Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]Doberek ...;-)
u mnie płyną sniegowe rzeczki hihihi masakrycznie jest ...
w ppracy musze dzisiaj wylepic dekory na sciane ...tez se wymyslili hihihih....
ciekawam tylko kto je na sufitowych schodach przyklei hihih

buziamm słodko;-)[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia']..... w ppracy musze dzisiaj wylepic dekory na sciane ...tez se wymyslili hihihih.... [/QUOTE]

Jednym slowem szefostwo pomyslowe jest :cool3:;)

[quote name='zuzolandia']..... ciekawam tylko kto je na sufitowych schodach przyklei hihih ...[/QUOTE]

:hmmmm: jak to kto :cool3:..... Ta co moze wszystko :razz: (no cooooo, nie doskoczysz :roflt:).
Pozdrawiamy serdecznie.

[quote name='Fides79']ehh deklaracji o pomocy i wstawiany zdjęć pełno a efektów ni ma :shake:[/QUOTE]
Tak niestety bywa :saint1:.
Wczoraj korzystalam z uprzejmosci Sylwii aby moc (wreszcie) obejrzec Wasze fotki :lol:, ale na wstawienie swoich juz czasu nie bylo :evil_lol:. Zreszta one i tak iP robione, wiec efekt pewnie bedzie nijaki ;). Wstawie je jednak jak tylko bede miala mozliwosc, :hmmmm: moze razem z fotkami wystawowymi z soboty :cool3:;).

Posted

Wczoraj bylysmy na XIX zimowej wystawie psow rasowych w Nowym Dworze Mazowieckim, na ktorej Holly zdobyla zloty medal z ocena doskonala, pierwsze CWC i ukonczyla hodowlanke:multi::Cool!::multi:.
Fotki oczywiscie beda, ale z uwagi na problemy z laczami (nie chca wgrywac sie na serwer:angryy:) wklejam tylko 9 pierwszych;). Mam nadzieje, ze jutro pojdzie mi lepiej:cool3:.

Tu przed wyjazdem na wystawe:

i zaczyna sie :evil_lol:

Posted

[FONT=Times New Roman PL][FONT=Times New Roman PL][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Times New Roman PL]:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas:[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman PL][FONT=Times New Roman PL][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Times New Roman PL]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragnę Wszystkim życzyć:[/FONT]
[FONT=Times New Roman PL]wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej, pełnej ciepła atmosferze oraz by ten czas dał Wam zastrzyk energii na zbliżający się [/FONT][FONT=Times New Roman PL]Nowy 2011 Rok, który mam nadzieje będzie zupełnie wyjątkowy, pełen nowych perspktyw i wyzwań.[/FONT]
[FONT=Times New Roman PL]- Kaho. [/FONT]
:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas:
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Witam się cieplutko poświątecznie !!!!

nas zamroziło fest ...a w pracy tak zimno ze net mobilny odmawia wspólpracy hihihihihi...

buziam słodkoo;-)

A witamy, witamy i cieszymy sie ze jestes z nami :lol:.

Posted

Chcialam wrzucic foty z wystawy, ale komp. odmawia wspolpracy i wstawia zdjecia w dziwnych rozmiarach :angryy: wiec musze tego zaniechac :diabloti:. Ostatnio dostalam 2 punkty karne za spamowanie (dotyczylo to zyczen swiatecznych) wiec musze uwazac aby 'nie przedobrzyc' :evil_lol:.
Poki co po-swiatecznie niczego mi sie nie chce wiec nie bede walczyla z rozmiarem zdjec i moze (jak wreszcie najdzie mnie wena) sprobuje ponownie :cool3:. Tak czy inaczej poodwiedzam Was troszke.
Pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczor :hand:.

Posted

kaho napisał(a):
Chcialam wrzucic foty z wystawy, ale komp. odmawia wspolpracy i wstawia zdjecia w dziwnych rozmiarach :angryy: wiec musze tego zaniechac :diabloti:. Ostatnio dostalam 2 punkty karne za spamowanie (dotyczylo to zyczen swiatecznych) wiec musze uwazac aby 'nie przedobrzyc' :evil_lol:.
Poki co po-swiatecznie niczego mi sie nie chce wiec nie bede walczyla z rozmiarem zdjec i moze (jak wreszcie najdzie mnie wena) sprobuje ponownie :cool3:. Tak czy inaczej poodwiedzam Was troszke.
Pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczor :hand:.

ha no to nie Ty jedna, ja też dostałam, i jeszcze mi pokasowali posty z zyczeniami w niektórych galeriach :angryy:

Posted

[quote name='Fides79']

samych radosnych chwil w nadchodzącym 2011 roku, sukcesów na wystawach i wszelkiej pomyślności :)

[quote name='niunka04']cześć;) Gratulację dla Holly;) no i oczywiście szczęścia w nowym roku..

[quote name='zuzolandia']Noworoczne buziaczki przesylam i życze duzooooooooo zdrówka MIŁOŚCI i sukcesów z Holijanką !!!!!

[quote name='Doginka']Ja też Ci życzę w tym Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, zdrówka, pieniążków i sukcesów wystawowych oraz sukcesów w życiu osobistym;-)

Kochane Dogocioteczki dziekuje serdecznie za zyczenia:loveu: i rowniez zycze Wam aby w 2011 spelnily sie Wasze marzenia, zrealizowaly wszystkie plany i mialy miejsce same wspanialosci :lol:;).

Poki co niestety jestem tylko gosciem na Dogo :shake:, ale mam nadzieje ze ten czas 'wielkiego zarobienia' wreszcie sie skonczy i bede z Wami online :lol:.
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko ;).