Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Ufffffffffffffffff, jak się cieszę, nawet nie wiesz jak baardzo:loveu::multi:

Ja tez:loveu:.
Musze przyznac ze bardzo sie denerwuje i przezywam:nerwy: jak jej cos dolega. Chcialabym moc bardziej obiektywnie do tego podchodzic i troche wrzucic na luz :cool:,ale nie wiem czy to mozliwe:hmmmm:.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaho napisał(a):
Ja tez:loveu:.
Musze przyznac ze bardzo sie denerwuje i przezywam:nerwy: jak jej cos dolega. Chcialabym moc bardziej obiektywnie do tego podchodzic i troche wrzucic na luz :cool:,ale nie wiem czy to mozliwe:hmmmm:.

Ja Cię doskonale rozumiem;-) Sama też jajo znoszę, jak moim coś dolega:nerwy:

Posted

Z Hollcia juz dobrze, choc troszke markotna jest ale wydaje mi sie ze to z kolei wina humorkow;). Poza tym obszczekuje wszystkie psiaki jakie z daleka zobaczy:diabloti: (poki co nie podchodzimy blizej:eggface:)- zrobila sie mala zlosnica:evil_lol::loveu:.

Posted

Obie macie racje:evil_lol:. Ale zebyscie wiedzialy jaki z niej czyscioch:multi::loveu:- do tej pory nic nie zabrudzila, a mysle ze 'najgorszy' czas mamy za soba;). Jestem z niej dumna:loveu:.

Posted

Niestety nie mam zadnych nowych fotek bo nie latwo je robic z jedna reka na aparacie a druga trzymajac na smyczy psa.
Dodatkowo musze odganiac od niej puszczonych luzem amantow (pachnie nadal atrakcyjnie), ktorych jest jak 'na zawolanie' jak tylko wychodzimy na spacer:evil:- ciesz sie, ze masz ogrodzone podworko:cool3: .

Posted

Ogrodzona jak ogrodzone ale paskud jest tak chudy że jej doopa mieści się pod bramą;) Mam nadzieje że do pierwszej cieczki urośnie;) Jeszcze pewnie ze dwa lata i będziecie miały szczeniaki;)

Posted

niunka04 napisał(a):
Ogrodzona jak ogrodzone ale paskud jest tak chudy że jej doopa mieści się pod bramą;) Mam nadzieje że do pierwszej cieczki urośnie;) Jeszcze pewnie ze dwa lata i będziecie miały szczeniaki;)

Jakie szczeniaki:crazyeye: Przecież nie wystawiasz jej, to nie będziesz miała dla Nikoli uprawnień hodowlanych:mad: Chyba nie chcesz powiedzieć, że zamierzasz być pseudohodowcą:mad::crazyeye:

Kasiu musimy się spotkać przed show, bo trzeba zająć się małą:lol:;-)

Posted

niunka04 napisał(a):
Mam nadzieje że do pierwszej cieczki urośnie;) Jeszcze pewnie ze dwa lata i będziecie miały szczeniaki;)

powiedzcie mi, że ja się przewidziałam:angryy:

Posted

ariss napisał(a):
powiedzcie mi, że ja się przewidziałam:angryy:

Ja myślę, że czegoś nie rozumiem, "będziecie miały szczeniaki" to chyba się tyczyło do Holly, a nie do Nikoli:hmmmm: Jak tak, to ok, bo Hollcia uprawnienia będzie miała na bank;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Ja myślę, że czegoś nie rozumiem, "będziecie miały szczeniaki" to chyba się tyczyło do Holly, a nie do Nikoli:hmmmm: Jak tak, to ok, bo Hollcia uprawnienia będzie miała na bank;-)

obawiam się że nie, ale mam nadzieję, że się mylę!

Posted

ariss napisał(a):
obawiam się że nie, ale mam nadzieję, że się mylę!

Jak to, obawiasz się, że nie:crazyeye: Osobiście do tego doprowadzę. Przecież do hodowlanki potrzebne są 3 oceny i Holly z palcem w d... je zdobędzie;-):lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Jak to, obawiasz się, że nie:crazyeye: Osobiście do tego doprowadzę. Przecież do hodowlanki potrzebne są 3 oceny i Holly z palcem w d... je zdobędzie;-):lol:

błahaahah....gooooopolu....obawiam się, że nie chodzi tu o Holly;)

Posted

eh wariatki jesteście i tyle!!!:) Wy będziecie miały szceniaki czyli Kaho jako babcia i Holly jako mama!!! Nikola nawet jakbym chciała być pseudochowcą ( a nie chce dlatego w przeciągu roku dwóch myśle o kolejnym psie;)) nie może mieć szczeniaków bo jest za mała czy coś tam mi weterynarz mówił i może to się skończyć śmiercią...

Posted

niunka04 napisał(a):

" będziecie" nie będziemy...A że urośnie i nie zmieści się pod bramą.. Eh ciotki ciotki czuję się zjechana...

Posted

niunka04 napisał(a):
" będziecie" nie będziemy...A że urośnie i nie zmieści się pod bramą

Niunka, to w koncu sznaucer miniatura (od 30-35 cm):evil_lol: - ciesz sie, ze doooopiszcze nie zakleszcza jej sie pod ta brama :roflt:.
A poza tym gwarantuje Ci, ze i tak znalazlaby sposob aby wydostac sie z ogrodzonego terenu jak tylko mialaby na to ochote (no chyba, ze zamkniesz ja w kojcu) - to sa madre psiaki i jak czegos nie moze to probuje to obejsc :diabloti: .
niunka04 napisał(a):
Eh ciotki ciotki czuję się zjechana...

Zupelnie niepotrzebnie :lol: - to bylo zwykle nieporozumienie (w koncu dziewczyny nie braly udzialu w naszej korespondencji);).

Posted

niunka04 napisał(a):
" będziecie" nie będziemy...A że urośnie i nie zmieści się pod bramą.. Eh ciotki ciotki czuję się zjechana...

Hahahaha, tak też myślalam, że coś pokręciłam;-)
kaho napisał(a):
Niunka, to w koncu sznaucer miniatura (od 30-35 cm):evil_lol: - ciesz sie, ze doooopiszcze nie zakleszcza jej sie pod ta brama :roflt:.
A poza tym gwarantuje Ci, ze i tak znalazlaby sposob aby wydostac sie z ogrodzonego terenu jak tylko mialaby na to ochote (no chyba, ze zamkniesz ja w kojcu) - to sa madre psiaki i jak czegos nie moze to probuje to obejsc :diabloti: .

Zupelnie niepotrzebnie :lol: - to bylo zwykle nieporozumienie (w koncu dziewczyny nie braly udzialu w naszej korespondencji);).

Tak zazwyczaj jest jak sie dokładnie nie czyta:roflt:

Posted

kaho napisał(a):
....A poza tym gwarantuje Ci, ze i tak znalazlaby sposob aby wydostac sie z ogrodzonego terenu jak tylko mialaby na to ochote (no chyba, ze zamkniesz ja w kojcu) - to sa madre psiaki i jak czegos nie moze to probuje to obejsc :diabloti: .

niunka04 napisał(a):
oby tylko nie kopała to będzie dobrze;) Ja to sie na nią dre jak wychodzi ale jak zobaczy że nie patrze to hop i po drugiej stronie...;)

:hmmmm: i co z powyzszego wynika - czy ja nie jestem geniuś:cool3::evil_lol:.
A kopac bedzie, masz to jak w banku :cool3: - skoro juz sie przekonala, ze to fajna czynnosc to jej nie oduczysz, no chyba ze bedziesz caly czas miala ja na oku i w odpowiednim momencie zareagujesz:-x:nono: .

Posted

kaho napisał(a):
:hmmmm: i co z powyzszego wynika - czy ja nie jestem geniuś:cool3::evil_lol:.
A kopac bedzie, masz to jak w banku :cool3: - skoro juz sie przekonala, ze to fajna czynnosc to jej nie oduczysz, no chyba ze bedziesz caly czas miala ja na oku i w odpowiednim momencie zareagujesz:-x:nono: .

Jak jej zakaże, to nie będzie kopać - moje nie kopią, a baardzo to lubią. Kopią tylko na plaży;-)