Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz teraz przydalaby sie Hollci wizyta u Doginki bo firankami prawie szoruje trotuar :evil_lol:, ale ...... czekamy do poczatku grudnia aby byc w 'formie' na czas :cool3:;).
Pozdrawiam Was cieplutko:lol: i lece teraz do Waszych galeryjek zobaczyc co nowego;).

Posted

Wow, jak Hollinka już zarosła:crazyeye: Ale damy radę:lol:;-)

A tu dla Ciebie nowy komplecik;-) jak nie będzie wchodzić, to będę musiała zmniejszyć ciężar avka;-) tylko daj znaka;-)

Posted

[quote name='Doginka']Wow, jak Hollinka już zarosła:crazyeye: Ale damy radę:lol:;-)

A tu dla Ciebie nowy komplecik;-) jak nie będzie wchodzić, to będę musiała zmniejszyć ciężar avka;-) tylko daj znaka;-)

Doginko kochana, dziekuje Ci serdecznie, choc jeszcze nie predko komplecik uda mi sie zobaczyc :roll: (nie wspominajac o jego wdrozeniu) - w pracy mam blokowane zdjecia a w domu jestem poki co pozbawiona internetu :angryy:.
Jedno powiem - zrobilas mi wspanialy prezent imieninowy swoim gestem :loveu:.

Posted

[quote name='Fides79']ooo no to wszystkiego najlepsiejszego :calus:

[quote name='Doginka']Kasiu, to sto lat i wszystkiego najlepszego;-) Spełnienia marzeń, worek forsy i przede wszystkim zdrówka Ci życzę[FONT=verdana][/FONT]

[FONT=verdana]Dzieki Dziewczyny :loveu:[/FONT]

[FONT=verdana][quote name='Doginka']Tu jeszcze jeden komplecik;-)[/FONT]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tiesto_kennel']heja :) Holusia do fryzjera koniecznie sie kwalifikujev :* pozdrawiam u mnie info o mnie ;)
Oj kwalifikuje sie, kwaflifikuje :evil_lol:, ale jestesmy juz umowione na wtorek z Sylwia:cool3:, wiec znowu bedzie jej mniej ;).
Zaraz do Ciebie wpadne i poczytam newsy ;):lol:.

[quote name='zuzolandia']http://oi51.tinypic.com/2w3rrdh.jpg

oooooooo piłecka pod kolor jęzorka hihhihihi

jeeeeeeeeeeee świętowanieee ....

DUZOOOO ZDRÓWKA KOCHANA BO TO NAJWAZNIEJSZE
A RESZTA .....SAMA PRZYJDZIE !!!!
BUZIAM !!!!!!

Dziekuje serdecznie za zyczenia :loveu:.

Posted

Ostatnio malo sie odzywam bo:
1. opuscila mnie wena :shake:,
2. nic mi sie nie chce :shake:,
3. a nawet jak sie zachce to nie mam na to sily :wallbash:,
4. nadal w domu nie mam internetu:placz::angryy:,
5. w pracy nie widze Waszych zdjec :angryy:,
6. nie moge zmienic opon na zimowe bo '17-tki sa trudno dostepne (ciagle czekam, az wreszcie /zamowione/ dotra do sklepu :angryy:),
Choc z drugiej strony, moglabym jednak dojrzec lepsza strone tego stanu rzeczy :cool3: -W-wka i tak jest sparalizowana, wiec samochodu nie ma co ruszac :diabloti: - przynajmniej do przyszlej soboty:cool3: (Oj Sylwia, nie wiem czy nie bede potrzebowala Twojej pomocy :evil_lol:).
7. jestem w ciaglym niedoczasie :placz:,
jednym slowem wielka d..............a :evil_lol:.
:crazyeye:, wyrzucilam to z siebie i troche mi lepiej :evil_lol:. Dobra, nie ma co smecic, ide do Was poczytac co nowego :cool3::bye:.

Posted

kaho napisał(a):
Ostatnio malo sie odzywam bo:
1. opuscila mnie wena :shake:,
2. nic mi sie nie chce :shake:,
3. a nawet jak sie zachce to nie mam na to sily :wallbash:,
4. nadal w domu nie mam internetu:placz::angryy:,
5. w pracy nie widze Waszych zdjec :angryy:,
6. nie moge zmienic opon na zimowe bo '17-tki sa trudno dostepne (ciagle czekam, az wreszcie /zamowione/ dotra do sklepu :angryy:),
Choc z drugiej strony, moglabym jednak dojrzec lepsza strone tego stanu rzeczy :cool3: -W-wka i tak jest sparalizowana, wiec samochodu nie ma co ruszac :diabloti: - przynajmniej do przyszlej soboty:cool3: (Oj Sylwia, nie wiem czy nie bede potrzebowala Twojej pomocy :evil_lol:).
7. jestem w ciaglym niedoczasie :placz:,
jednym slowem wielka d..............a :evil_lol:.
:crazyeye:, wyrzucilam to z siebie i troche mi lepiej :evil_lol:. Dobra, nie ma co smecic, ide do Was poczytac co nowego :cool3::bye:.

no to nieźle Cię wzięło, ale zaoszczędzisz na paliwie:razz: a co by było gdybyś zamiast samochodu miała tylko rower:evil_lol: i gigantyczne mięśnie nóg:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

wyobraziłam sobie Ciebie jadącą po tych zaspach do pracy na rowerze:mdleje::roflt::roflt::roflt:

Posted

ariss napisał(a):
no to nieźle Cię wzięło, ale zaoszczędzisz na paliwie:razz: a co by było gdybyś zamiast samochodu miała tylko rower:evil_lol: i gigantyczne mięśnie nóg:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

wyobraziłam sobie Ciebie jadącą po tych zaspach do pracy na rowerze:mdleje::roflt::roflt::roflt:

:roflt::roflt::roflt: ..... i od razu mi lepiej :multi: - dzieki Ariss :loveu:.

Ale na miesniory ud podobno lepsze lyzwiarstwo szybkie :cool3:, a i w tych okolicznosciach pogodowych bardziej trafione :roflt:.

Posted

[quote name='Fides79']Kasiu a ja Ci proponuję narty biegówki :cool3:;)[/QUOTE]
Tez dobre ;)
[quote name='Kokosek']Witam po długiej nieobecności :) przeglądam fotki a u was jeszcze jesiennie, pewnie to wina niedoczasu, interenetu i tych pozostałych z 7 powodów. Pozdrawiamy[/QUOTE] Ciesze się, ze wreszcie nas odwiedzilas :) mam nadzieje, ze już będziesz częściej z nami :) pozdrawiamy wieczorowo.

Posted

[quote name='Doginka']Dawaj Kasiu Holly w kurteczce i w butach:loveu:
Ja już widziałam, więc pokaż i innym:modla::lol:[/QUOTE]

Chcialabym moc wrzucic foty:lol:, ale niestety nie moge tego zrobic:placz:- nadal w domu nie mam internetu a w pracy nie widze fot, wiec i wrzucenie nowych nie jest mozliwe:angryy:.
Mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu skonczy sie ta gehenna (maja wreszcie przyjsc spece) i wreszcie bede mogla w 100% uczesniczyc w zyciu Dogo - poki co czuje sie jak slepiec :sadCyber:.

Posted

[quote name='Tiesto_kennel']A ja tak liczyłam zobaczyć Holuńkę ... :([/QUOTE]
Zobaczysz, zobaczysz ;) poprosze Sylwie aby pare fotek jej strzelila (moze uda sie nam wyjsc na wspolny spacerek :cool3:).

Sylwus, pomozesz mi :modla:;).

[quote name='zuzolandia'][I][B]Witankoooo.......[/B][/I]

[I][B]widze ze niedoczas nie tylko u Ciebie hihihih[/B][/I]

[I][B]buziammmmmm cieplutkoo !!!![/B][/I][/QUOTE]

O Kochana, niedoczas to za malo powiedziane :megagrin:, ja jestem w glebokiej ....... dziurze :evil_lol: a na dodatek 'drabinki' nie widze :evil_lol::lol:;).
Rowniez buziamy goraco:loveu:.