Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='kaho']A tak przy okazji:cool3: - kiedy idziemy na Remember Me? Mam 5 cz. "SZ" - jak bedziesz chciala to daj znac :razz:.[/QUOTE] 5 cz. "SZ" - nie rozumiem:hmmmm::oops: A "Remember me" premiera jest 19 marca;-) Quote
Kokosek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Śliczna Hollunia :loveu: to u wasz jeszcze śnieg zalega?? Bo u nas już tylko wiosenne błotko :cool3: Quote
kaho Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Doginka']5 cz. "SZ" - nie rozumiem:hmmmm::oops:[/QUOTE] .... to juz wiesz;) [quote name='Doginka']A "Remember me" premiera jest 19 marca;-)[/QUOTE] To chyba trzeba sie spieszyc z biletami:razz:. Quote
kaho Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Kokosek']Śliczna Hollunia :loveu: to u wasz jeszcze śnieg zalega?? Bo u nas już tylko wiosenne błotko :cool3:[/QUOTE] Wielkie dzieki:loveu:. Sniegu nasypalo tyle przez zime, ze jeszcze utrzymywal sie na koniec lutego. Teraz to juz prawie wiosenka :multi:(choc mogloby byc cieplej:cool3:). Quote
Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='kaho']Wielkie dzieki:loveu:. Sniegu nasypalo tyle przez zime, ze jeszcze utrzymywal sie na koniec lutego. Teraz to juz prawie wiosenka :multi:(choc mogloby byc cieplej:cool3:).[/QUOTE] Dziękuję za taką śnieżną wiosenkę:cool3: Przecież wczoraj sypał śnieg:baddevil: Quote
Kokosek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Doginka']Dziękuję za taką śnieżną wiosenkę:cool3: Przecież wczoraj sypał śnieg:baddevil:[/QUOTE] u nas w ramach wiosny dzisiaj rano na termometrze miałam -10 Celsjusza :cool1: Quote
kaho Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Ale dzis jest juz cieplej:sweetCyb::Cool!::bigcool::sweetCyb: - i dobrze bo moje Malenstwo rozprawilo sie z oficerkami i:angryy::mad: pozostaly mi jedynie buty 'przejsciowe' (choc to tez jest dobre bo mam przynajmniej argument aby zaszalec w sklepie obuwniczym:cool3:- a to jest cos co lubie najbardziej /innego zdania jest moj TZ:evil_lol:/) . Zastanawiam sie tylko dlaczego dopiero teraz ujawnia sie ta cecha destrukcyjna Holluni - dlaczego wczesniej nie gryzla wszystkiego tak dobitnie jak teraz :-o. Quote
Doginka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 kaho napisał(a):... Zastanawiam sie tylko dlaczego dopiero teraz ujawnia sie ta cecha destrukcyjna Holluni - dlaczego wczesniej nie gryzla wszystkiego tak dobitnie jak teraz :-o. Może już tęskni do tatunia:evil_lol: Quote
niunka04 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 He he moja już się objawiła z tym instynktem jak tylko do domu przyjechała...:) Quote
Doginka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kasiu wstawiam resztę foteczek z dnia trymowanka Holly;-) Quote
Doginka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Koniec;-) Wqrzające 10 znaków:angryy::angryy::angryy: Quote
niunka04 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jak jej sie sierść błyszczy to nie mam pytań;) Quote
kaho Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Doginka napisał(a):Kasiu wstawiam resztę foteczek z dnia trymowanka Holly;-)[ Doginko, bede juz nudna, ale WIELKIE DZIEKIi :loveu::loveu::loveu:. Quote
Doginka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 kaho napisał(a):Doginko, bede juz nudna, ale WIELKIE DZIEKIi :loveu::loveu::loveu:. No problem. Mam nowy obiektyw i już widzę różnicę w fotach:lol: Teraz nie ma przekłamania w kolorze:multi: Quote
kaho Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ja nie moge sie zabrac do przerzucenia nowych fotek z aparatu na kompa:oops: . Chyba nie opuscilo mnie jeszcze przesilenie wiosenne, bo nic mi sie nie chce.... :-o. Doszlo nawet do tego, ze jak przyjdzie zlota mysl 'moze jednak dzis sie za to wezme' to czym predzej staram sie ja zbojkotowac :evil_lol: - ciekawa jestem co bedzie dalej .... a moze zwyczajnie nie moge doczekac sie juz wiosny! Quote
ariss Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja też się nie mogę doczekać wiosny!!! w weekend ma być 14 stopni...niech się spełni i tak już zostanie!!!!:) Quote
Recommended Posts