Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, obiecałam Ci fotki, ale niestety zapomniałam wziąć czytnika do karty, a Jarkowy niestety nie czyta mojej czwórki:shake:, więc foty będą dopiero jak wrócę do domu, albo jak kupię jutro nowy czytnik;-)
W laptopie mi działał, ale laptop nowy będę miała dopiero w poniedziałek:roll:

Posted

hELLO..
no cóż ..ja zamówiłam karme juz tydzien temu i jeszcze do mnie nie dotarła wrrr......Zuzola żre jakieś kulki z zoologa bo cosik jesc musi ..
zakupiłam równiez kilka pierdułek które to jak sie okazuje wcale potrzebne mi nie są ..
ze nie wspomne o ciuchach które w sklepie były cacy a po przyjsciu do domu wyladowąły w szafie i tam se leżakują...

dla mnie najlepszym uzdrowieniem byłoby odciecie od kasy hihihih

buziam sobotnio;-)

Posted

niunka04 napisał(a):
hmm no raczej skracać nie ma sensu bo może to sporo kosztować;) ja polecam obroże od Taks super zrobiona i indywidualna drugiej takiej się nie znajdzie;)

:hmmmm:Moze i masza racje ;).

Doginka napisał(a):
Kasiu, obiecałam Ci fotki, ale niestety zapomniałam wziąć czytnika do karty, a Jarkowy niestety nie czyta mojej czwórki:shake:, więc foty będą dopiero jak wrócę do domu, albo jak kupię jutro nowy czytnik;-)
W laptopie mi działał, ale laptop nowy będę miała dopiero w poniedziałek:roll:

Bede czekala z niecierpliwoscia :cool3:.

zuzolandia napisał(a):
hELLO..
no cóż ..ja zamówiłam karme juz tydzien temu i jeszcze do mnie nie dotarła wrrr......Zuzola żre jakieś kulki z zoologa bo cosik jesc musi ..
zakupiłam równiez kilka pierdułek które to jak sie okazuje wcale potrzebne mi nie są ..
ze nie wspomne o ciuchach które w sklepie były cacy a po przyjsciu do domu wyladowąły w szafie i tam se leżakują...

dla mnie najlepszym uzdrowieniem byłoby odciecie od kasy hihihih

buziam sobotnio;-)

Hejka :hand:
Widze, ze u mnie podobnie jak u Ciebie :cool3: - odciecie kasy jedynym srodkiem zaradczym :evil_lol: .
Ale z drugiej strony..... jakie zycie byloby smutne - zadnych niespodzianek (zly rozmiar, kolor, material), zadnego oczekiwania, zadnych napiec zwiazanych z dostawa.... - istna nuda:roflt:

Posted

Ale łysol :lol: Choć musze przyznać że czarno srebrne i pieprzaki do łysa rwane nie wyglądaja tak tragicznie jak czarne ;)

Jak wrócę z wywczasów, praktyk i innych bajerów koniecznie musimy się spotkać w większym gronie ! :loveu:

Posted

[quote name='Doginka']To ja Ci przekleję trochę nudnych fot od siebie;-) tak dla urozmaicenia nudy:diabloti:

Ale te nudne foty fajowe sa :cool3:;) - dzieki:loveu:.
http://i49.tinypic.com/4h8m06.jpg -Dogniko, slicznie ja zrobilas :loveu:.
[quote name='Justa']Ale łysol :lol: Choć musze przyznać że czarno srebrne i pieprzaki do łysa rwane nie wyglądaja tak tragicznie jak czarne ;)
:hmmmm: qrcze, nie widzialam jeszcze czarnego rwanego do lysa:evil_lol:.
[quote name='Justa']Jak wrócę z wywczasów, praktyk i innych bajerów koniecznie musimy się spotkać w większym gronie ! :loveu:
Z wielka przyjemnoscia :lol:.
[quote name='Kokosek']potwierdzam, czarne i łyse wygląda koszmarnie
http://i45.tinypic.com/2hqxtu1.jpg sweet
Dziekujemy:loveu:
[quote name='ariss']przyczajony tygrys:evil_lol::diabloti:
http://i47.tinypic.com/erbbwk.jpg
Lubi polowac na ptaki :cool3: - dobrze, ze nie mieszkamy na wsi:evil_lol:.