Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaho napisał(a):
Biegac, latac, skakac :cool2: (tyle, ze po cieczce) ale z tym tunelem to przesadzilas - to ona ma zrzucic a nie ja :roflt: .

Buuuuuuuuuuahahahahahaha, zlałam się :roflt:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaho napisał(a):
Biegac, latac, skakac :cool2: (tyle, ze po cieczce) ale z tym tunelem to przesadzilas - to ona ma zrzucic a nie ja :roflt: .

ale cieczka w bieganiu i lataniu nie przeszkadza... :D

Posted

ariss napisał(a):
....pływać, w tańcu w ruchu odpoczywać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

dokładnie tak:eviltong: Ty odpoczywasz, a Holly biega, lata, skacze, pływa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Buuuuuuuuuuahahahahahaha, zlałam się :roflt:

:megagrin:

Kokosek napisał(a):
ale cieczka w bieganiu i lataniu nie przeszkadza... :D

Taaaa a nawet ulatwia zycie :diabloti: - samochod juz nie jest potrzebny bo szybciej biegam aby uniknac watachy adoratorow :evil_lol:.

ariss napisał(a):
....pływać, w tańcu w ruchu odpoczywać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

:evil_lol: Wy to przynajmniej powyginacie sie w Lodzi :cool3: a mnie widac musi zostac ta cala reszta:roflt:.

Kokosek napisał(a):
dokładnie tak:eviltong: Ty odpoczywasz, a Holly biega, lata, skacze, pływa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobre, dobre ........ - no chcialabym to zobaczyc :cool3:.

Posted

kaho napisał(a):

Taaaa a nawet ulatwia zycie :diabloti: - samochod juz nie jest potrzebny bo szybciej biegam aby uniknac watachy adoratorow :evil_lol:.

Dobre, dobre ........ - no chcialabym to zobaczyc :cool3:.

No widzisz to cieczka was zmobilizuje do większej ilości ruchu :diabloti: ... a potem sobie po-odpoczywasz :P

Posted

Kokosek napisał(a):
No widzisz to cieczka was zmobilizuje do większej ilości ruchu :diabloti: ... a potem sobie po-odpoczywasz :P

Znowu pudlo (ta mala mnie ciagle zaskakuje :evil_lol:) - zdaje sie, ze cieczka dopiero co sie skonczyla :multi: (bo Gordonek z Rapciem nie byli zainteresowani moim malenkim serdelem :happy1:).
Qrcze, chyba nie mam juz wymowek :cooldevi: - bede biegac, latac, skakac ....:laugh2_2:

Posted

kaho napisał(a):
Znowu pudlo (ta mala mnie ciagle zaskakuje :evil_lol:) - zdaje sie, ze cieczka dopiero co sie skonczyla :multi: (bo Gordonek z Rapciem nie byli zainteresowani moim malenkim serdelem :happy1:).
Qrcze, chyba nie mam juz wymowek :cooldevi: - bede biegac, latac, skakac ....:laugh2_2:

nie masz wymówek... polecam wieczorny jogging :cool3:

Posted

Kokosek napisał(a):
nie masz wymówek... polecam wieczorny jogging :cool3:

Jogging to moze i nie (bo i ja bym plucka wyplula:evil_lol:), ale szybki spacer - na pewno:lol:.

Doginka napisał(a):
A ja wręcz nalegam na zmniejszenie racji dziennej karmy:mad::lol:

Melduje, ze zmniejszona do ok. 35g :cool3: - specjalnie ja namoczylam, aby ilosciowo zdawalo sie wiecej:evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
...Melduje, ze zmniejszona do ok. 35g :cool3: - specjalnie ja namoczylam, aby ilosciowo zdawalo sie wiecej:evil_lol:.

Świetnie, ale nie musisz już więcej moczyć - to miało być tylko na pokaz objętości dla Ciebie;-) Nie mocz, bo Holly ząbki nie będą się czuyścić z kamienia.
A powiedz jeszcze,czy chętnie je tą karme ode mnie?:hmmmm:

Posted

kaho napisał(a):

Melduje, ze zmniejszona do ok. 35g :cool3: - specjalnie ja namoczylam, aby ilosciowo zdawalo sie wiecej:evil_lol:.

błahahaahha:roflt::roflt::roflt:

chyba z lekka :stupid::stupid::stupid::diabloti::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Świetnie, ale nie musisz już więcej moczyć - to miało być tylko na pokaz objętości dla Ciebie;-) Nie mocz, bo Holly ząbki nie będą się czuyścić z kamienia.
A powiedz jeszcze,czy chętnie je tą karme ode mnie?:hmmmm:

Nowej karmy jeszcze nie probowala, ale testing bedzie niedlugo - zobaczymy, czy przypadnie jej do gustu:cool3:.

ariss napisał(a):
błahahaahha:roflt::roflt::roflt:

chyba z lekka :stupid::stupid::stupid::diabloti::evil_lol:

:grins:Nawet chyba nie z lekka:cool3::evil_lol:.

zuzolandia napisał(a):
http://i41.tinypic.com/rval52.jpg

hihihi jaki zarosniety mop ;-) ...była naturlisz...

Widzialam foty odpicowanej Holinki u Doginki.......miodziooooooooooooooooooooo !

:loveu:, rzeczywiscie Doginka to mistrzu - umie wydobyc naturalne piekno:cool3:.

Doginka napisał(a):
Kasiu foty u mnie, bo nie mam siły przeklejać;-)

Bede ludzila sie nadzieja, ze jak odzyskasz sily to choc z jedna fotka mi sie trafi:razz::evil_lol:.

Posted

Mam nadzieję, że nie dostanę bury za "spam"

Wedle prośby przeklejam od siebie:razz:

A teraz malutka grubcia Holly w przygotowaniu do wystawy Łódzkiej

Chyba mam stresa, bo nie wiem czy ładnie mi wyszła

Posted

I się na nas obraziła

Kasiu, musicie przyjechać trochę wcześniej, bo jak będzie taka pogoda jak teraz to trzeba będzie Holly potraktować suszarą, żeby wyprostować kudły;-)

Posted

No i Hollunia byla wczesniej, ale beze mnie:shake: - zmogl mnie rota wirus wiec nawet i do Lodzi nie pojechalam:placz::angryy:.
Doginko wielkie dzieki za przygotowanie Holly i zaopiekowanie sie nia na wystawie:loveu:.

Posted

Szukam transportera dla Holly, w necie znalazlam dwa - dajcie znac o nich myslicie:
[URL="http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm"]www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm[/URL],
[URL="http://www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html"]www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html[/URL].
:bye:

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]I sa juz jakies wieści łódzkie????[/I][/B][/QUOTE]
Tak, Holly zdobyla w Lodzi srebrny medal z ocena doskonala.
Sedzia stwierdzil, ze jest 'lekko przytuczona' wiec teraz zmiana pokarmu i wiecej sportu :cool3: - mam nadzieje, ze to pomoze:modla:. Czasami jednak w to watpie, bo cos mi sie zdaje, ze ten 'model' :loveu:ma 'tendencje' i bedzie permanentnie na diecie:splat:.

Posted

[quote name='kaho']Szukam transportera dla Holly, w necie znalazlam dwa - dajcie znac o nich myslicie:
[URL="http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm"]www.zoo-sklep.pl/index.php?p12793,8in1-soft-krate-deluxe-l-transporter-dla-psa-66-1x45-8x15-43cm[/URL],
[URL="http://www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html"]www.allegro.pl/item923122457_klatka_transportowa_dogtrace_914x635x635mm.html[/URL].
:bye:[/QUOTE]
Ten pistacjowy jest podobny do tego mojego, tylko brakuje mu chyba kieszeni;-)
[quote name='kaho']Tak, Holly zdobyla w Lodzi srebrny medal z ocena doskonala.
Sedzia stwierdzil, ze jest 'lekko przytuczona' wiec teraz zmiana pokarmu i wiecej sportu :cool3: - mam nadzieje, ze to pomoze:modla:choc czasami juz watpie (:hmmmm:chyba mam gorszy dzien, oby przeszedl jak najszybciej).[/QUOTE]
Oj tak, Kasiu, Holly jest zatuczona, nie mogłam jej zrobić jak na klubówce, bo musiałabym jej wyciąć trochę brzusia:lol:

Posted

[quote name='Doginka']Ten pistacjowy jest podobny do tego mojego, tylko brakuje mu chyba kieszeni;-).[/QUOTE]
Mam nadzieje, ze tym razem nic mi sie nie przydarzy :modla:i przegadamy to jutro:cool3:.
[quote name='Doginka']Oj tak, Kasiu, Holly jest zatuczona, nie mogłam jej zrobić jak na klubówce, bo musiałabym jej wyciąć trochę brzusia:lol:[/QUOTE]
Rozumiem;).
Musze sie jednak przyznac, ze nie jest tak jak myslalam wczesniej tzn. myslalam, ze mam zdrowe podejscie do kwestii wystaw i stwierdzenie 'co bedzie to bedzie' dobrze to odzwierciedla a jednak .....:crazyeye: sie przejmuje:angryy: i jestem za to na siebie wsciekla:wallbash:.