kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Nie moglam sie zdecydowac, ktore ze zdjec wrzucic :PROXY5:- dlatego wrzucilam dwa:evil_lol: I wreszcie ja - cudak Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Pastele ;) I wyprawa po swieza rybke do portu (raczej porciku:evil_lol:) w Chlopach I kolejny zachod;) THE END:eviltong: Quote
Doginka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Foty super, nie wiedziałam, ze jesteś"Cudak":roflt:, ale skaczesz wysoko:lol: Zachody prześliczne, a Holly potrzebuje podcięcia szyi, doopki i uszu;-) Przecież możesz przyjechać po pracy - drogę znasz:lol: Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 http://i38.tinypic.com/mwflur.jpg kochana mordka;) Cześć cześć tak wogóle!!!:) Co tam u was??? Hollunia schudła troszkę??? A mam takie pytanko suszycie się po każdej kąpieli??? Quote
Fides79 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 obiecywałam zaglądać, więc jestem :) super foto relacja, fajnie,że mieliście psie towarzystwo i ładną pogodę a miłość z westem Levisem, musiała być naprawdę wielka :fadein: Quote
kaho Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Doginka napisał(a):Foty super, nie wiedziałam, ze jesteś"Cudak":roflt:, ale skaczesz wysoko:lol: A wiesz, jak po 10 min takich skokow bola wszystkie miesnie (szczegolnie dolnej partii ciala) :razz: - swietne narzedzie do cwiczen szkoda tylko, ze takie wielkie :evil_lol:. Doginka napisał(a):Zachody prześliczne, a Holly potrzebuje podcięcia szyi, doopki i uszu;-) Przecież możesz przyjechać po pracy - drogę znasz:lol: Holly potrzebuje calosciowego odgruzowania;), zebys widziala ten podszerstek:shake: a po pracy musialabym pojechac po nia do domu a zanim przebilabym sie do Marek to niewatpliwie byloby ok. 19-20 i wyjsc od Ciebie musialabym w nocy:evil_lol:. :hmmmm: A moze w jakis weekendzik:cool3::modla:. Quote
kaho Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='niunka04']http://i38.tinypic.com/mwflur.jpg kochana mordka;) Cześć cześć tak wogóle!!!:) Co tam u was??? Hollunia schudła troszkę??? A mam takie pytanko suszycie się po każdej kąpieli??? Witamy serdecznie:lol:. U nas po malu powrot do normalnosci - skonczylo sie to co dobre:-(;). Luska zrzucila duzo, nawet zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy przypadkiem nie jest juz za chuda. Niestety nie mam w domu wagi (swojego czasu pozbylam sie wszystkich denerwujacych sprzetow:evil_lol:) i teraz nie moge tego dobrze okreslic - zdaje sie, ze czeka mnie nowy wydatek:splat:. Jesli zas chodzi o suszenie, to bylo suszenie czysto ekologiczne :lol: - rzucalam jej patyk tak dlugo az wyschla a przy okazji wytracala troche energii:evil_lol:. [quote name='Fides79']obiecywałam zaglądać, więc jestem :) super foto relacja, fajnie,że mieliście psie towarzystwo i ładną pogodę a miłość z westem Levisem, musiała być naprawdę wielka :fadein: Cieszymy sie z odwiedzin:lol:. Pogoda rzeczywiscie byla ok, towarzystwo psie i ludzkie rowniez wiec nie bylo zle:fadein:. Co do milosci, to musiala byc ogromna :D (przynajmniej z jego strony) - ten pies nie dopuszcza do miski ani ludzi a tym bardziej innych psow:evil_lol:. Fides a kiedy Ty zalozysz galerie - chcialabym rowniez moc Was odwiedzic:cool3:. Quote
Doginka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 kaho napisał(a):...Holly potrzebuje calosciowego odgruzowania;), zebys widziala ten podszerstek:shake: a po pracy musialabym pojechac po nia do domu a zanim przebilabym sie do Marek to niewatpliwie byloby ok. 19-20 i wyjsc od Ciebie musialabym w nocy:evil_lol:. :hmmmm: A moze w jakis weekendzik:cool3::modla:. Weekendziki mam zarezerwowane na wyjazdy z Jarkiem. Teraz planujemy podróż do Paryża, a w międzyczasie góry, morze i okolice do zwiedzania;) Więc pozostaje Ci przyjechać o 20:lol: Wsiadasz w autko i jesteś:eviltong: Przecież umiesz prowadzić, masz prawko;) Quote
zuzolandia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 wowowwo ale fotaski fajowe ..i wczasy jak widze bardzooo udaneee ;-) ten portrecik jest śłodziutki.. http://i33.tinypic.com/dc7tzc.jpg buziaczki przesyłamy !!! Quote
Fides79 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kaho napisał(a):Cieszymy sie z odwiedzin:lol:. Pogoda rzeczywiscie byla ok, towarzystwo psie i ludzkie rowniez wiec nie bylo zle:fadein:. Co do milosci, to musiala byc ogromna :D (przynajmniej z jego strony) - ten pies nie dopuszcza do miski ani ludzi a tym bardziej innych psow:evil_lol:. Fides a kiedy Ty zalozysz galerie - chcialabym rowniez moc Was odwiedzic:cool3:. ha ha nad galerią ciągle myślimy i jesteśmy coraz bliżej realizacji, pozostaje tylko wymyślenie jakiegoś sensownego tytułu ;) Quote
kaho Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Doginka']Weekendziki mam zarezerwowane na wyjazdy z Jarkiem. Teraz planujemy podróż do Paryża, a w międzyczasie góry, morze i okolice do zwiedzania;) Więc pozostaje Ci przyjechać o 20:lol: Wsiadasz w autko i jesteś:eviltong: Przecież umiesz prowadzić, masz prawko;) Zdaje sie, ze nie bede miala wyjscia ;) - moze we wtorek lub srode? Daj znac czy bedziesz dostepna:lol:. [quote name='zuzolandia']wowowwo ale fotaski fajowe ..i wczasy jak widze bardzooo udaneee ;-) ten portrecik jest śłodziutki.. http://i33.tinypic.com/dc7tzc.jpg buziaczki przesyłamy !!! Dziekujemy bardzo :lol: i rowniez buziamy;). [quote name='Fides79']ha ha nad galerią ciągle myślimy i jesteśmy coraz bliżej realizacji, pozostaje tylko wymyślenie jakiegoś sensownego tytułu ;) A moze: Galeria ....(imie psa:cool3:);). Quote
Fides79 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 kaho napisał(a):A moze: Galeria ....(imie psa:cool3:);). eeehhh myślałam o czymś bardziej oryginalnym, co będzie się choć trochę wyróżniało wśród istniejących już galerii, poza tym muszę się jeszcze dokładnie wyedukować w kwestii dodawania zdjęć :fadein: Quote
Doginka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Wczoraj była u nas wieeeeeelka burza i net mi nie działał, ale już się umówiłyśmy, prawda:hmmmm: Quote
kaho Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Doginka napisał(a):Wczoraj była u nas wieeeeeelka burza i net mi nie działał, ale już się umówiłyśmy, prawda:hmmmm: Prawda:lol: to do zobaczenia ;). Quote
niunka04 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 u nas też burza była;) Doginko chyba mieszkamy na tej samej linii jak u Ciebie burza to i u mnie;) Kaho na banerku wygląda jakby Holly miała obciachany ogon;) Quote
kaho Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 A teraz 'swieze buleczki' tzn. po wizycie u Doginki :cool3:- przydalo sie Holly po wakacyjne odgruzowanie :evil_lol: photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka Quote
kaho Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka Quote
kaho Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka Quote
kaho Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Widac, ze jeszcze duuuzo przede mna:cool3: photo by Doginka photo by Doginka i koncowka:loveu: photo by Doginka Doginko dzieki za foty:loveu:, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz za 'zlodziejstwo':cool3:. Dzis Luska stwierdzila, ze za ladnie wyglada i pachnie wiec wytarzala sie w goffnie:diabloti:. Dopiero skonczylam kapiel i szuszenie, a juz wydaje mi sie ze czeka ja nastepna:splat: bo zapachu do konca nie wywabilam:wallbash:. Porazka:evil_lol:. Quote
zuzolandia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://i36.tinypic.com/2irw5g0.jpg nooooooooooooooooooo pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihihih co masz sie miec lepiej ode mnie ...Fruziolek tez gustuje w tego typu zabiegach kosmetycznych ..sama natura bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) hihihih Quote
Doginka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No ładnie, ja tu się staram, żeby Holisept pięknie pachniała, a ona woli miejskie smrody:roflt: Quote
kaho Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='zuzolandia']http://i36.tinypic.com/2irw5g0.jpg nooooooooooooooooooo pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekujemy :loveu: [quote name='zuzolandia']hihihihih co masz sie miec lepiej ode mnie ...Fruziolek tez gustuje w tego typu zabiegach kosmetycznych ..sama natura bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) hihihih Ciesze sie, ze nie jestem osamotniona :multi::evil_lol: [quote name='Doginka']No ładnie, ja tu się staram, żeby Holisept pięknie pachniała, a ona woli miejskie smrody:roflt: Zdaje sie, ze nature preferuje ponad wszystko;) :roflt:. Quote
zuza1954 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Jest po prostu pięknakaho napisał(a): photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka photo by Doginka Quote
Recommended Posts