Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']To czekamy cierpliwie na te Twoje odrobienie się ;-)

[quote name='niunka04']Dokładnie będziemy czekać ;*

Dziewczyny, wielkie dzieki za wyrozumialosc :loveu:- zglosze sie natychmiast jak tylko sie troche pozbieram :cool3: a poki co pozdrawiam Was b.b.b.b goraco :bye:.

Posted

Doginka napisał(a):
Kasiu, chyba muszę Ci zrobić nowy, poświąteczny komplecik banerkowo-avkowy:lol:

Bylabym Ci bardzo wdzieczna :lol:, a jeszcze jak bys wkleila mi pare fotek z wystawy :cool3: (bo ja mam z tym problemy) to juz ..... wdzieczna nieskonczenie ;):megagrin:.

Posted

kaho napisał(a):
Bylabym Ci bardzo wdzieczna :lol:, a jeszcze jak bys wkleila mi pare fotek z wystawy :cool3: (bo ja mam z tym problemy) to juz ..... wdzieczna nieskonczenie ;):megagrin:.

:oops: już zapomniałam o tej wystawie:oops:
Jak tylko złapię wolną chwilkę, to wezmę się za robotę;-) I jak mi leń minie i dół do końca zakopię;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']Doberek...jaka tu cichosza nastała ;-)

Kochana Zuzolandio, ciesze sie bardzo ze o nas pamietasz i wielkie dzieki za odwiedziny :lol:.
Cisza spowodowana jest brakiem checi do czegokolwiek - w pracy wielki zachrzan a prywatnie tez nie jest lepiej - troche sie 'paprze' (a moze nawet nie troche:sad:) wiec nie mam polotu do pisania i wstawiania czegokolwiek :sad:.
Mam nadzieje, ze jakos ze wszystkim sobie dam rade i wreszcie bede mogla do Was w pelni wrocic ;).
Poki co pozdrawiam bardzo serdecznie Ciebie i Twoje fantastyczne futrzaki-slodziaki :loveu: :hand: .

Posted

Kochane moje Dogociolki,

dziekuje za pamiec i odwiedziny :loveu:.
Ja rowniez o Was pamietam i chcialabym byc juz z Wami on-line :cool3:.
Troche 'odtajalam' choc byc moze jeszcze przez jakis czas bede pojawiac sie nieregularnie:shake:, dopoki nie zakupie sobie jakiegos laptopika i lacza internetowego:cool3:.
Jak to sie mowi co sie popieprzy to sie polepszy.... wiec czekam na 'wiosenke' w moim zyciu :lol:.
W koncu trzeba byc dobrej mysli:cool3:;).

Chcialabym moc wrzucic jakies zdjecia Holluni, abyscie byly 'na czasie' jak to moje szczescie okrutnie obroslo :evil_lol:, ale niestety (jak pisalam wczesniej) w domu jestem 'niema' a w firmie mam poblokowane pewne ustawienia :angryy: (w tym wrzucanie i ogladanie fot:angryy:).

Jutro Hollunia :loveu: bedzie obchodzila 2 urodziny (Boszzzze jak ten czas leci :cool3:) wiec zycze mojemu slodziakowi aby byla zawsze taka radosna jak jest i byla z nami przez wiele, wiele dlugich lat :lol:.

Doginko, chyba bedziemy musialy Cie niedlugo odwiedzic - co Ty na to???:lol:

Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego razu ;):lol:.

Posted

Kokosek napisał(a):
wróciłaś :))))
no ot najlepsiejszego dla Holly na urodziny! energii i entuzjazmu i wszystkiego najjjj :D

Witam Cie Kokosku:lol:, fajnie ze i Ty rowniez wrocilas ;).
A za zyczenia serdecznie dziekujemy :loveu:.

Posted

[quote name='Doginka']STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM...
Oby Hollynka była zdrowa i cieszyła się długim życiem u boku kochanej Pańci;-)

Szczekatki od chorego tatki - Gordonka:-(

Dziekujemy Sylwuniu za pamiec i zyczenia :loveu:.

Wam tez zyczymy abyscie szybko wyszli z tych wrednych chorobstw i abysmy niedlugo sie zobaczyli w pelnym skladzie ;).

Posted

ehhh w ferworze Felkowych zabiegów zapomniałam cosik tu napisać :oops:
ale już to nadrabiam i dla Hollci wszystkiego najpieskowego i wiele radosci, biegania, skakania i samych sukcesów na wystawach :bday:

Posted

Fides79 napisał(a):
ehhh w ferworze Felkowych zabiegów zapomniałam cosik tu napisać :oops:
ale już to nadrabiam i dla Hollci wszystkiego najpieskowego i wiele radosci, biegania, skakania i samych sukcesów na wystawach :bday:

Dziekujemy serdecznie za zyczenia :loveu:.
Lece do Was zobaczyc co to za 'Felkowe zabiegi' sa ;).

Posted

Drogie Dogociółki,
zdaje sie, ze niedlugo wreszcie koniec internetowego zeslania :multi: - jestem w trakcie podlaczania sie do stacjonarnego netu i zakupuje laptopika :cool3:;) at last!
Dodatkowo zainwestowalam i kupilam samochodzik, ktory (mam nadzieje) odbiore jutro :cool3:. Bede mogla jezdzic gdzie mnie oczy poniosa (w tym i na wystawy - Doginko tu 'pije' do Ciebie :lol:) ;).
W pierwsza trase wybieram sie, w przyszlym tygoniu (w ramach ferii) aby go przetestowac i wyczuc :razz: - mam nadzieje, ze obedzie sie bez 'niespodzianek' :lol:.
Poza tym nadal robie 'wielkie' porzadki w zyciu (i co za tym idzie i w domu - chyba mam jakies natrectwo :splat:) i mam nadzieje ze za jakis czas wreszcie wroce do wlasciwego stanu psychicznego :evil_lol: - choc z drugiej strony ...... to mi to nie grozi :roflt: .
Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuje nadrobic wszelkie nieobecnosci jak tylko sie zorganizuje :lol:.

Posted

zuzolandia napisał(a):

Buziaki Walentynkowe od KUDŁATEJ EKIPY !!!
KOFFAMYY !!!!!!!!!!

Dziekujemy serdecznie:loveu: i Was rowniez sciskamy b.b.b.b mocno Walentynkowo - choc jestesmy straaaaasznie spoznione z tym swietem :evil_lol:;).

Posted

Doginka napisał(a):

Sylwus, dziekujemy za pamiec:loveu: i sciskamy Cie mocno Walentynkowo, choc juz nie jest czas walentynkowy :evil_lol: ;).