Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Ja też jestem chętna na spacer, ale jak Holly skończy się cieczka;-)

To sie rozumie samo przez sie:lol: - nie chce ryzykowac:cool3:.

Posted

Dzis rano bylam z Hollunia u weta - znowu malenstwo cos 'zlapalo' (miala powiekszone wezly, wymiotowala i nie chciala sie ruszac) :shake:. Dostala zastrzyk przeciw zapalny i mamy ja dalej obserwowac - mam nadzieje, ze na tym sie skonczy:modla:. Dobra wiadomosc jest taka, ze Luska (jak ja zdrobniale nazywam) wazy juz 6,800 :multi:- dietka robi swoje :evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
Dzis rano bylam z Hollunia u weta - znowu malenstwo cos 'zlapalo' (miala powiekszone wezly, wymiotowala i nie chciala sie ruszac) :shake:. Dostala zastrzyk przeciw zapalny i mamy ja dalej obserwowac - mam nadzieje, ze na tym sie skonczy:modla:. Dobra wiadomosc jest taka, ze Luska (jak ja zdrobniale nazywam) wazy juz 6,800 :multi:- dietka robi swoje :evil_lol:.

Qrcze, mam nadzieję, że żaden kleszczor nie przyczynił się do samopoczucia Holly:crazyeye:
A za dietkę wielkie dzięki, bo z baleronem wstydziłabym się wyjść na ring:lol:

Posted

kaho napisał(a):

Mam nadzieję że szybko wróci do siebie, a co do diety to... GRATULACJE, my jakoś nie możemy się zmobilizować ;/

Posted

Rowniez mam nadzieje, ze szybko wroci do zdrowia. Poki co jeszcze jest oslabiona, ale juz przejawia ochote do zabaw. Moze nie jest to jeszcze 'moja' Hollunia bo wszystko robi 'z pewna taka niesmialoscia', ale mam nadzieje ze idzie juz ku lepszemu:lol::loveu::lol:.
A co do dietki, to wielkie dzieki:razz: - staramy sie jak mozemy:cool3:.

Posted

Doginka napisał(a):
A może to przez cieczkę Holly ma humorki?:hmmmm:

Wydaje mi sie, ze nie o humory tu chodzi - kiedy strzela focha to nie jest wystraszona, wylekniona (a wczoraj taka byla):shake:. Nie wykluczam natomiast, ze jest hipochondryczka i panikuje jak cos tylko jest nie tak:evil_lol:.
Dzis juz zupelnie inaczej mnie obudzila :multi:, widac ze wraca do sil.

Posted

ariss napisał(a):
niech ten mały słodziak się nie wygłupia i przestanie straszyć swoją pańcie jakimiś paskudztwami!!!!!!!!!!

Amen :lol:.

Posted

kaho napisał(a):
...Dzis juz zupelnie inaczej mnie obudzila :multi:, widac ze wraca do sil.

Ufffffffffffffffff, jak się cieszę, nawet nie wiesz jak baardzo:loveu::multi: