kaho Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Niunka, dzieki serdecznie za propozycje:loveu:, ale poki Doginka mnie 'nie przepedzi' :evil_lol:(bo do tej pory korzystam z Jej dobrego serca:loveu:) to na razie sie wstrzymam. Na przyszlosc jednak bede wiedziala do Kogo sie zwrocic :cool3: . Quote
niunka04 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 i jak tam po odwiedzinach u Doginki??? Dzieki za bardzo mądre słowa;) Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak tylko pozmniejszam foty, to zobaczycia jak tam Holly u Doginki:lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak tylko pozmniejszam foty, to zobaczycie jak tam Holly u Doginki:lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak tylko pozmniejszam foty, to zobaczycie jak tam Holly u Doginki:lol: Quote
niunka04 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Oj oj ja czekam z niecierpliwości na mój wzór sznaucerki..;) Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Uwaga wklejam;-) Taka byłam jak do tatusia przyjechałam:lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A tu ludzka babcia mnie trymuje;-) Dzięki "dziurom" mojej Kasi, babcia nie musiała mnie skubać na łyso:diabloti: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tu już jestem po kąpieli:multi: Przyszła młoda ciocia ze szkoły i musiałam dać Jej buziaka:lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I był też masaż ciepłym powietrzem:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ratunku - wywiewają moją piękną brodę:mad: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tu mam podcinane włoski, żebym pięknie wyglądała:lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No i teraz jestem piękna:loveu: C.D. nastapi;-) Quote
niunka04 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ojej ona jest śliczna... He he na początku gdzieś oczy zapodziała...;) Quote
Doginka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 niunka04 napisał(a):ojej ona jest śliczna... He he na początku gdzieś oczy zapodziała...;) I taka powinna wrócić Twoja Nikolka po groomingu A nie taka, jak wróciła;-) ariss napisał(a):Bardzo ładnie ją odpicowałaś!!!! Dziękuję:lol: Dziś wyrwałam Rapera, ale wkleję go u siebie jak już go skończę, bo dopiero wyrwałam, ale jeszcze muszę wykąpać i podstrzyc uszy, szyję i doopkę;-) (Moje biedne paluszki bardzo ucierpiały od sirści Rapcia:roll:) Quote
niunka04 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mam nadzieje że teraz wróci taka jak powinna byc;) No to wspłczuje musi boleć...:( Holly śliczna.. A gdzie nam się właścicielka podziewa.... Quote
Doginka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 niunka04 napisał(a):...A gdzie nam się właścicielka podziewa.... Nie ma w domu dostępu do neta;-) Wróci w poniedziałek;-) "Michał" (czyli Kasiu po przechrzczeniu:diabloti:)wrzucam Ci Holly na spacerku:-) Quote
kaho Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Doginka napisał(a):Nie ma w domu dostępu do neta;-) Wróci w poniedziałek;-). Helooooooł, juz jestem :cool3:. I musze przyznać, że piękna ta sunia :loveu::loveu: - Oooops, chyba moja :multi:.:loveu::loveu:. Doginka napisał(a):"Michał" (czyli Kasiu po przechrzczeniu:diabloti:) Hmmm......,proszę o genezę tego 'przechrzczenia' :evil_lol::loveu:. Doginka napisał(a):wrzucam Ci Holly na spacerku:-) Dzięki :loveu::loveu::loveu: (wreszcie znowu się coś dzieje) - zdjęcia super:multi:. Zastanawiam się jednak czy nie zainwestować w kubraczek - mała 'atakuje' wszystko co włochate i ciepłe i teraz w domu zagrożone są wszystkie bluzy polarowe, swetry itp - Jak tak dalej pójdzie to już niedługo będę chodziła w swetrach jak 'po starszym bracie' :evil_lol::mad:. Quote
Recommended Posts