niunka04 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 może moją tak nauczysz...;) Wesołych wesołych!!!;) Quote
kaho Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='niunka04']może moją tak nauczysz...;) [/QUOTE] Holly zaczela to spontanicznie - maly szperacz - a ja tylko wykorzystalam chwile:cool3:. Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wujek Rapcio pilnuje łobuza malego:lol: C.D. nastąpi;-) Quote
kaho Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 :multi:- juz nie moglam sie ich doczekac - dzieki:loveu:. Mala zaczyna druga juz cieczke, wiec bedziemy mialy z glowy:cool3: . Daj znac co bedzie nastepne (a raczej gdzie):evil_lol: - jak szalec to szalec, idziemy na calosc:multi:. Quote
Kokosek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Doginko jaki tam salcesonik?? Jest śliczna :lol: Quote
kaho Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Kokosek']Doginko jaki tam salcesonik?? No wlasnie - przeciez to tylko baleronik (cymesik) :evil_lol::loveu::evil_lol:. [quote name='Kokosek']Jest śliczna :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kaho']:multi:- juz nie moglam sie ich doczekac - dzieki:loveu:. Mala zaczyna druga juz cieczke, wiec bedziemy mialy z glowy:cool3: . Daj znac co bedzie nastepne (a raczej gdzie):evil_lol: - jak szalec to szalec, idziemy na calosc:multi:.[/QUOTE] :multi: To w takim razie musimy koniecznie się spotkać, bo tu gadać nie będziemy;-) Poza tym chcę do kina:lol: [quote name='kaho']No wlasnie - przeciez to tylko baleronik (cymesik) :evil_lol::loveu::evil_lol:.[/QUOTE] Niech będzie baleronik:diabloti: Jak wstawię Nikolę, to zacznę wstawiać Holly do końca;-) Quote
niunka04 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 http://i42.tinypic.com/qxkrjk.jpg Piękna!!:) http://i42.tinypic.com/2zs8faf.jpg wujcio Rapcio straszny miziak;) Może się kiedyś na spacer umówimy w tym pięknym zielonym lasku koło Doginki z Doginką??? Ale by psy miały ubaw;) Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='niunka04'] Może się kiedyś na spacer umówimy w tym pięknym zielonym lasku koło Doginki z Doginką??? Ale by psy miały ubaw;) Jestem jak najbardziej na TAK:lol: Nikola tez tak będzie wyglądać,jak Holly, ale nie po pierwszym trymowaniu;-) Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 I tatunio się przeciąga:lol: .................. Quote
Recommended Posts