zuzolandia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Polskie morze z psicami bezwzglednie hihih Chorwacja bez ;-) zostaną na koloniach u dziadków ;-) a Croatia jest faktycznie cudnaa ... akurat ten kraj to mam zjezdzony niemal w całosci ..teraz mamy w planach wyspe RAB;-) Quote
ariss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 przyszłam się przywitać i powiedzieć że jak mam tylko czas to do Was zaglądam:) Quote
kaho Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='ariss']przyszłam się przywitać i powiedzieć że jak mam tylko czas to do Was zaglądam:) Witamy Cie serdecznie, zawsze jestes mile widziana :lol:. [quote name='zuzolandia']Polskie morze z psicami bezwzglednie hihih Chorwacja bez ;-) zostaną na koloniach u dziadków ;-) a Croatia jest faktycznie cudnaa ... akurat ten kraj to mam zjezdzony niemal w całosci ..teraz mamy w planach wyspe RAB;-) Co do Chorwacji zgadzam sie w zupelnosci ;). My aktualnie jestesmy nad morzem :multi:, wiec raczej bede tu 'na goscinnych wystepach' :evil_lol: - mala dziura, czyste powietrze, zimne morze i oczywiscie problem z siecia :splat:(o wrzuceniu zdjec nawet nie wspomne :shake:) . Powiem tylko, że jest swietnie a Holly ma liczne towarzystwo :lol: - chyba wreszcie cos drgnelo w ludziach:cool3::lol:. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, dziekuje za odwiedziny i jak wrocimy to oczywiscie do Was wpadniemy:lol:. Quote
Doginka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Oj znowu bawicie nad morzem:lol: Ale Wam fajnie, ja siedzę w Markach, ale na szczęście jak są upały to włączam klimatyzatory w pokojach i mam zimę:roflt: Bawcie się dobrze i odpoczywajcie, a po powrocie kino murowane - obiecałaś:lol: Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Hej dziewczyny!!!:) wy sie wylegujecie a my w domu się kisimy... Nudy:angryy: Rozumiem że w październiku się widzimy???:cool3: Quote
kaho Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Nareszcie internet sie troche ruszyl:multi:, wiec lece w te pedy do Waszych galeryjek - oby sie nie rozmyslil:modla:. Doginka napisał(a):Oj znowu bawicie nad morzem:lol: Ale Wam fajnie, ja siedzę w Markach, ale na szczęście jak są upały to włączam klimatyzatory w pokojach i mam zimę:roflt:. Bawcie się dobrze i odpoczywajcie, a po powrocie kino murowane - obiecałaś:lol: Dzieki :loveu:. Oczywiscie kino aktualne :cool3::lol:, choc musze Ci powiedziec, ze zawiodlam sie na trzeciej czesci :shake: - oczekiwalam 'czegos wiecej', ale byc moze to byla kwestia nastawienia (moze za drugim razem bede miala inne odczucia:hmmmm::cool3:). Dzis na szczescie troche odpoczynku od slonca wiec moze uda sie cos zwiedzic w 'okolicy' :cool3:. Hollci tez przyda sie odpoczynek, bo na plazy stale atakuje piasek :evil_lol:, a jest to strasznie meczace zajecie ze wzgledu na liczebnosc:roflt:,fale tez wrog wiec trzeba je pogryzc:stupid::evil_lol:. niunka04 napisał(a):Hej dziewczyny!!!:) wy sie wylegujecie a my w domu się kisimy... Nudy:angryy: Rozumiem że w październiku się widzimy???:cool3: Oj tak :evil_lol:, wylegujemy sie, wygrzewamy na slonku, nawadniamy piwkiem :evil_lol: , obzeramy goframi - LUZ BLUES i gitarra grra :Cool!: - lubie takie wakacje :thumbs::evil_lol:. Co do pazdziernika, to oczywiscie jak najbardziej aktualny:lol::lol::lol:. Quote
Doginka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tego piasku, morza i pifffffffffka to Wam zazdroszczę:lol: U mnie rozwód przez psa:roflt: Quote
niunka04 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 No ja myślę że aktualny...;) Na ostatniej wystawie to mi się tak białe spodobały że chyba jednego sobie kupie;) juz mam w planach 4 psy;) Quote
zuzolandia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wpadłam sprawdzić czy juz wróciliscie hihihihihi Quote
Fides79 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 a ja wpadam się przywitać :) będę zaglądała częściej do wątku uroczej psiej damy Holly ;) Quote
kaho Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Doginka']U mnie rozwód przez psa:roflt: :hmmmm: Mam nadzieje, ze juz jest dobrze :cool3:;). Macie juz rottka u siebie:razz:. [quote name='niunka04']No ja myślę że aktualny...;) Na ostatniej wystawie to mi się tak białe spodobały że chyba jednego sobie kupie;) juz mam w planach 4 psy;) :lol:, a z czworka to zaszalalas :cool3: ;). [quote name='zuzolandia']Wpadłam sprawdzić czy juz wróciliscie hihihihihi Juz wrocilismy :lol: ale zdjec poki co jeszcze nie mam, bede je obrabiala dopiero jutro bo jestem wypluta po podrozy - wracalismy ponad 10 h:splat:(choc to jeszcze nie rekord naszych podrozy) w dosyc trudnych warunkach atmosferycznych, ale udalo nam sie objezdzac wszystkie korki jakie spotkalismy po drodze:multi: - jednak CB vel SB ma swoje dobre strony;) . [quote name='Fides79']a ja wpadam się przywitać :) będę zaglądała częściej do wątku uroczej psiej damy Holly ;) Witamy serdecznie i zapraszamy:lol: , oczywiscie zrewanzujemy sie rewizyta;). Quote
Doginka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Oooo, wróciliście, ciekawe jak Hollina już zarosła:lol::hmmmm: Quote
kaho Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Doginka napisał(a):Oooo, wróciliście, ciekawe jak Hollina już zarosła:lol::hmmmm: Oj zarosla biedulka, zarosla:evil_lol:. Juz pisalam u Ciebie, ze musimy sie spotkac aby Hollcie odgruzowac - co Ty na to:cool3:. No i musimy wybrac sie do kina;):lol:. Quote
Doginka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 kaho napisał(a):Oj zarosla biedulka, zarosla:evil_lol:. Juz pisalam u Ciebie, ze musimy sie spotkac aby Hollcie odgruzowac - co Ty na to:cool3:. No i musimy wybrac sie do kina;):lol:. Do kina jak najszybciej, bo już przestają grać Eclipse, a z Holly możesz wpadać kiedy tylko chcesz - mieszkam już w Markach na stałe;-) Quote
kaho Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Doginka napisał(a):Do kina jak najszybciej, bo już przestają grać Eclipse To daj znac kiedy Doginka napisał(a): ...a z Holly możesz wpdać kiedy tylko chcesz - mieszkam już w Markach na stałe;-) A jestes czasami w W-wce? bo Marki w tygodniu to dla mnie to nierealne:shake:. Quote
Doginka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 kaho napisał(a):...A jestes czasami w W-wce? bo Marki w tygodniu to dla mnie to nierealne:shake:. Nie chce mi się jeździć do Wawy, bo to teraz dla mnie co najmniej pół dzienna wyprawa, zmarnowany czas na dojazd itp:razz: Jak kupię auto, to będę jeździć do Wawki, a na razie jestem tam raz na jakiś czas;) Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Doginka napisał(a):Nie chce mi się jeździć do Wawy, bo to teraz dla mnie co najmniej pół dzienna wyprawa, zmarnowany czas na dojazd itp:razz: Jak kupię auto, to będę jeździć do Wawki, a na razie jestem tam raz na jakiś czas;) Rozumiem, ale zaluje - bede musiala sama sie zabrac do trymowania ale za efekty nie recze:eviltong::evil_lol:. Co do kina to daj znac kiedy idziemy:lol:. Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='zuzolandia']A foty morskie gdzie??????? Mowisz - masz :cool3:;) fotograficzna relacja wakacyjna: Na terenie osrodka bylo 8 psow wiec Holly miala z kim sie bawic:lol: - najbardziej lubila Mike (mini sznaucer czarny, wulkan energii) oraz Speediego (imie adekwatne do charakteru:razz:) To juz kawaler, ktory probowal rozkochac w sobie Hollcie, ale na prozno:evil_lol: Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 A tu juz nurek ;) I suszenie ekologiczne polaczone z pokazami mistrzowskiej gry - z dedykacja dla naszych pilkarzy :evil_lol: Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Probowala nawet atakowac fale:stupid::evil_lol: Plazowe znajomosci;) - w tym roku 'obrodzilo' w psiarzy:multi::lol: Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Koniec milosci i siup do wody:lol: ulubione zajecie Luski (a przy okazji mala przekaska :evil_lol:) Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Patyczara: Z druga sznaucerka cz-sr Mika (oj namnozylo sie tych sznupkow :cool3::loveu: Quote
kaho Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Z osrodkowa miloscia - westem Levisem, ktory jej jedynej pozwalal wyjadac ze swojej miski Quote
Recommended Posts