Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Kasia, zapisałaś Holly na kluba i na po klubie?:hmmmm:[/QUOTE]
Tak, zrobilam to wczoraj ;) (bedziemy mialy maraton:evil_lol:).

Posted

[quote name='ariss']jak fajnie, że tam będziecie:) mam nadzieję, że się potkamy:)[/QUOTE]
Ja mam nadzieję, że potykać się nie będę:lol:, ale na spotkanie z Tobą zawsze chętnie przystanę:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Ja mam nadzieję, że potykać się nie będę:lol:, ale na spotkanie z Tobą zawsze chętnie przystanę:loveu:[/QUOTE]

błahahaah, ja też mam nadzieję, że się nie potkniesz;) ale jeśli tak to parsknę śmiechem na tej wystawie, hahah:)

Posted

Dziendoberek :)
a kiedy będą jakieś spacerkowe zdjęcia??
tak tu zaglądam, zaglądam i widzę tylko ustawione foty małej damy, a ja bym chciała zobaczyć ją taką trochę bardziej codzienną :modla:
pozdrawiam :)

Posted

[quote name='ariss']jak fajnie, że tam będziecie:) mam nadzieję, że się potkamy:)[/QUOTE]
To superowo:thumbs:.

[quote name='Doginka']Ja mam nadzieję, że potykać się nie będę:lol:, ale na spotkanie z Tobą zawsze chętnie przystanę:loveu:[/QUOTE]
:grin:
[quote name='ariss']błahahaah, ja też mam nadzieję, że się nie potkniesz;) ale jeśli tak to parsknę śmiechem na tej wystawie, hahah:)[/QUOTE]
A ja zrobie pewnie tak - :crazyeye:.;)

[quote name='Fides79']Dziendoberek :)
a kiedy będą jakieś spacerkowe zdjęcia??
tak tu zaglądam, zaglądam i widzę tylko ustawione foty małej damy, a ja bym chciała zobaczyć ją taką trochę bardziej codzienną :modla:
pozdrawiam :)[/QUOTE]
Spacerkowe zdjecia mam jeszcze w aparacie, bo laptopik mi padl :placz:a PC nie ma wejscia na karte. Czekam teraz zlitowania TZ aby go naprawil (co mam nadzieje wkrotce nastapi :cool3:) .

Posted

[QUOTE]Spacerkowe zdjecia mam jeszcze w aparacie, bo laptopik mi padl :placz:a PC nie ma wejscia na karte. Czekam teraz zlitowania TZ aby go naprawil (co mam nadzieje wkrotce nastapi :cool3:) . [/QUOTE]

a kabelka usb nie ma?? :cool3:

Posted

zuzolandia napisał(a):
a to kciukaski za Holijanke trzymac bedziemy;-)

Z gory pieknie dziekujemy :loveu:i 10.10 tez trzymajcie (idziemy na calosc;)).

Posted

Teraz kilka fotek spacerkowych:lol:, niestety wena mnie opuscila a i modelka odmowila wspolpracy :evil_lol: wiec sa takie jakie sa:cool3::

Jedno w ciaglym w ruchu:evil_lol:, drugie statyczne:razz:

Posted

Wariacje letnio/jesienne:
'król Karol ..."

Pomnik w 'naszym' parku

i to by bylo na tyle.
Podobno w weekend ma byc ladna pogoda :lol: i jak Luska nie bedzie 'strzelala fochow' to moze cosik pstrykne:cool3:.

Posted

Fides79 napisał(a):
oo jakie fajne foty :)
widzę, że latorośl pilnie ćwiczy :cool3:
Holly jak zwykle urocza

:lol:
Ćwiczą razem :cool3: - Miki z deska, Holly z deska i Mikim - w każdym razie jest ciekawie:evil_lol:.
Fides79 napisał(a):
http://i55.tinypic.com/wta87k.jpg
po tym zdjęciu doszłam do wnioski, ze Hollcia to bardzo drobniutka jest, albo mi się wydaje, jakoś wcześniej jak patrzyłam na zdjęcia na większą wyglądała:roll:

Drobniutką bym jej nie nazwała:evil_lol:, jest mała i kompaktowa ale klatę ma rozwiniętą :cool3:.
Co prawda po kuracji odchudzającej jest jej znacznie mniej i może stąd takie wrażenie;).

Posted

Kokosek napisał(a):
witamy... po długiej nieobecności u was...
jaka piękna jarzębina, ale to oznacza tylko jedno- JESIEŃ nadchodzi :(

Jak fajnie, ze juz jestescie:lol:.
Pogoda rzeczywiscie do letnich nie nalezy, mam tylko nadzieje ze bedziemy mieli odrobine 'polskiej zlotej jesieni' a nie od razu zime ;).
Lece do Was bo licze na nowe fotki Kokiego:cool3:.

Posted

ile fajnych zdjęć:loveu: mi to już brakuje takich spacerków:roll:

jednak najszczęśliwsza jestem, jak mogę tego mojego kundla zabrać do lasu, parku, spotkać się z innymi psimi wariatami itp... a takie siedzenie i czekanie to straaaaaaaaaaaaszna nuda:roll:

Posted

kaho napisał(a):
Jak fajnie, ze juz jestescie:lol:.
Pogoda rzeczywiscie do letnich nie nalezy, mam tylko nadzieje ze bedziemy mieli odrobine 'polskiej zlotej jesieni' a nie od razu zime ;).
Lece do Was bo licze na nowe fotki Kokiego:cool3:.

oj tak Polska złota jesień- taka słoneczna i mieniąca się wieloma kolorami :lol: i liście które można gonić albo się w nich tarzać, jak już niestety nie ma kałuż i błotka... (to takie hobby Kokiego)
(a fot mojego potwora brak....)

Posted

kaho napisał(a):
:lol: Drobniutką bym jej nie nazwała:evil_lol:, jest mała i kompaktowa ale klatę ma rozwiniętą :cool3:.
Co prawda po kuracji odchudzającej jest jej znacznie mniej i może stąd takie wrażenie;).

To ile ma obecnie wzrostu i wagi??

Posted

ariss napisał(a):
ile fajnych zdjęć:loveu: mi to już brakuje takich spacerków:roll:

jednak najszczęśliwsza jestem, jak mogę tego mojego kundla zabrać do lasu, parku, spotkać się z innymi psimi wariatami itp... a takie siedzenie i czekanie to straaaaaaaaaaaaszna nuda:roll:

Ale to juz niedlugo :cool3:;) (a czekanie rzeczywiscie jest najgorsze ;)) pamietaj, ze masz 'grupe wsparcia' :lol:.
Kokosek napisał(a):
oj tak Polska złota jesień- taka słoneczna i mieniąca się wieloma kolorami :lol: i liście które można gonić albo się w nich tarzać, jak już niestety nie ma kałuż i błotka... (to takie hobby Kokiego)

:evil_lol:
Kokosek napisał(a):
(a fot mojego potwora brak....)

No wlasnie widzialam:mad::evil_lol:.

Fides79 napisał(a):
To ile ma obecnie wzrostu i wagi??

Wazy 5,700 (ladnie schudla) a wzrost jest niezmiennie ten sam tzn. 32 :lol:.

Posted

to mój Gamoniek ma jakiś kilogram więcej i 35 cm :lol:
a przy tym jest mocno kudłaty, więc może dla tego Hollcia taka drobinka mi się wydała
proszę ją pomiziać ode mnie i Felicjana :loveu: