Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Ale mam stresa przed wystawowego:nerwy:
Dziś picuję Gordona, jutro Rapera, a w środę Holly, no i małego też szczotą przejadę:lol:

Domyslam sie ;), ale pamietaj co ma wisiec nie utonie ......tylko zmieni wlasciciela :cool3: - szkoda, ze winko Twoje madre dopiero dochodzi:evil_lol:.
Mam nadzieje, ze w srode troche obie nerwowo odsapniemy :cool3: - wykancza mnie ta 'robota' :splat:.

Posted

Jako, ze wystawa zbliza sie wielkimi krokami poszlysmy troche pocwiczyc z przyjaciolmi:cool3:

I co Ty ode mnie chcesz:hmmmm:

Tu Holly z moja kulezanka:evil_lol:

Dzieciaki dawaly z siebie wszystko :evil_lol:

Posted

Pepper :loveu:

i szalenstwa .... :cool3:

polaczone z nauka lezenia;)

a potem ...... byla wizyta u Doginki, ale o tym pozniej:evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']no proszę jakie zdolne dzieci oraz mądre i posłuszne pieski :loveu::p[/QUOTE]
One tylko tak wygladaja (cala czworka) :evil_lol:;).

[quote name='Doginka']Co nic nie piszesz o wizycie u Doginki:hmmmm::roflt: Mam nadzieję, że jednak odrobiłaś lekcje z Mikim;-)[/QUOTE]
No dobra, wiec pisze :evil_lol::
Bylo niezle .................... a nawet baaaardzo niezle....... :cool3::evil_lol: - poopychalysmy sie ciastkami, pogadalysmy ..... (w tym czasie Doginka :loveu:pieknie odgruzowala moja mala:lol:), przeszlysmy sie z psincurami tzn. jedna zacieczkowana suka :wallbash: i malenkim okapi :loveu:, ktory wyrosnie na przepieknego reproduktora (juz wykazywal duze zainteresowanie Luska :cool3:), zjadlysmy pyszniusi rosolek by Doginka's mother ;):lol: a potem.... a potem bylo winko domowej roboty ................................, ktore mialo wlasciwa moc :drink1:. Zobaczymy co Miki przyniesie z wypracowania, w ktorym mu 'pomagalam':roflt:po powrocie do domu :evil_lol:.

Posted

[quote name='kaho']

... a potem.... a potem bylo winko domowej roboty ................................, ktore mialo wlasciwa moc :drink1:. Zobaczymy co Miki przyniesie z wypracowania, w ktorym mu 'pomagalam':roflt:po powrocie do domu :evil_lol:.[/QUOTE]
hmmm.... a zygzaczkiem Cię pies do domu prowadził??

Posted

[quote name='Kokosek']hmmm.... a zygzaczkiem Cię pies do domu prowadził??[/QUOTE]
Nie, wezwalam taksowke:eviltong::lol:.
A poza tym to ja pilam a nie pies :evil_lol:;).

Posted

A to moje malenstwo odgruzowane przed wystawami przez Doginke :loveu: i zdjecia Jej autorstwa:lol::

Trzymajcie za nas kciucki w sobote i niedziele ;).

Posted

[quote name='kaho']Nie, wezwalam taksowke:eviltong::lol:.
A poza tym to ja pilam a nie pies :evil_lol:;).[/QUOTE]
mądra pańcia - taksówką wróciła :)
3mamy kciuki!!

Posted

Wpadlam tylko na chwilke, aby oglosic ze przezylysmy:lol:.
Na klubie Holly zdobyla srebro (2/2) z ocena doskonala i dzis bylo tak samo:lol:.
Ma fantastyczne opisy:multi: wiec serce sie raduje:lol:.

Ponadto oglaszam, ze Doginka 10.10.10 wreszcie zgubila 'ogon' :evil_lol: - po raz pierwszy przygotowalam i wystawialam moje cuuudowne malenstwo:loveu::Cool!::bigcool:, wiec juz nie bedzie musiala robic tego za mnie;). Jestem z siebie bardzo dumna :roflt:, bo w planach mialam zrejterowanie :razz: ale sytuacja surwiwalowa dzisiejszej wystawy na to nie pozwolila :evil_lol: (ale o tym pozniej). Sylwia oczywiscie bedzie nadal nekana przez nas gromersko, przyjacielsko i wystawowo, ale nie bedzie musiala juz wystawiac dodatkowego psa:cool3:;).
Sylwia, wielkie dzieki - :Rose:.

Moje wrazenia i zdjecia pozniej.
Dziekuje za kciuki :loveu:- przydaly sie ;)

Posted

[quote name='Fides79']:klacz::klacz::klacz: super, gratuluję sreberka :p
czekamy na zdjęcia :)

[quote name='Kokosek']Gratulacje :)

[quote name='zuzolandia']No to GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wielkie Wam dzieki :loveu:
Zdjecia beda pewnie wieczorkiem:cool3:, chyba ze Doginka troche wczesniej wrzuci mi te, ktore jej przeslalam ;) (moj komp nie wgrywal fot:shake:) - mam nadzieje, ze dzis (po serwisie) da rade :modla::lol:.

[quote name='zuzolandia']I jestesmy dumni żeś w koncu na ring wylazła hihihihih
:loveu:, a malo brakowalo aby do tego nie doszlo :evil_lol:.
Teraz przynajmniej moge juz stwierdzic, ze 'to' mi sie podoba :multi::lol: a Hollunia byla szczesliwa :lol: - lobuzica :loveu: na nikogo innego nie chciala patrzec tylko na mnie (cholera jakas chyba piekna jestem :roflt:).

Posted

[quote name='zuzolandia']http://oi55.tinypic.com/rvaltz.jpg
no popatrz tuuuuuuuuuuuuu mam ciasteczkoo ciasteczkoo ...hihihih[/QUOTE]
Ano, tak bylo :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']witam wieczorowooooooooooo ;-)

pss......piekna piekna !![/QUOTE]
Witamy sie rowniez i dzieki :lol:

Posted

I powrot do cz-sr min:cool3:

RODZYNEK Corigentia (otwarta)

champion's:
KONIAK Sasquehanna

Wild Rush's KNIGHTS OF THE ROUND TABLE

Sasquehanna DEKIEL

Gordus:loveu: bedzie pozniej;)