Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foty super, nie wiedziałam, ze jesteś"Cudak":roflt:, ale skaczesz wysoko:lol:
Zachody prześliczne, a Holly potrzebuje podcięcia szyi, doopki i uszu;-)
Przecież możesz przyjechać po pracy - drogę znasz:lol:

Posted

obiecywałam zaglądać, więc jestem :)

super foto relacja, fajnie,że mieliście psie towarzystwo i ładną pogodę
a miłość z westem Levisem, musiała być naprawdę wielka :fadein:

Posted

Doginka napisał(a):
Foty super, nie wiedziałam, ze jesteś"Cudak":roflt:, ale skaczesz wysoko:lol:

A wiesz, jak po 10 min takich skokow bola wszystkie miesnie (szczegolnie dolnej partii ciala) :razz: - swietne narzedzie do cwiczen szkoda tylko, ze takie wielkie :evil_lol:.

Doginka napisał(a):
Zachody prześliczne, a Holly potrzebuje podcięcia szyi, doopki i uszu;-)
Przecież możesz przyjechać po pracy - drogę znasz:lol:

Holly potrzebuje calosciowego odgruzowania;), zebys widziala ten podszerstek:shake: a po pracy musialabym pojechac po nia do domu a zanim przebilabym sie do Marek to niewatpliwie byloby ok. 19-20 i wyjsc od Ciebie musialabym w nocy:evil_lol:.
:hmmmm: A moze w jakis weekendzik:cool3::modla:.

Posted

[quote name='niunka04']http://i38.tinypic.com/mwflur.jpg kochana mordka;)
Cześć cześć tak wogóle!!!:) Co tam u was??? Hollunia schudła troszkę??? A mam takie pytanko suszycie się po każdej kąpieli???
Witamy serdecznie:lol:.
U nas po malu powrot do normalnosci - skonczylo sie to co dobre:-(;).
Luska zrzucila duzo, nawet zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy przypadkiem nie jest juz za chuda. Niestety nie mam w domu wagi (swojego czasu pozbylam sie wszystkich denerwujacych sprzetow:evil_lol:) i teraz nie moge tego dobrze okreslic - zdaje sie, ze czeka mnie nowy wydatek:splat:.
Jesli zas chodzi o suszenie, to bylo suszenie czysto ekologiczne :lol: - rzucalam jej patyk tak dlugo az wyschla a przy okazji wytracala troche energii:evil_lol:.

[quote name='Fides79']obiecywałam zaglądać, więc jestem :)

super foto relacja, fajnie,że mieliście psie towarzystwo i ładną pogodę
a miłość z westem Levisem, musiała być naprawdę wielka :fadein:
Cieszymy sie z odwiedzin:lol:.
Pogoda rzeczywiscie byla ok, towarzystwo psie i ludzkie rowniez wiec nie bylo zle:fadein:. Co do milosci, to musiala byc ogromna :D (przynajmniej z jego strony) - ten pies nie dopuszcza do miski ani ludzi a tym bardziej innych psow:evil_lol:.
Fides a kiedy Ty zalozysz galerie - chcialabym rowniez moc Was odwiedzic:cool3:.

Posted

kaho napisał(a):
...Holly potrzebuje calosciowego odgruzowania;), zebys widziala ten podszerstek:shake: a po pracy musialabym pojechac po nia do domu a zanim przebilabym sie do Marek to niewatpliwie byloby ok. 19-20 i wyjsc od Ciebie musialabym w nocy:evil_lol:.
:hmmmm: A moze w jakis weekendzik:cool3::modla:.

Weekendziki mam zarezerwowane na wyjazdy z Jarkiem. Teraz planujemy podróż do Paryża, a w międzyczasie góry, morze i okolice do zwiedzania;)
Więc pozostaje Ci przyjechać o 20:lol: Wsiadasz w autko i jesteś:eviltong: Przecież umiesz prowadzić, masz prawko;)

Posted

kaho napisał(a):
Cieszymy sie z odwiedzin:lol:.
Pogoda rzeczywiscie byla ok, towarzystwo psie i ludzkie rowniez wiec nie bylo zle:fadein:. Co do milosci, to musiala byc ogromna :D (przynajmniej z jego strony) - ten pies nie dopuszcza do miski ani ludzi a tym bardziej innych psow:evil_lol:.
Fides a kiedy Ty zalozysz galerie - chcialabym rowniez moc Was odwiedzic:cool3:.

ha ha nad galerią ciągle myślimy i jesteśmy coraz bliżej realizacji, pozostaje tylko wymyślenie jakiegoś sensownego tytułu ;)

Posted

[quote name='Doginka']Weekendziki mam zarezerwowane na wyjazdy z Jarkiem. Teraz planujemy podróż do Paryża, a w międzyczasie góry, morze i okolice do zwiedzania;)
Więc pozostaje Ci przyjechać o 20:lol: Wsiadasz w autko i jesteś:eviltong: Przecież umiesz prowadzić, masz prawko;)
Zdaje sie, ze nie bede miala wyjscia ;) - moze we wtorek lub srode? Daj znac czy bedziesz dostepna:lol:.

[quote name='zuzolandia']wowowwo ale fotaski fajowe ..i wczasy jak widze bardzooo udaneee ;-)

ten portrecik jest śłodziutki..

http://i33.tinypic.com/dc7tzc.jpg

buziaczki przesyłamy !!!
Dziekujemy bardzo :lol: i rowniez buziamy;).

[quote name='Fides79']ha ha nad galerią ciągle myślimy i jesteśmy coraz bliżej realizacji, pozostaje tylko wymyślenie jakiegoś sensownego tytułu ;)
A moze: Galeria ....(imie psa:cool3:);).

Posted

kaho napisał(a):
A moze: Galeria ....(imie psa:cool3:);).

eeehhh myślałam o czymś bardziej oryginalnym, co będzie się choć trochę wyróżniało wśród istniejących już galerii, poza tym muszę się jeszcze dokładnie wyedukować w kwestii dodawania zdjęć :fadein:

Posted

Doginka napisał(a):
Wczoraj była u nas wieeeeeelka burza i net mi nie działał, ale już się umówiłyśmy, prawda:hmmmm:

Prawda:lol: to do zobaczenia ;).

Posted

A teraz 'swieze buleczki' tzn. po wizycie u Doginki :cool3:- przydalo sie Holly po wakacyjne odgruzowanie :evil_lol:

photo by Doginka

photo by Doginka

photo by Doginka

photo by Doginka

photo by Doginka

Posted

Widac, ze jeszcze duuuzo przede mna:cool3:

photo by Doginka

photo by Doginka

i koncowka:loveu:

photo by Doginka

Doginko dzieki za foty:loveu:, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz za 'zlodziejstwo':cool3:.

Dzis Luska stwierdzila, ze za ladnie wyglada i pachnie wiec wytarzala sie w goffnie:diabloti:. Dopiero skonczylam kapiel i szuszenie, a juz wydaje mi sie ze czeka ja nastepna:splat: bo zapachu do konca nie wywabilam:wallbash:. Porazka:evil_lol:.

Posted

[quote name='zuzolandia']http://i36.tinypic.com/2irw5g0.jpg

nooooooooooooooooooo pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziekujemy :loveu:
[quote name='zuzolandia']hihihihih co masz sie miec lepiej ode mnie ...Fruziolek tez gustuje w tego typu zabiegach kosmetycznych ..sama natura bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) hihihih
Ciesze sie, ze nie jestem osamotniona :multi::evil_lol:
[quote name='Doginka']No ładnie, ja tu się staram, żeby Holisept pięknie pachniała, a ona woli miejskie smrody:roflt:
Zdaje sie, ze nature preferuje ponad wszystko;) :roflt:.