Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
ale będziecie mieć fajne spotkanko:)

Tiaaaa, ja i Holly cały dzień same bez Kasi:lol: Zrobimy pseudoszczenięta - własny tata będzie tatą:roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
Tiaaaa, ja i Holly cały dzień same bez Kasi:lol: Zrobimy pseudoszczenięta - własny tata będzie tatą:roflt:

wow, jaki inbreed:diabloti::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
I fajnie - w sumie Gordona ojciec jest też jego dziadkiem;-)

:hmmmm: nie rozumiem takich koligacji - czy to nie niesie za soba ryzyka dla nastepnych pokolen?

Posted

Doginka napisał(a):
Tiaaaa, ja i Holly cały dzień same bez Kasi:lol:

Nawet nie wiesz jak zaluje, ze bede w tym czasie w pracy a nie z Wami:bigcry:.
Doginka napisał(a):
Zrobimy pseudoszczenięta - własny tata będzie tatą:roflt:

:x:diabloti:

Posted

kaho napisał(a):
:hmmmm: nie rozumiem takich koligacji - czy to nie niesie za soba ryzyka dla nastepnych pokolen?

jak to się robi z głową to nie;)

Posted

Dzień dobry, wpadłam z rewizytą:) Wprawdzie nie przejrzałam całej galerii ale w wolnej chwili nadrobię:D Holly przeurocza, i wygląda naprawdę sympatycznie:loveu:

Posted

despera napisał(a):
Dzień dobry, wpadłam z rewizytą:) Wprawdzie nie przejrzałam całej galerii ale w wolnej chwili nadrobię:D Holly przeurocza, i wygląda naprawdę sympatycznie:loveu:

Witamy serdecznie, bardzo nam milo Was goscic:lol:.

Posted

Dzis wybralismy sie na dluzszy spacer i oczywiscie jak to bylo do przewidzenia nie wzielam ze soba aparatu:wallbash: - dobrze, ze przynajmniej byla pod reka komoreczka:cool3:.

czekajac na .... pilke:cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://i35.tinypic.com/20stz6w.jpg

przyszła Interchampionka :multi::multi::multi:
Zobaczymy co przyniesie czas:cool3:.
[quote name='zuzolandia']
http://i47.tinypic.com/29pqakl.jpg

pysio ma cudownie przesłodkie :loveu::loveu::loveu:
:loveu:
[quote name='zuzolandia']Wpad:loveu:my z rewizytą ...galeryjka cała nieobejrzana ale nadrobie bo duzo nie ma :eviltong:
Niemniej Hollijanka robi wrazenie :multi: tak jak jej tatus :cool3:

Buziamy :lol:
Dziekujemy za odwiedziny i za tak mile slowa:loveu:.

Posted

Bedzie troche monotematycznie:oops:, ale ze dawno nic nie wstawiala wiec postanowilam zaszalec:cool3:.

tu z Mikim - dwa 'zagryziaki':evil_lol::loveu:

i kolejni czlonkowie 'sfory'

Posted

.........

moglyby byc bardziej ostre :motz:

Znalazlam dzis,w aparacie synka, zdjecia Hollci jak miala niespelna 4 m-ce, a ze spotkalismy na spacerze maluszka cz-s wlasnie w tym wieku :loveu:(niestety nie mam zdjecia bo TZ zabral komoreczke:mad:), wiec nie moglam sie oprzec:

- mialas Doginko co robic:cool3::evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
......... - mialas Doginko co robic:cool3::evil_lol:.

Oj miałam i widać teraz efekty:lol: Prawda, że ładnie ją wyprowadziłam?:hmmmm: Teraz lśni i ma prostą sierść:multi:

Tylko Kasiu, nie paś jej tak:mad: Ona jest grubas:-(

Posted

Doginka napisał(a):
Oj miałam i widać teraz efekty:lol: Prawda, że ładnie ją wyprowadziłam?:hmmmm: Teraz lśni i ma prostą sierść:multi:

Doginka napisał(a):
Tylko Kasiu, nie paś jej tak:mad: Ona jest grubas:-(

:angryy: - Ona jest na wiecznej diecie, dostaje polowe tego co powinna :shake: a i tak wyglada jak wyglada (takie wrazenie wzmaga podobno rozbudowana klata, ktora posiada). Zobaczysz ja w srode w realu, to sama ocenisz ;).

Posted

kaho napisał(a):

:angryy: - Ona jest na wiecznej diecie, dostaje polowe tego co powinna :shake: a i tak wyglada jak wyglada (takie wrazenie wzmaga podobno rozbudowana klata, ktora posiada).

hmmm... na wiecznej diecie skąd ja to znam :D, biegać, latać, skakać i czołgać się przez tunel!!

Posted

Kokosek napisał(a):
hmmm... na wiecznej diecie skąd ja to znam :D, biegać, latać, skakać i czołgać się przez tunel!!

Biegac, latac, skakac :cool2: (tyle, ze po cieczce) ale z tym tunelem to przesadzilas - to ona ma zrzucic a nie ja :roflt: .