szybciutko zapraszam do chłopsiaków w odwiedziny i na trymowanko:lol:

Sylwuniu, jak tylko cieczka sie skonczy to natychmiast sie u Ciebie zameldujemy :lol:.
A wieczorkiem odwiedzimy Wasza galerie - teraz lecimy na trzecie urodziny mojej Siostrzenicy ;).

Posted

ahedok napisał(a):
jaka słodziutka Holly :loveu:

pozdrawiam i zapraszam do Irysa :lol:

Dziekujemy za mile slowa i oczywiscie wpadniemy z rewizyta :-)

Posted

[quote name='zuzolandia']oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!

witamy na nowo starą dogową wyjadaczkę hihihihihihihihi

buziammmm ;-)

A witamy sie, witamy :lol: i zaleglosci nadrabiamy :cool3:;).

[quote name='Doginka']Kasiulek, wczoraj robiłam Chiarę - ale odżyła po roku nietrymowania;-) Mam nadzieję, ze nie zatuczyłaś Holly, tak jak Basia Chiare;-)

Sylwus, tez mam taka nadzieje:lol:;). Poki co zebra sa wyczuwalne (a to chyba dobry znak), ale pod gruba warstwa futra ciezko cokolwiek stwierdzic. Odgruzujesz ja to sie okaze, chociaz i tak jestem dobrej mysli - w koncu Luska nie dostaje zadnych dodatkowych smakolykow poza surowa marchewka do chrupania :lol:.
Ty mi, lepiej powiedz kiedy szykujemy sie na jakas wystawe :cool3:, bo bede musiala z nia duzo pocwiczyc :evil_lol: - przez ta cala 'rodzinna' sytuacje rozbisurmanila mi sie straszecznie.

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello;-)
po tej zimie to moje futra maja nadwagę hihih..ale juz pracujemy nad pozbyciem się zbędnego tłuszczyku hihihiih

buziamy ;-)
Hi :lol:,
a ja pomna zeszlorocznej nauki :cool3:, uwazalam aby Holly nie rozpasla sie az nadto :cool3: - za dobrze pamietam jak ciezko pracowalysmy aby pozbyc sie 'zapasu':evil_lol: - dlatego bidula z dodatkow zarla tylko marchewke, marchewke i marchewke :evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):

Sylwus, tez mam taka nadzieje:lol:;). Poki co zebra sa wyczuwalne (a to chyba dobry znak), ale pod gruba warstwa futra ciezko cokolwiek stwierdzic. Odgruzujesz ja to sie okaze, chociaz i tak jestem dobrej mysli - w koncu Luska nie dostaje zadnych dodatkowych smakolykow poza surowa marchewka do chrupania :lol:.
Ty mi, lepiej powiedz kiedy szykujemy sie na jakas wystawe :cool3:, bo bede musiala z nia duzo pocwiczyc :evil_lol: - przez ta cala 'rodzinna' sytuacje rozbisurmanila mi sie straszecznie.

Może kraków? Albo Warszawka?;-)
Mani2000 napisał(a):
witam w galeri!
i mam pytanko doginko czy jakiś w twoich psisk to tatuś?
że to taki wnuczuś

Ale to jest galeria Holly, a nie moja;-) Chociaż chciałabym Ci odpowiedzieć, ale nie zabardzo zrozumiałam Twoje pytanie/wypowiedź:roll::oops:

Posted

Doginka

Napisał Mani2000
witam w galeri!
i mam pytanko doginko czy jakiś w twoich psisk to tatuś?
że to taki wnuczuś

Ale to jest galeria Holly, a nie moja;-) Chociaż chciałabym Ci odpowiedzieć, ale nie zabardzo zrozumiałam Twoje pytanie/wypowiedź:roll::oops:

nic sie nie przejmuj, wiele osób nie rozumie, to standard :lol::errrr: