kaho Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='zuza1954']Jest po prostu piękna[/QUOTE] Witamy serdecznie :lol: i dziekujemy za mile slowa;). Quote
Doginka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Kasia, zapisałaś Holly na kluba i na po klubie?:hmmmm: Quote
kaho Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Doginka']Kasia, zapisałaś Holly na kluba i na po klubie?:hmmmm:[/QUOTE] Tak, zrobilam to wczoraj ;) (bedziemy mialy maraton:evil_lol:). Quote
zuzolandia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [I][B]DOBEREK;-) A kiedy macie klub i gdzie???[/B][/I] Quote
Doginka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]DOBEREK;-) A kiedy macie klub i gdzie???[/B][/I][/QUOTE] W Legionowie 9.10.2010:lol: Quote
ariss Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jak fajnie, że tam będziecie:) mam nadzieję, że się potkamy:) Quote
Doginka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ariss']jak fajnie, że tam będziecie:) mam nadzieję, że się potkamy:)[/QUOTE] Ja mam nadzieję, że potykać się nie będę:lol:, ale na spotkanie z Tobą zawsze chętnie przystanę:loveu: Quote
ariss Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doginka']Ja mam nadzieję, że potykać się nie będę:lol:, ale na spotkanie z Tobą zawsze chętnie przystanę:loveu:[/QUOTE] błahahaah, ja też mam nadzieję, że się nie potkniesz;) ale jeśli tak to parsknę śmiechem na tej wystawie, hahah:) Quote
Fides79 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dziendoberek :) a kiedy będą jakieś spacerkowe zdjęcia?? tak tu zaglądam, zaglądam i widzę tylko ustawione foty małej damy, a ja bym chciała zobaczyć ją taką trochę bardziej codzienną :modla: pozdrawiam :) Quote
kaho Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='ariss']jak fajnie, że tam będziecie:) mam nadzieję, że się potkamy:)[/QUOTE] To superowo:thumbs:. [quote name='Doginka']Ja mam nadzieję, że potykać się nie będę:lol:, ale na spotkanie z Tobą zawsze chętnie przystanę:loveu:[/QUOTE] :grin: [quote name='ariss']błahahaah, ja też mam nadzieję, że się nie potkniesz;) ale jeśli tak to parsknę śmiechem na tej wystawie, hahah:)[/QUOTE] A ja zrobie pewnie tak - :crazyeye:.;) [quote name='Fides79']Dziendoberek :) a kiedy będą jakieś spacerkowe zdjęcia?? tak tu zaglądam, zaglądam i widzę tylko ustawione foty małej damy, a ja bym chciała zobaczyć ją taką trochę bardziej codzienną :modla: pozdrawiam :)[/QUOTE] Spacerkowe zdjecia mam jeszcze w aparacie, bo laptopik mi padl :placz:a PC nie ma wejscia na karte. Czekam teraz zlitowania TZ aby go naprawil (co mam nadzieje wkrotce nastapi :cool3:) . Quote
Fides79 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [QUOTE]Spacerkowe zdjecia mam jeszcze w aparacie, bo laptopik mi padl :placz:a PC nie ma wejscia na karte. Czekam teraz zlitowania TZ aby go naprawil (co mam nadzieje wkrotce nastapi :cool3:) . [/QUOTE] a kabelka usb nie ma?? :cool3: Quote
zuzolandia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Doginka napisał(a):W Legionowie 9.10.2010:lol: a to kciukaski za Holijanke trzymac bedziemy;-) Quote
kaho Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Fides79 napisał(a):a kabelka usb nie ma?? :cool3: Ano nie ma, ale moze jakos sobie poradze:cool3:;). Quote
kaho Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 zuzolandia napisał(a):a to kciukaski za Holijanke trzymac bedziemy;-) Z gory pieknie dziekujemy :loveu:i 10.10 tez trzymajcie (idziemy na calosc;)). Quote
kaho Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Teraz kilka fotek spacerkowych:lol:, niestety wena mnie opuscila a i modelka odmowila wspolpracy :evil_lol: wiec sa takie jakie sa:cool3:: Jedno w ciaglym w ruchu:evil_lol:, drugie statyczne:razz: Quote
kaho Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Wariacje letnio/jesienne: 'król Karol ..." Pomnik w 'naszym' parku i to by bylo na tyle. Podobno w weekend ma byc ladna pogoda :lol: i jak Luska nie bedzie 'strzelala fochow' to moze cosik pstrykne:cool3:. Quote
Fides79 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 oo jakie fajne foty :) widzę, że latorośl pilnie ćwiczy :cool3: Holly jak zwykle urocza http://i55.tinypic.com/wta87k.jpg po tym zdjęciu doszłam do wnioski, ze Hollcia to bardzo drobniutka jest, albo mi się wydaje, jakoś wcześniej jak patrzyłam na zdjęcia na większą wyglądała:roll: Quote
Kokosek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 witamy... po długiej nieobecności u was... jaka piękna jarzębina, ale to oznacza tylko jedno- JESIEŃ nadchodzi :( Quote
kaho Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Fides79 napisał(a):oo jakie fajne foty :) widzę, że latorośl pilnie ćwiczy :cool3: Holly jak zwykle urocza :lol: Ćwiczą razem :cool3: - Miki z deska, Holly z deska i Mikim - w każdym razie jest ciekawie:evil_lol:. Fides79 napisał(a):http://i55.tinypic.com/wta87k.jpg po tym zdjęciu doszłam do wnioski, ze Hollcia to bardzo drobniutka jest, albo mi się wydaje, jakoś wcześniej jak patrzyłam na zdjęcia na większą wyglądała:roll: Drobniutką bym jej nie nazwała:evil_lol:, jest mała i kompaktowa ale klatę ma rozwiniętą :cool3:. Co prawda po kuracji odchudzającej jest jej znacznie mniej i może stąd takie wrażenie;). Quote
kaho Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Kokosek napisał(a):witamy... po długiej nieobecności u was... jaka piękna jarzębina, ale to oznacza tylko jedno- JESIEŃ nadchodzi :( Jak fajnie, ze juz jestescie:lol:. Pogoda rzeczywiscie do letnich nie nalezy, mam tylko nadzieje ze bedziemy mieli odrobine 'polskiej zlotej jesieni' a nie od razu zime ;). Lece do Was bo licze na nowe fotki Kokiego:cool3:. Quote
ariss Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ile fajnych zdjęć:loveu: mi to już brakuje takich spacerków:roll: jednak najszczęśliwsza jestem, jak mogę tego mojego kundla zabrać do lasu, parku, spotkać się z innymi psimi wariatami itp... a takie siedzenie i czekanie to straaaaaaaaaaaaszna nuda:roll: Quote
Kokosek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kaho napisał(a):Jak fajnie, ze juz jestescie:lol:. Pogoda rzeczywiscie do letnich nie nalezy, mam tylko nadzieje ze bedziemy mieli odrobine 'polskiej zlotej jesieni' a nie od razu zime ;). Lece do Was bo licze na nowe fotki Kokiego:cool3:. oj tak Polska złota jesień- taka słoneczna i mieniąca się wieloma kolorami :lol: i liście które można gonić albo się w nich tarzać, jak już niestety nie ma kałuż i błotka... (to takie hobby Kokiego) (a fot mojego potwora brak....) Quote
Fides79 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kaho napisał(a)::lol: Drobniutką bym jej nie nazwała:evil_lol:, jest mała i kompaktowa ale klatę ma rozwiniętą :cool3:. Co prawda po kuracji odchudzającej jest jej znacznie mniej i może stąd takie wrażenie;). To ile ma obecnie wzrostu i wagi?? Quote
kaho Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ariss napisał(a):ile fajnych zdjęć:loveu: mi to już brakuje takich spacerków:roll: jednak najszczęśliwsza jestem, jak mogę tego mojego kundla zabrać do lasu, parku, spotkać się z innymi psimi wariatami itp... a takie siedzenie i czekanie to straaaaaaaaaaaaszna nuda:roll: Ale to juz niedlugo :cool3:;) (a czekanie rzeczywiscie jest najgorsze ;)) pamietaj, ze masz 'grupe wsparcia' :lol:. Kokosek napisał(a):oj tak Polska złota jesień- taka słoneczna i mieniąca się wieloma kolorami :lol: i liście które można gonić albo się w nich tarzać, jak już niestety nie ma kałuż i błotka... (to takie hobby Kokiego) :evil_lol: Kokosek napisał(a):(a fot mojego potwora brak....) No wlasnie widzialam:mad::evil_lol:. Fides79 napisał(a):To ile ma obecnie wzrostu i wagi?? Wazy 5,700 (ladnie schudla) a wzrost jest niezmiennie ten sam tzn. 32 :lol:. Quote
Fides79 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to mój Gamoniek ma jakiś kilogram więcej i 35 cm :lol: a przy tym jest mocno kudłaty, więc może dla tego Hollcia taka drobinka mi się wydała proszę ją pomiziać ode mnie i Felicjana :loveu: Quote
Recommended Posts