kaho Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Czarna_Owieczka']http://oi52.tinypic.com/bj72w.jpg piękna sznupka :loveu: mamy taką samą klatkę :razz: Gratulujemy wspaniałych ocen i hodowlanki ! :multi: Witamy serdecznie w naszej galerii i dziekujemy za mile slowa :lol:. Quote
kaho Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='zuzolandia']To czekamy cierpliwie na te Twoje odrobienie się ;-) [quote name='niunka04']Dokładnie będziemy czekać ;* Dziewczyny, wielkie dzieki za wyrozumialosc :loveu:- zglosze sie natychmiast jak tylko sie troche pozbieram :cool3: a poki co pozdrawiam Was b.b.b.b goraco :bye:. Quote
Doginka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kasiu, chyba muszę Ci zrobić nowy, poświąteczny komplecik banerkowo-avkowy:lol: Quote
kaho Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Doginka napisał(a):Kasiu, chyba muszę Ci zrobić nowy, poświąteczny komplecik banerkowo-avkowy:lol: Bylabym Ci bardzo wdzieczna :lol:, a jeszcze jak bys wkleila mi pare fotek z wystawy :cool3: (bo ja mam z tym problemy) to juz ..... wdzieczna nieskonczenie ;):megagrin:. Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witankoo i pozdrawiankoo zapracowana kobitko;-) Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kaho napisał(a):Bylabym Ci bardzo wdzieczna :lol:, a jeszcze jak bys wkleila mi pare fotek z wystawy :cool3: (bo ja mam z tym problemy) to juz ..... wdzieczna nieskonczenie ;):megagrin:. :oops: już zapomniałam o tej wystawie:oops: Jak tylko złapię wolną chwilkę, to wezmę się za robotę;-) I jak mi leń minie i dół do końca zakopię;-) Quote
zuzolandia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Doberek...jaka tu cichosza nastała ;-) Quote
kaho Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='zuzolandia']Doberek...jaka tu cichosza nastała ;-) Kochana Zuzolandio, ciesze sie bardzo ze o nas pamietasz i wielkie dzieki za odwiedziny :lol:. Cisza spowodowana jest brakiem checi do czegokolwiek - w pracy wielki zachrzan a prywatnie tez nie jest lepiej - troche sie 'paprze' (a moze nawet nie troche:sad:) wiec nie mam polotu do pisania i wstawiania czegokolwiek :sad:. Mam nadzieje, ze jakos ze wszystkim sobie dam rade i wreszcie bede mogla do Was w pelni wrocic ;). Poki co pozdrawiam bardzo serdecznie Ciebie i Twoje fantastyczne futrzaki-slodziaki :loveu: :hand: . Quote
Doginka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ooooo, Ty żyjesz:lol: Już się stęskniliśmy z Gordonem za Holly:razz: Ściskam Cię Kasiu i mam nadzieję, że niedługo wrócisz na dogo już na dłużej i z fotami;-) Quote
zuzolandia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Przyszlam dac słodkiego buziaczka i przesłać troche pozytywnej energi ... Oby to chrzanienie się wreszcie się odchrzaniło Koffana ;-) Quote
Kokosek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Przyszłam się przywitać po długiej nieobecności ;) Quote
zuzolandia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [I][B]Tak dla przypomnienia że pamietamy o WAS ;-)[/B][/I] Quote
Tiesto_kennel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zaglądam, podglądam a tu nic. Ale cierpliwie czekam ;) Quote
kaho Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Kochane moje Dogociolki, dziekuje za pamiec i odwiedziny :loveu:. Ja rowniez o Was pamietam i chcialabym byc juz z Wami on-line :cool3:. Troche 'odtajalam' choc byc moze jeszcze przez jakis czas bede pojawiac sie nieregularnie:shake:, dopoki nie zakupie sobie jakiegos laptopika i lacza internetowego:cool3:. Jak to sie mowi co sie popieprzy to sie polepszy.... wiec czekam na 'wiosenke' w moim zyciu :lol:. W koncu trzeba byc dobrej mysli:cool3:;). Chcialabym moc wrzucic jakies zdjecia Holluni, abyscie byly 'na czasie' jak to moje szczescie okrutnie obroslo :evil_lol:, ale niestety (jak pisalam wczesniej) w domu jestem 'niema' a w firmie mam poblokowane pewne ustawienia :angryy: (w tym wrzucanie i ogladanie fot:angryy:). Jutro Hollunia :loveu: bedzie obchodzila 2 urodziny (Boszzzze jak ten czas leci :cool3:) wiec zycze mojemu slodziakowi aby byla zawsze taka radosna jak jest i byla z nami przez wiele, wiele dlugich lat :lol:. Doginko, chyba bedziemy musialy Cie niedlugo odwiedzic - co Ty na to???:lol: Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego razu ;):lol:. Quote
Kokosek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 wróciłaś :)))) no ot najlepsiejszego dla Holly na urodziny! energii i entuzjazmu i wszystkiego najjjj :D Quote
kaho Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Kokosek napisał(a):wróciłaś :)))) no ot najlepsiejszego dla Holly na urodziny! energii i entuzjazmu i wszystkiego najjjj :D Witam Cie Kokosku:lol:, fajnie ze i Ty rowniez wrocilas ;). A za zyczenia serdecznie dziekujemy :loveu:. Quote
Doginka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM... Oby Hollynka była zdrowa i cieszyła się długim życiem u boku kochanej Pańci;-) Szczekatki od chorego tatki - Gordonka:-( Quote
kaho Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='Doginka']STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM... Oby Hollynka była zdrowa i cieszyła się długim życiem u boku kochanej Pańci;-) Szczekatki od chorego tatki - Gordonka:-( Dziekujemy Sylwuniu za pamiec i zyczenia :loveu:. Wam tez zyczymy abyscie szybko wyszli z tych wrednych chorobstw i abysmy niedlugo sie zobaczyli w pelnym skladzie ;). Quote
Fides79 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ehhh w ferworze Felkowych zabiegów zapomniałam cosik tu napisać :oops: ale już to nadrabiam i dla Hollci wszystkiego najpieskowego i wiele radosci, biegania, skakania i samych sukcesów na wystawach :bday: Quote
kaho Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Fides79 napisał(a):ehhh w ferworze Felkowych zabiegów zapomniałam cosik tu napisać :oops: ale już to nadrabiam i dla Hollci wszystkiego najpieskowego i wiele radosci, biegania, skakania i samych sukcesów na wystawach :bday: Dziekujemy serdecznie za zyczenia :loveu:. Lece do Was zobaczyc co to za 'Felkowe zabiegi' sa ;). Quote
zuzolandia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [SIZE="4"]Buziaki Walentynkowe od KUDŁATEJ EKIPY !!! KOFFAMYY !!!!!!!!!! Quote
kaho Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Drogie Dogociółki, zdaje sie, ze niedlugo wreszcie koniec internetowego zeslania :multi: - jestem w trakcie podlaczania sie do stacjonarnego netu i zakupuje laptopika :cool3:;) at last! Dodatkowo zainwestowalam i kupilam samochodzik, ktory (mam nadzieje) odbiore jutro :cool3:. Bede mogla jezdzic gdzie mnie oczy poniosa (w tym i na wystawy - Doginko tu 'pije' do Ciebie :lol:) ;). W pierwsza trase wybieram sie, w przyszlym tygoniu (w ramach ferii) aby go przetestowac i wyczuc :razz: - mam nadzieje, ze obedzie sie bez 'niespodzianek' :lol:. Poza tym nadal robie 'wielkie' porzadki w zyciu (i co za tym idzie i w domu - chyba mam jakies natrectwo :splat:) i mam nadzieje ze za jakis czas wreszcie wroce do wlasciwego stanu psychicznego :evil_lol: - choc z drugiej strony ...... to mi to nie grozi :roflt: . Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuje nadrobic wszelkie nieobecnosci jak tylko sie zorganizuje :lol:. Quote
kaho Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 zuzolandia napisał(a): Buziaki Walentynkowe od KUDŁATEJ EKIPY !!! KOFFAMYY !!!!!!!!!! Dziekujemy serdecznie:loveu: i Was rowniez sciskamy b.b.b.b mocno Walentynkowo - choc jestesmy straaaaasznie spoznione z tym swietem :evil_lol:;). Quote
kaho Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Doginka napisał(a): Sylwus, dziekujemy za pamiec:loveu: i sciskamy Cie mocno Walentynkowo, choc juz nie jest czas walentynkowy :evil_lol: ;). Quote
Recommended Posts