kaho Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 :-o :hmmmm: - Sylwia, czym ty ja napoilas, ze rownowagi zlapac nie mogla, na pysku sie opierala:evil_lol: http://i46.tinypic.com/2lwx0za.jpg a na koniec padla http://i45.tinypic.com/2efme4p.jpg:lol:;). Quote
zuzolandia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://i50.tinypic.com/2jakc93.jpg nawet wyłysiała Holijanka prezentuje sie pikniście ;-) witamy wieczorkowoo ;-) Quote
kaho Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='zuzolandia']http://i50.tinypic.com/2jakc93.jpg nawet wyłysiała Holijanka prezentuje sie pikniście ;-) witamy wieczorkowoo ;-) Witamy :lol: i pieknie dziekujemy :loveu:. Quote
kaho Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Wpadlam sie pozegnac przed wyjazdem wakacyjnym:multi::lol: - :bye:. Jestesmy juz spakowani (:hmmmm:mam nadzieje, ze niczego nie zapomnialam:evil_lol:)a jutro z rana ruszam w droge:lol:. Troszke sie denerwuje:look3:, bo tym razem ja 'robie' za kierowce a nie 'czuje' jeszcze dobrze samochodu -TZ wybral sobie 7-mio biegowy:splat:. Mam nadzieje, ze szybko sie oswoje:modla: i dam rade;). Odwiedzimy wszystkich po powrocie (za dwa tygodnie);), trzymajcie sie cieplutko i uzywajcie slonka:lol:. I juz na zakonczenie kilka fotek malego odroslaczka:loveu:: Quote
zuzolandia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 oooooooooo to udanych i słonecznych wakacji zyczymy ;-) Quote
Doginka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Mam nadzieję, że pogoda na tych wczasach Wam dopisuje;-) Zazdroszczę Wam ..... ja się kiszę w Wawce, zamiast moczyć gdzieś tyłek w wodzie:-( Quote
kaho Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dziekujemy za zyczenia - pogoda byla rzeczywiscie odlotowa:multi: , nawet chyba za bardzo, bo zdjec sie nie chcialo robic:evil_lol:. Na plazy nie mozna bylo wylezec (tym bardziej, ze nie wolno bylo sie kapac :angryy::-(), wiec skupilismy sie bardziej na zwiedzaniu. Aparat tez odmowil posluszenstwa :angryy:, wiec fotki bardzo skromne - mam nadzieje, ze na nastepnym urlopiku bedzie lepiej (a to juz za dwa tygodnie :multi:). Holly chetnie 'robila' za kosiarke;): A to jedyny dowod, ze bylismy w 'duzej piaskownicy':evil_lol:: Quote
Doginka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kasiu zrób dla mnie fotkę Holly z boku, ale w postawie wystawowej z wyciągniętą szyjką:modla: Oczywiście jak Ci się uda:lol: Podoną fotę do tej, tylko bardziej z profilu, żeby było widać szyjkę;-) http://i25.tinypic.com/2rhsrki.jpg I czemu Holisept ma tyle homonta na szyjce:crazyeye::lol: Kropelki są lepsze niż ta śmierdząca obroża (nie mówię o półzacisku;-)) Mam nadzieję, że w domu jej to zdejmujesz, bo nie chcemy mieć wytartej sierści;-) Quote
zuzolandia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ja tu wpadam z jęzorem przy ziemi coby foty pooglądać a tu tylko tyle??????? gdzie WAS zawiało że zakaz kąpieli mieliście w takie upały????? buziam cieplusioo;-) Quote
kaho Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Doginka']Kasiu zrób dla mnie fotkę Holly z boku, ale w postawie wystawowej z wyciągniętą szyjką:modla: Oczywiście jak Ci się uda:lol: Podoną fotę do tej, tylko bardziej z profilu, żeby było widać szyjkę;-) http://i25.tinypic.com/2rhsrki.jpg Ok, postaram sie ;) a, ze tak zapytam z ciekawosci - :hmmmm: do czego jest potrzebne:cool3:. [quote name='Doginka']I czemu Holisept ma tyle homonta na szyjce:crazyeye::lol: Kropelki są lepsze niż ta śmierdząca obroża (nie mówię o półzacisku;-)) Mam nadzieję, że w domu jej to zdejmujesz, bo nie chcemy mieć wytartej sierści;-) Zalozylam jej dodatkowo homonto, bo tam gdzie bylismy bylo zatrzesienie kleszczy (Miki byl zaatakowany i jechalismy na pogotowie:shake:) - a wolalam nie ganiac z nia do veta:eviltong:. W domu w nim nie chodzi:lol:. [quote name='zuzolandia']Ja tu wpadam z jęzorem przy ziemi coby foty pooglądać a tu tylko tyle??????? Tym razem skupilam sie na synku, statkach i okazach morskich (z oceanarium) :evil_lol:, ale obiecuje ze z nastepnego urlopiku bedzie ich wiecej;) - moze jeszcze cosik wrzuce, tak dla ozywienia galeryjki:cool3: . [quote name='zuzolandia']gdzie WAS zawiało że zakaz kąpieli mieliście w takie upały????? buziam cieplusioo;-) Pojechalismy do Sopotu, a ze bylo blisko Gdyni (w ktorej akuratnie byla sinica) wolalam nie ryzyowac:lol:. Poza tym niedlugo jedziemy do Lazow, gdzie nie powinno byc takich 'rewelacji', wiec nie bylo strasznego zalu;) a dzieki temu zwiedzilam oceanarium w Gdyni, niszczyciel ORP Blyskawica (gdzie pod pokladem dopadla mnie klaustrofobia :splat:i wychodzilam szybciej niz wlazilam:roflt:) , muzeum marynarki wojennej (synek stal sie pasjonatem wojskowych gadzetow:evil_lol:), adventure park i inne okoliczne atrakcjozy - morze widac musialo poczekac;). Quote
Doginka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='kaho']Ok, postaram sie ;) a, ze tak zapytam z ciekawosci - :hmmmm: do czego jest potrzebne:cool3:. Bo wykłócam się z moim J:mad::roflt: Quote
kaho Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Chcialam wrzucic kilka fotek, ale widac Dogo tez odmawia posluszenstwa w tych temperaturach :( ..... wroce pozniej ;) Quote
kaho Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Temperatura spadla :multi: wiec dla ozywienia galeryjki wrzucam kilka kolorowych, wakacyjnych fotek :cool3:: Quote
kaho Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 .......... Murena juz nie byla taka szybka jak wczesniejsze rybki, ale i doznania estetyczne byly zgola inne:evil_lol: Quote
kaho Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 .....z mina :roflt:: I najechalismy polach Grunwaldu:cool3: - moj maly rycerz :loveu: Przy wysokiej temperaturze aparat zaczal mi 'troche' fiksowac (gubil ostrosc) - choc ze mnie tez taki fotograf jak z koziej doooopci trabka, ale jako takie fotki sa;) Quote
kaho Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 I...... rocznicowy 'slup':evil_lol:: Sylwia - dla Ciebie Holly - oczywiscie nie potrafie jej tak wystawic jak Ty:loveu:, wiec jest jak jest. Podszerstek wyszedl w calej okazalosci i teraz czekamy na okrywowke:cool3:: Quote
Doginka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Kasiu dzięki - foty są super i te rybki kolorowe i Holly w postawie - bardzo dobrze ją ustawiłaś:loveu: O widzę zamiłowanie do rycerzy:crazyeye::diabloti: Ja uwielbiam średniowiecze:razz:;) Ale nie jechaliśmy w tym roku na Grunwald:shake: - Za gorąco było:diabloti: Quote
kaho Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Doginka napisał(a):Kasiu dzięki - foty są super i te rybki kolorowe i Holly w postawie - bardzo dobrze ją ustawiłaś:loveu: Ciesze sie, ze Ci sie podobaja -:loveu: czyli jednak czegos sie nauczylam:cool3::lol:. Doginka napisał(a):O widzę zamiłowanie do rycerzy:crazyeye::diabloti: Ja uwielbiam średniowiecze:razz:;) Ale nie jechaliśmy w tym roku na Grunwald:shake: - Za gorąco było:diabloti: Miki ogolnie interesuje sie wszelkimi militariami, wiec i nie moglo zabraknac rycerstwa ;) -ale mysle ze tutaj wieksza role odegrala chec nabycia kolejnych pamiatek:evil_lol:. Quote
despera Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witam się:) super że urlop się udał:lol: Świetne fotki Holci, ślicznie stoi:loveu: a rycerz jak prawdziwy:razz: Quote
kaho Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 despera napisał(a):Witam się:) super że urlop się udał:lol: Świetne fotki Holci, ślicznie stoi:loveu: a rycerz jak prawdziwy:razz: A witamy serdecznie :lol:. Tak - rycerz mi sie udal;):lol:. Quote
zuzolandia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 http://i29.tinypic.com/29cm1pf.jpg wowo podwodny świat jest przepiekny ..nawet w pigułce ;-) my wyskoczymy chyba nad morze najpredzej we wrzesniu ...chyba ze uda nam sie wyrwac na Chorwacje w polowie sierpnia ..wsio zalezy od byc albo nie być urlopu TZ-wego;-) buziamm!! ps...a Holijanka pieknie sie prezentuje!!!! Quote
kaho Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 [quote name='zuzolandia']http://i29.tinypic.com/29cm1pf.jpg wowo podwodny świat jest przepiekny ..nawet w pigułce ;-) :lol: [quote name='zuzolandia']my wyskoczymy chyba nad morze najpredzej we wrzesniu ...chyba ze uda nam sie wyrwac na Chorwacje w polowie sierpnia ..wsio zalezy od byc albo nie być urlopu TZ-wego;-) Fajnie miec takie plany i moc na cos czekac :cool3: - zycze aby TZ ten urlop otrzymal:kciuki:. A Chorwacja rzeczywiscie warta rozwazenia:cool3: - pojedziecie sami czy z psincami? [quote name='zuzolandia']buziamm!! ps...a Holijanka pieknie sie prezentuje!!!! Dzieki:loveu: i rowniz goroco buziamy. Quote
Recommended Posts