Doginka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kaho napisał(a):Biegac, latac, skakac :cool2: (tyle, ze po cieczce) ale z tym tunelem to przesadzilas - to ona ma zrzucic a nie ja :roflt: . Buuuuuuuuuuahahahahahaha, zlałam się :roflt: Quote
Kokosek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kaho napisał(a):Biegac, latac, skakac :cool2: (tyle, ze po cieczce) ale z tym tunelem to przesadzilas - to ona ma zrzucic a nie ja :roflt: . ale cieczka w bieganiu i lataniu nie przeszkadza... :D Quote
ariss Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kaho napisał(a):Biegac, latac, skakac ....pływać, w tańcu w ruchu odpoczywać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Kokosek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ariss napisał(a):....pływać, w tańcu w ruchu odpoczywać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: dokładnie tak:eviltong: Ty odpoczywasz, a Holly biega, lata, skacze, pływa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaho Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Doginka napisał(a):Buuuuuuuuuuahahahahahaha, zlałam się :roflt: :megagrin: Kokosek napisał(a):ale cieczka w bieganiu i lataniu nie przeszkadza... :D Taaaa a nawet ulatwia zycie :diabloti: - samochod juz nie jest potrzebny bo szybciej biegam aby uniknac watachy adoratorow :evil_lol:. ariss napisał(a):....pływać, w tańcu w ruchu odpoczywać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :evil_lol: Wy to przynajmniej powyginacie sie w Lodzi :cool3: a mnie widac musi zostac ta cala reszta:roflt:. Kokosek napisał(a):dokładnie tak:eviltong: Ty odpoczywasz, a Holly biega, lata, skacze, pływa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre, dobre ........ - no chcialabym to zobaczyc :cool3:. Quote
Kokosek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kaho napisał(a): Taaaa a nawet ulatwia zycie :diabloti: - samochod juz nie jest potrzebny bo szybciej biegam aby uniknac watachy adoratorow :evil_lol:. Dobre, dobre ........ - no chcialabym to zobaczyc :cool3:. No widzisz to cieczka was zmobilizuje do większej ilości ruchu :diabloti: ... a potem sobie po-odpoczywasz :P Quote
kaho Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kokosek napisał(a):No widzisz to cieczka was zmobilizuje do większej ilości ruchu :diabloti: ... a potem sobie po-odpoczywasz :P Znowu pudlo (ta mala mnie ciagle zaskakuje :evil_lol:) - zdaje sie, ze cieczka dopiero co sie skonczyla :multi: (bo Gordonek z Rapciem nie byli zainteresowani moim malenkim serdelem :happy1:). Qrcze, chyba nie mam juz wymowek :cooldevi: - bede biegac, latac, skakac ....:laugh2_2: Quote
Kokosek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kaho napisał(a):Znowu pudlo (ta mala mnie ciagle zaskakuje :evil_lol:) - zdaje sie, ze cieczka dopiero co sie skonczyla :multi: (bo Gordonek z Rapciem nie byli zainteresowani moim malenkim serdelem :happy1:). Qrcze, chyba nie mam juz wymowek :cooldevi: - bede biegac, latac, skakac ....:laugh2_2: nie masz wymówek... polecam wieczorny jogging :cool3: Quote
Doginka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A ja wręcz nalegam na zmniejszenie racji dziennej karmy:mad::lol: Quote
kaho Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Kokosek napisał(a):nie masz wymówek... polecam wieczorny jogging :cool3: Jogging to moze i nie (bo i ja bym plucka wyplula:evil_lol:), ale szybki spacer - na pewno:lol:. Doginka napisał(a):A ja wręcz nalegam na zmniejszenie racji dziennej karmy:mad::lol: Melduje, ze zmniejszona do ok. 35g :cool3: - specjalnie ja namoczylam, aby ilosciowo zdawalo sie wiecej:evil_lol:. Quote
Doginka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kaho napisał(a):...Melduje, ze zmniejszona do ok. 35g :cool3: - specjalnie ja namoczylam, aby ilosciowo zdawalo sie wiecej:evil_lol:. Świetnie, ale nie musisz już więcej moczyć - to miało być tylko na pokaz objętości dla Ciebie;-) Nie mocz, bo Holly ząbki nie będą się czuyścić z kamienia. A powiedz jeszcze,czy chętnie je tą karme ode mnie?:hmmmm: Quote
ariss Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kaho napisał(a): Melduje, ze zmniejszona do ok. 35g :cool3: - specjalnie ja namoczylam, aby ilosciowo zdawalo sie wiecej:evil_lol:. błahahaahha:roflt::roflt::roflt: chyba z lekka :stupid::stupid::stupid::diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://i41.tinypic.com/rval52.jpg hihihi jaki zarosniety mop ;-) ...była naturlisz... Widzialam foty odpicowanej Holinki u Doginki.......miodziooooooooooooooooooooo ! Quote
Doginka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kasiu foty u mnie, bo nie mam siły przeklejać;-) Quote
kaho Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Doginka napisał(a):Świetnie, ale nie musisz już więcej moczyć - to miało być tylko na pokaz objętości dla Ciebie;-) Nie mocz, bo Holly ząbki nie będą się czuyścić z kamienia. A powiedz jeszcze,czy chętnie je tą karme ode mnie?:hmmmm: Nowej karmy jeszcze nie probowala, ale testing bedzie niedlugo - zobaczymy, czy przypadnie jej do gustu:cool3:. ariss napisał(a):błahahaahha:roflt::roflt::roflt: chyba z lekka :stupid::stupid::stupid::diabloti::evil_lol: :grins:Nawet chyba nie z lekka:cool3::evil_lol:. zuzolandia napisał(a):http://i41.tinypic.com/rval52.jpg hihihi jaki zarosniety mop ;-) ...była naturlisz... Widzialam foty odpicowanej Holinki u Doginki.......miodziooooooooooooooooooooo ! :loveu:, rzeczywiscie Doginka to mistrzu - umie wydobyc naturalne piekno:cool3:. Doginka napisał(a):Kasiu foty u mnie, bo nie mam siły przeklejać;-) Bede ludzila sie nadzieja, ze jak odzyskasz sily to choc z jedna fotka mi sie trafi:razz::evil_lol:. Quote
Doginka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mam nadzieję, że nie dostanę bury za "spam" Wedle prośby przeklejam od siebie:razz: A teraz malutka grubcia Holly w przygotowaniu do wystawy Łódzkiej Chyba mam stresa, bo nie wiem czy ładnie mi wyszła Quote
Doginka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 I się na nas obraziła Kasiu, musicie przyjechać trochę wcześniej, bo jak będzie taka pogoda jak teraz to trzeba będzie Holly potraktować suszarą, żeby wyprostować kudły;-) Quote
kaho Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 No i Hollunia byla wczesniej, ale beze mnie:shake: - zmogl mnie rota wirus wiec nawet i do Lodzi nie pojechalam:placz::angryy:. Doginko wielkie dzieki za przygotowanie Holly i zaopiekowanie sie nia na wystawie:loveu:. Quote
kaho Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Szukam transportera dla Holly, w necie znalazlam dwa - dajcie znac o nich myslicie: [URL="http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm"]www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm[/URL], [URL="http://www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html"]www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html[/URL]. :bye: Quote
ariss Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ten drugi my kupiliśmy i jestem bardzo zadowolona!!! tylko jeśli już to weź mniejszy rozmiar:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [B][I]I sa juz jakies wieści łódzkie????[/I][/B] Quote
kaho Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]I sa juz jakies wieści łódzkie????[/I][/B][/QUOTE] Tak, Holly zdobyla w Lodzi srebrny medal z ocena doskonala. Sedzia stwierdzil, ze jest 'lekko przytuczona' wiec teraz zmiana pokarmu i wiecej sportu :cool3: - mam nadzieje, ze to pomoze:modla:. Czasami jednak w to watpie, bo cos mi sie zdaje, ze ten 'model' :loveu:ma 'tendencje' i bedzie permanentnie na diecie:splat:. Quote
Doginka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='kaho']Szukam transportera dla Holly, w necie znalazlam dwa - dajcie znac o nich myslicie: [URL="http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm"]www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm[/URL], [URL="http://www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html"]www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html[/URL]. :bye:[/QUOTE] Ten pistacjowy jest podobny do tego mojego, tylko brakuje mu chyba kieszeni;-) [quote name='kaho']Tak, Holly zdobyla w Lodzi srebrny medal z ocena doskonala. Sedzia stwierdzil, ze jest 'lekko przytuczona' wiec teraz zmiana pokarmu i wiecej sportu :cool3: - mam nadzieje, ze to pomoze:modla:choc czasami juz watpie (:hmmmm:chyba mam gorszy dzien, oby przeszedl jak najszybciej).[/QUOTE] Oj tak, Kasiu, Holly jest zatuczona, nie mogłam jej zrobić jak na klubówce, bo musiałabym jej wyciąć trochę brzusia:lol: Quote
kaho Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Doginka']Ten pistacjowy jest podobny do tego mojego, tylko brakuje mu chyba kieszeni;-).[/QUOTE] Mam nadzieje, ze tym razem nic mi sie nie przydarzy :modla:i przegadamy to jutro:cool3:. [quote name='Doginka']Oj tak, Kasiu, Holly jest zatuczona, nie mogłam jej zrobić jak na klubówce, bo musiałabym jej wyciąć trochę brzusia:lol:[/QUOTE] Rozumiem;). Musze sie jednak przyznac, ze nie jest tak jak myslalam wczesniej tzn. myslalam, ze mam zdrowe podejscie do kwestii wystaw i stwierdzenie 'co bedzie to bedzie' dobrze to odzwierciedla a jednak .....:crazyeye: sie przejmuje:angryy: i jestem za to na siebie wsciekla:wallbash:. Quote
Recommended Posts