Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
ja też się nie mogę doczekać wiosny!!! w weekend ma być 14 stopni...niech się spełni i tak już zostanie!!!!:)

ja też czekam na wiosnę z utęsknieniem, a dzisiaj pierwszy raz nie musiałam rano odśnieżać/ odmrażać auta wiec jest nadzieja :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokosek napisał(a):
ja też czekam na wiosnę z utęsknieniem, a dzisiaj pierwszy raz nie musiałam rano odśnieżać/ odmrażać auta wiec jest nadzieja :)

Nie zazdroszcze tego odsniezania - dlatego wlasnie przerzucilam sie na srodki komunikacji miejskiej (choc dotarcie do nich tez sprawiala ogromna trudnosc:angryy:).
No, nareszcie podlinkowalas stronke :multi: - super (i zycie staje sie prostrze :cool3:).

Posted

kaho napisał(a):
Nie zazdroszcze tego odsniezania - dlatego wlasnie przerzucilam sie na srodki komunikacji miejskiej (choc dotarcie do nich tez sprawiala ogromna trudnosc:angryy:).
No, nareszcie podlinkowalas stronke :multi: - super (i zycie staje sie prostrze :cool3:).

w powietrzu już się czuje wiosnę :lol:
podlinkowałam stronkę - wreszcie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio ogarnela mnie niemoc:shake:, ale juz wracam do zycia:multi:. Moze dzis uda mi sie wkleic pare ostatnich zimowych fotek Holluni:cool3:, potem juz tylko wiosenno-letnie:lol:.
NARESZCIE WIOSNA :Cool!::multi::Cool!:.

Posted

Niunka, dziekujemy bardzo za mile slowa:loveu: ale z tym idealem chyba przesadzilas:cool3: - sunia jak sunia (choc dla mnie oczywiscie jest najwspanialsza):loveu:.
Wczoraj bylysmy u weta aby zabezpieczyc sie przed kleszczami (czytyalam u Ciebie, ze juz obrodzily) i przy okazji Luska zostala zwazona - 'baleron' ma ok 7 kg wiec zastanawiam sie czy nie powinnam zaczac 'ostro' jej trenowac. Co prawda lekarz powiedzial, ze to kwestia masy o ona jest 'mocno' zbudowana ale wiecej ruchu napewno jej nie zaszkodzi. Zwazymy ja jeszcze u Doginki i wtedy podejme decyzje czy tylko ruch czy moze juz dietka :mad:.

Posted

kaho napisał(a):

Wczoraj bylysmy u weta aby zabezpieczyc sie przed kleszczami (czytyalam u Ciebie, ze juz obrodzily) i przy okazji Luska zostala zwazona - 'baleron' ma ok 7 kg wiec zastanawiam sie czy nie powinnam zaczac 'ostro' jej trenowac. Co prawda lekarz powiedzial, ze to kwestia masy o ona jest 'mocno' zbudowana ale wiecej ruchu napewno jej nie zaszkodzi. Zwazymy ja jeszcze u Doginki i wtedy podejme decyzje czy tylko ruch czy moze juz dietka :mad:.

Ty piszesz o 7kg, a mój waży ponad 8... chyba musimy przejść na dietę i ostro popracować nad kondycją (i nie mam na myśli tylko Kokiego ;P)

Posted

Kokosek napisał(a):
Ty piszesz o 7kg, a mój waży ponad 8... chyba musimy przejść na dietę i ostro popracować nad kondycją (i nie mam na myśli tylko Kokiego ;P)

Dla Holly 8 kilo to byłaby już nadwaga, bo ona jest mała, ale Gordon waży 8 kg i jest ok;-)

Posted

Kokosek napisał(a):

O jakiej kondycji Ty mowisz :cool3: - przeciez my wyplulybysmy pluca jesli robilybysmy to co Wy :evil_lol:. A tych 8 kg u Kokoska pewnie nie widac - zapewne u niego jest takjak u tatusia Holly Gordona - 8 kiloskow i jest boski :loveu:.

Posted

Doginka napisał(a):
Pamiętajcie, że samiec zawsze będzie więcej ważył od suczki;-) - oczywiście jak porównywalnego wzrostu i masy:lol:

Tak , wiem facet i do tego bosko umięśniony :cool3:

Posted

Doginko, ale 'bosko' nie znaczy od razu 'przerosniety' a miesniak raczej taki jest:cool3:.

A teraz ostatni powrot zimy i ostatnie fotki z konca lutego:

Posted

[quote name='kaho']Cholera - marzenie kazdej babki :eviltong::evil_lol:.[/QUOTE]

no tak - mam bożyszcze psiego tłumu... teraz jeszcze prosto od strzyżenia to już w ogóle :)

Świetne foty- na szczęście nie ma już zimy :D

Posted

[quote name='niunka04']chyba jej się podoba zabawa z friesbee[/QUOTE]
Oj tak;) zreszta wszystko co lata, odbija sie i mozna wziac w zeby jest najwspanialsze:evil_lol:.

Posted

Życzenia radosnych Świąt Wielkanocnych,
wypełnionych nadzieją budzącej się wiosny.
Pogody w sercu i radości płynącej ze Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego święconego w gronie najbliższych wszystkim Przyjaciolom
życzy Kaho