Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polskie morze z psicami bezwzglednie hihih

Chorwacja bez ;-) zostaną na koloniach u dziadków ;-) a Croatia jest faktycznie cudnaa ... akurat ten kraj to mam zjezdzony niemal w całosci ..teraz mamy w planach wyspe RAB;-)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']przyszłam się przywitać i powiedzieć że jak mam tylko czas to do Was zaglądam:)
Witamy Cie serdecznie, zawsze jestes mile widziana :lol:.

[quote name='zuzolandia']Polskie morze z psicami bezwzglednie hihih

Chorwacja bez ;-) zostaną na koloniach u dziadków ;-) a Croatia jest faktycznie cudnaa ... akurat ten kraj to mam zjezdzony niemal w całosci ..teraz mamy w planach wyspe RAB;-)
Co do Chorwacji zgadzam sie w zupelnosci ;).

My aktualnie jestesmy nad morzem :multi:, wiec raczej bede tu 'na goscinnych wystepach' :evil_lol: - mala dziura, czyste powietrze, zimne morze i oczywiscie problem z siecia :splat:(o wrzuceniu zdjec nawet nie wspomne :shake:) . Powiem tylko, że jest swietnie a Holly ma liczne towarzystwo :lol: - chyba wreszcie cos drgnelo w ludziach:cool3::lol:.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, dziekuje za odwiedziny i jak wrocimy to oczywiscie do Was wpadniemy:lol:.

Posted

Oj znowu bawicie nad morzem:lol: Ale Wam fajnie, ja siedzę w Markach, ale na szczęście jak są upały to włączam klimatyzatory w pokojach i mam zimę:roflt:
Bawcie się dobrze i odpoczywajcie, a po powrocie kino murowane - obiecałaś:lol:

Posted

Nareszcie internet sie troche ruszyl:multi:, wiec lece w te pedy do Waszych galeryjek - oby sie nie rozmyslil:modla:.

Doginka napisał(a):
Oj znowu bawicie nad morzem:lol: Ale Wam fajnie, ja siedzę w Markach, ale na szczęście jak są upały to włączam klimatyzatory w pokojach i mam zimę:roflt:.
Bawcie się dobrze i odpoczywajcie, a po powrocie kino murowane - obiecałaś:lol:

Dzieki :loveu:.
Oczywiscie kino aktualne :cool3::lol:, choc musze Ci powiedziec, ze zawiodlam sie na trzeciej czesci :shake: - oczekiwalam 'czegos wiecej', ale byc moze to byla kwestia nastawienia (moze za drugim razem bede miala inne odczucia:hmmmm::cool3:).

Dzis na szczescie troche odpoczynku od slonca wiec moze uda sie cos zwiedzic w 'okolicy' :cool3:.
Hollci tez przyda sie odpoczynek, bo na plazy stale atakuje piasek :evil_lol:, a jest to strasznie meczace zajecie ze wzgledu na liczebnosc:roflt:,fale tez wrog wiec trzeba je pogryzc:stupid::evil_lol:.

niunka04 napisał(a):
Hej dziewczyny!!!:) wy sie wylegujecie a my w domu się kisimy... Nudy:angryy: Rozumiem że w październiku się widzimy???:cool3:

Oj tak :evil_lol:, wylegujemy sie, wygrzewamy na slonku, nawadniamy piwkiem :evil_lol: , obzeramy goframi - LUZ BLUES i gitarra grra :Cool!: - lubie takie wakacje :thumbs::evil_lol:.
Co do pazdziernika, to oczywiscie jak najbardziej aktualny:lol::lol::lol:.

Posted

[quote name='Doginka']U mnie rozwód przez psa:roflt:
:hmmmm: Mam nadzieje, ze juz jest dobrze :cool3:;). Macie juz rottka u siebie:razz:.

[quote name='niunka04']No ja myślę że aktualny...;) Na ostatniej wystawie to mi się tak białe spodobały że chyba jednego sobie kupie;) juz mam w planach 4 psy;)
:lol:, a z czworka to zaszalalas :cool3: ;).

[quote name='zuzolandia']Wpadłam sprawdzić czy juz wróciliscie hihihihihi
Juz wrocilismy :lol: ale zdjec poki co jeszcze nie mam, bede je obrabiala dopiero jutro bo jestem wypluta po podrozy - wracalismy ponad 10 h:splat:(choc to jeszcze nie rekord naszych podrozy) w dosyc trudnych warunkach atmosferycznych, ale udalo nam sie objezdzac wszystkie korki jakie spotkalismy po drodze:multi: - jednak CB vel SB ma swoje dobre strony;) .

[quote name='Fides79']a ja wpadam się przywitać :)
będę zaglądała częściej do wątku uroczej psiej damy Holly ;)
Witamy serdecznie i zapraszamy:lol: , oczywiscie zrewanzujemy sie rewizyta;).

Posted

Doginka napisał(a):
Oooo, wróciliście, ciekawe jak Hollina już zarosła:lol::hmmmm:

Oj zarosla biedulka, zarosla:evil_lol:. Juz pisalam u Ciebie, ze musimy sie spotkac aby Hollcie odgruzowac - co Ty na to:cool3:.
No i musimy wybrac sie do kina;):lol:.

Posted

kaho napisał(a):
Oj zarosla biedulka, zarosla:evil_lol:. Juz pisalam u Ciebie, ze musimy sie spotkac aby Hollcie odgruzowac - co Ty na to:cool3:.
No i musimy wybrac sie do kina;):lol:.

Do kina jak najszybciej, bo już przestają grać Eclipse, a z Holly możesz wpadać kiedy tylko chcesz - mieszkam już w Markach na stałe;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Do kina jak najszybciej, bo już przestają grać Eclipse

To daj znac kiedy
Doginka napisał(a):
...a z Holly możesz wpdać kiedy tylko chcesz - mieszkam już w Markach na stałe;-)

A jestes czasami w W-wce? bo Marki w tygodniu to dla mnie to nierealne:shake:.

Posted

kaho napisał(a):
...A jestes czasami w W-wce? bo Marki w tygodniu to dla mnie to nierealne:shake:.

Nie chce mi się jeździć do Wawy, bo to teraz dla mnie co najmniej pół dzienna wyprawa, zmarnowany czas na dojazd itp:razz:
Jak kupię auto, to będę jeździć do Wawki, a na razie jestem tam raz na jakiś czas;)

Posted

Doginka napisał(a):
Nie chce mi się jeździć do Wawy, bo to teraz dla mnie co najmniej pół dzienna wyprawa, zmarnowany czas na dojazd itp:razz:
Jak kupię auto, to będę jeździć do Wawki, a na razie jestem tam raz na jakiś czas;)

Rozumiem, ale zaluje - bede musiala sama sie zabrac do trymowania ale za efekty nie recze:eviltong::evil_lol:.
Co do kina to daj znac kiedy idziemy:lol:.

Posted

[quote name='zuzolandia']A foty morskie gdzie???????
Mowisz - masz :cool3:;) fotograficzna relacja wakacyjna:

Na terenie osrodka bylo 8 psow wiec Holly miala z kim sie bawic:lol: - najbardziej lubila Mike (mini sznaucer czarny, wulkan energii) oraz Speediego (imie adekwatne do charakteru:razz:)

To juz kawaler, ktory probowal rozkochac w sobie Hollcie, ale na prozno:evil_lol: