kaho Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Doginka']Pewnie, że Ci pomogę;-)[/QUOTE] Dzieki:loveu:, wiedzialam ze moge na Ciebie liczyc:lol:;). Quote
zuzolandia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [I][B]Doberek ...;-) u mnie płyną sniegowe rzeczki hihihi masakrycznie jest ... w ppracy musze dzisiaj wylepic dekory na sciane ...tez se wymyslili hihihih.... ciekawam tylko kto je na sufitowych schodach przyklei hihih buziamm słodko;-)[/B][/I] Quote
Fides79 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ehh deklaracji o pomocy i wstawiany zdjęć pełno a efektów ni ma :shake: Quote
kaho Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='zuzolandia']..... w ppracy musze dzisiaj wylepic dekory na sciane ...tez se wymyslili hihihih.... [/QUOTE] Jednym slowem szefostwo pomyslowe jest :cool3:;) [quote name='zuzolandia']..... ciekawam tylko kto je na sufitowych schodach przyklei hihih ...[/QUOTE] :hmmmm: jak to kto :cool3:..... Ta co moze wszystko :razz: (no cooooo, nie doskoczysz :roflt:). Pozdrawiamy serdecznie. [quote name='Fides79']ehh deklaracji o pomocy i wstawiany zdjęć pełno a efektów ni ma :shake:[/QUOTE] Tak niestety bywa :saint1:. Wczoraj korzystalam z uprzejmosci Sylwii aby moc (wreszcie) obejrzec Wasze fotki :lol:, ale na wstawienie swoich juz czasu nie bylo :evil_lol:. Zreszta one i tak iP robione, wiec efekt pewnie bedzie nijaki ;). Wstawie je jednak jak tylko bede miala mozliwosc, :hmmmm: moze razem z fotkami wystawowymi z soboty :cool3:;). Quote
kaho Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Wczoraj bylysmy na XIX zimowej wystawie psow rasowych w Nowym Dworze Mazowieckim, na ktorej Holly zdobyla zloty medal z ocena doskonala, pierwsze CWC i ukonczyla hodowlanke:multi::Cool!::multi:. Fotki oczywiscie beda, ale z uwagi na problemy z laczami (nie chca wgrywac sie na serwer:angryy:) wklejam tylko 9 pierwszych;). Mam nadzieje, ze jutro pojdzie mi lepiej:cool3:. Tu przed wyjazdem na wystawe: i zaczyna sie :evil_lol: Quote
Fides79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 brawoooo, gratuluje sukcesu :multi: A Mała super zrobiona, łapki puchate, świetnie wygląda :loveu: Quote
Doginka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kaho, teraz muszę wyjść do pracy, ale jak wrócę, to przekleję do Ciebie foty Holly;-) Jeszcze raz gratuluję ukończenia hodowlanki i pierwszego CWC:multi: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://oi56.tinypic.com/zk65u1.jpg jak zwykle cudnie zrobiona przez Sylwię jak mniemam hihihihi GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holijanka się rozpędziła wystawowow hiihihi Buziam wieczorowoo;-) Quote
kaho Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [FONT=Times New Roman PL][FONT=Times New Roman PL][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Times New Roman PL]:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas:[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman PL][FONT=Times New Roman PL][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Times New Roman PL]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragnę Wszystkim życzyć:[/FONT] [FONT=Times New Roman PL]wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej, pełnej ciepła atmosferze oraz by ten czas dał Wam zastrzyk energii na zbliżający się [/FONT][FONT=Times New Roman PL]Nowy 2011 Rok, który mam nadzieje będzie zupełnie wyjątkowy, pełen nowych perspktyw i wyzwań.[/FONT] [FONT=Times New Roman PL]- Kaho. [/FONT] :x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas: [/FONT][/FONT] Quote
kaho Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 ..... troche mi sie zeszlo:evil_lol:, ale lepiej pozno niz wcale ;): Doginka szepcze slowa 'ku pokrzepieniu serca' ;) Quote
kaho Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 http://oi52.tinypic.com/289ejbk.jpg http://oi51.tinypic.com/300gowh.jpg http://oi52.tinypic.com/2w2jy47.jpg Komp mi znowu wariuje :angryy: ....... dzis sie poddaje :shake: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witam się cieplutko poświątecznie !!!! nas zamroziło fest ...a w pracy tak zimno ze net mobilny odmawia wspólpracy hihihihihi... buziam słodkoo;-) Quote
kaho Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='zuzolandia']Witam się cieplutko poświątecznie !!!! nas zamroziło fest ...a w pracy tak zimno ze net mobilny odmawia wspólpracy hihihihihi... buziam słodkoo;-) A witamy, witamy i cieszymy sie ze jestes z nami :lol:. Quote
kaho Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Chcialam wrzucic foty z wystawy, ale komp. odmawia wspolpracy i wstawia zdjecia w dziwnych rozmiarach :angryy: wiec musze tego zaniechac :diabloti:. Ostatnio dostalam 2 punkty karne za spamowanie (dotyczylo to zyczen swiatecznych) wiec musze uwazac aby 'nie przedobrzyc' :evil_lol:. Poki co po-swiatecznie niczego mi sie nie chce wiec nie bede walczyla z rozmiarem zdjec i moze (jak wreszcie najdzie mnie wena) sprobuje ponownie :cool3:. Tak czy inaczej poodwiedzam Was troszke. Pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczor :hand:. Quote
Fides79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 kaho napisał(a):Chcialam wrzucic foty z wystawy, ale komp. odmawia wspolpracy i wstawia zdjecia w dziwnych rozmiarach :angryy: wiec musze tego zaniechac :diabloti:. Ostatnio dostalam 2 punkty karne za spamowanie (dotyczylo to zyczen swiatecznych) wiec musze uwazac aby 'nie przedobrzyc' :evil_lol:. Poki co po-swiatecznie niczego mi sie nie chce wiec nie bede walczyla z rozmiarem zdjec i moze (jak wreszcie najdzie mnie wena) sprobuje ponownie :cool3:. Tak czy inaczej poodwiedzam Was troszke. Pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczor :hand:. ha no to nie Ty jedna, ja też dostałam, i jeszcze mi pokasowali posty z zyczeniami w niektórych galeriach :angryy: Quote
Fides79 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 samych radosnych chwil w nadchodzącym 2011 roku, sukcesów na wystawach i wszelkiej pomyślności :) Quote
niunka04 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 cześć;) Gratulację dla Holly;) no i oczywiście szczęścia w nowym roku.. Quote
zuzolandia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Noworoczne buziaczki przesylam i życze duzooooooooo zdrówka MIŁOŚCI i sukcesów z Holijanką !!!!! Quote
Doginka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ja też Ci życzę w tym Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, zdrówka, pieniążków i sukcesów wystawowych oraz sukcesów w życiu osobistym;-) Quote
kaho Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Fides79'] samych radosnych chwil w nadchodzącym 2011 roku, sukcesów na wystawach i wszelkiej pomyślności :) [quote name='niunka04']cześć;) Gratulację dla Holly;) no i oczywiście szczęścia w nowym roku.. [quote name='zuzolandia']Noworoczne buziaczki przesylam i życze duzooooooooo zdrówka MIŁOŚCI i sukcesów z Holijanką !!!!! [quote name='Doginka']Ja też Ci życzę w tym Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, zdrówka, pieniążków i sukcesów wystawowych oraz sukcesów w życiu osobistym;-) Kochane Dogocioteczki dziekuje serdecznie za zyczenia:loveu: i rowniez zycze Wam aby w 2011 spelnily sie Wasze marzenia, zrealizowaly wszystkie plany i mialy miejsce same wspanialosci :lol:;). Poki co niestety jestem tylko gosciem na Dogo :shake:, ale mam nadzieje ze ten czas 'wielkiego zarobienia' wreszcie sie skonczy i bede z Wami online :lol:. Pozdrawiam Was bardzo cieplutko ;). Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://oi52.tinypic.com/bj72w.jpg piękna sznupka :loveu: mamy taką samą klatkę :razz: Gratulujemy wspaniałych ocen i hodowlanki ! :multi: Quote
zuzolandia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To czekamy cierpliwie na te Twoje odrobienie się ;-) Quote
Recommended Posts