Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaho napisał(a):
...Co do telefonu to probowalam oddzwonic, ale zes nie chciala ze mna gadac (nie odebrałaś telefonu) :mad: ;) Łobuzico jedna :loveu: ...

A nie pomyślała koleżanka moja kochana, ze może nie mogłam aqrat odebrać?:hmmmm: Trzeba było dryndnąć jeszcze raz:roll: Miałam oddzwonić, ale później wypadło mi z głowy:oops:

• 2 months later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hello,
w koncu wrocilam :lol:, moze jeszcze nie w pelni 'pozbierana' ale idzie ku lepszemu ;).

Wczoraj bylysmy z Holly u Doginki, ktora odgruzowala moje ukochane malenstwo i na ktorej zdjecia licze, bo wlasnych 'swiezych' jeszcze nie mam - dzieki Sylwia :loveu:, mala wyglada swietnie :lol:.
Jutro jedziemy na urlop wiec i na nowe fotki jest nadzieja :cool3: - oby tylko pogoda dopisala:modla:, bo jedziemy nad Baltyk:cool3:.

Posted

[quote name='kaho']Hello,
w koncu wrocilam :lol:, moze jeszcze nie w pelni 'pozbierana' ale idzie ku lepszemu ;).

Wczoraj bylysmy z Holly u Doginki, ktora odgruzowala moje ukochane malenstwo i na ktorej zdjecia licze, bo wlasnych 'swiezych' jeszcze nie mam - dzieki Sylwia :loveu:, mala wyglada swietnie :lol:.
Jutro jedziemy na urlop wiec i na nowe fotki jest nadzieja :cool3: - oby tylko pogoda dopisala:modla:, bo jedziemy nad Baltyk:cool3:.
Kasiu słonce, wypoczywaj i rób dużo fot;-)

Posted

SUPER GALERIA ! Na pewno nie raz do Was zajrzę :) Piękna suczka. Uwielbiam sznaucery, w końcu sama mam szaloną dwójkę. Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas. Monika,Figa&Rocky.

Posted

Sylwus,
wielkie dzieki za fotki :loveu::loveu::loveu:

Fides79 napisał(a):
ale elegancka panienka :p

Dziekujemy bardzo :lol:

mikq1991 napisał(a):
SUPER GALERIA ! Na pewno nie raz do Was zajrzę :) Piękna suczka. Uwielbiam sznaucery, w końcu sama mam szaloną dwójkę. Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas. Monika,Figa&Rocky.

Witamy serdecznie, dziekujemy za mile slowa i zapraszamy :lol:, oczywiscie zajrzymy do Was z checia:lol:.

Justa napisał(a):
Już to mówiłam, ale powtórzę - lepiej Hollce w krótszej falbance i węższych słupkach :loveu:

Dziekujemy bardzo:lol:, rzeczywiscie chyba jej tak lepiej - Doginka wiedziala co robi;).

Posted

Jestesmy obecnie w Krynicy Morskiej:lol:, niestety pogoda (poki co) nas nie rozpieszcza, wiec pozostaja nam jedynie spacery nad morzem i lansowanie sie na miescie:evil_lol:;).

Najswiezsze foty, z wczorajszego wieczornego spaceru:lol::

Szczesliwy pies - wreszcie dorwala patyczek:lol:

Posted

Wyraznie cos Luske zainteresowalo :cool3:, bo lubuzica nie zwracala na nic i na nikogo uwagi (nawet na mnie :angryy:) :evil_lol:

.... chciala zapolowac na rybitwy:cool3:, ale niedobra Pancia nie pozwolila :mad: - ach ten zwariowany swiat :evil_lol:.

To na razie na tyle :lol:, mam nadzieje ze w najblizszych dniach pogoda sie poprawi i bedzie wreszcie mozna poplazowac :razz:.

Posted

[quote name='Fides79']...w sumie moze to i dobrze, ze nie ma skwaru, Holly sie nie męczy

Jestesmy przygotowani tez i na skwar :cool3: - mamy maly namiocik, w ktorym Luska sie chowa jak jest jej za goraco ;).

[quote name='Fides79']http://oi53.tinypic.com/2jb0hld.jpg hihi piach i wiatr w brodzie to jest tooo:lol:

Taaaak i aby tylko byl w brodzie :evil_lol: - Luska jest koneserem piachu i notorycznie go konsumuje:mad: .

[quote name='Fides79']a H ma zapędy do pływania w tej wielkiej kałuży?

Robi to z pewna taka niesmialoscia, ale jak rodzina jest w morzu to i ona wejdzie :lol:. Poza tym H bardzo lubi sie moczyc we wszystkich mozliwych miejscach wiec tym bardziej morzem nie pogardzi, szczegolnie ze morze wyrzuca bardzo interesujace rzeczy na brzeg - qrcze istna skarbnica :evil_lol:.

Posted

[quote name='Justa']Pogoda, niepogoda.. zazdroszę BARDZO morza !!! :loveu:
Nie zazdrosc, tylko po 'praktykach' kieruj sie w nadmorskie strony - tez musisz odpoczac po ciezkich naukach ;).

[quote name='Justa'] A po Hollince nie widać ubytków w owłosieniu, więc nie marudź ! ;)
Sie robi :lol:.

A na dokladke kilka swiezych (jeszcze cieplych) zdjec:

Kochany Pancio plywa, a pies dzielnie czuwa na brzegu :lol::

Posted

kaho napisał(a):
Nie zazdrosc, tylko po 'praktykach' kieruj sie w nadmorskie strony - tez musisz odpoczac po ciezkich naukach ;).

Hehe, praktyki mam do końca września póki co zaklepane, więc chyba mogę zapomnieć :placz:

Posted

.... jednak 'kobieta' zmienna jest gdy w poblizu jest ogrom piasku i innych ciekawych zdobyczy :evil_lol:

.... myslalam, ze nie pokona tego konara, ale dala rade :multi: - dzielna psinca :loveu:.

Posted

Justa napisał(a):
Hehe, praktyki mam do końca września póki co zaklepane, więc chyba mogę zapomnieć :placz:

:shock:w takim razie masz 'przekichane' :shake:.
Wedlug mnie 'jakis' odpoczynek powinnas sobie zafudowac przed rozpoczeciem kolejnego semestru - w koncu trzeba sobie naladowac baterie :cool3:.

Posted

kaho napisał(a):
:shock:w takim razie masz 'przekichane' :shake:.
Wedlug mnie 'jakis' odpoczynek powinnas sobie zafudowac przed rozpoczeciem kolejnego semestru - w koncu trzeba sobie naladowac baterie :cool3:.

Hmm.. powiedzmy, że poodpoczywam pracując ;)
Od miesiąca nie robię nic innego jak odpoczywanie, więc nie jest tak źle :p
Niemniej, rok temu pojechałam pierwszy raz od 7 lat.. i to było przeżycie - takie emocje, że we wrześniu się kąpałam w lodowatej wodzie :p

Posted

Justa napisał(a):
Hmm.. powiedzmy, że poodpoczywam pracując ;)
Od miesiąca nie robię nic innego jak odpoczywanie, więc nie jest tak źle :p
Niemniej, rok temu pojechałam pierwszy raz od 7 lat.. i to było przeżycie - takie emocje, że we wrześniu się kąpałam w lodowatej wodzie :p

Dobrze, ze lubisz to co robisz - wtedy rzeczywiscie inaczej postrzega sie wykonywana prace :lol:.
Jezeli zas chodzi o temperature wody, to moge Cie zapewnic, ze i w lipcu/sierpniu woda potrafi byc tak zimna ze kapia sie tylko 'morsy' :evil_lol:;).

Posted

kaho napisał(a):
Dobrze, ze lubisz to co robisz - wtedy rzeczywiscie inaczej postrzega sie wykonywana prace :lol:.
Jezeli zas chodzi o temperature wody, to moge Cie zapewnic, ze i w lipcu/sierpniu woda potrafi byc tak zimna ze kapia sie tylko 'morsy' :evil_lol:;).

Zobaczymy, jak to będzie jak zacznie się prawdziwa praca ;)
Hehe.. szczególnie w takim lipcopadzie jaki właśnie mamy :p

Posted

[quote name='Fides79']http://oi52.tinypic.com/33dwh7a.jpg o kurna, ale sie zdziwiłam, dała rade?no niesamowita jest:lol:

Dobrze wpasowala sie w rodzinke - taka sama uparciucha jak wszyscy domownicy :evil_lol:. Poza tym to rasowa 'babka' jest :evil_lol: - jak cos sobie ubzdura to nie ma przebacz ..... musi wyjsc na jej :-D.

[quote name='Justa']Zobaczymy, jak to będzie jak zacznie się prawdziwa praca ;)
Na pewno bedzie dobrze, bo zwierzaki to nie ludzie - potrafia okazac wdziecznosc :lol:.

[quote name='Justa']Hehe.. szczególnie w takim lipcopadzie jaki właśnie mamy :p

Dobre i prawdziwe ;).

Posted

Kasiu, ale Ci zazdroszczę wypadu nad morze. Ale ja tez już niedługo jadę z trójca do Sopotu. Najpierw wystawa, a później tydzień plażowania i mam nadzieję, że pogoda się poprawi:lol:
A Holinka lepiej teraz wygląda z tym krótszym owłosieniem:lol: Wiedziałam, co robię, zwłaszcza jak mi powiedziałaś, że jedziecie nad morze:lol:;-) Ale pamiętaj - czesz ją i susz łapki między palcami, zeby nie było tego, co rok temu;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Kasiu, ale Ci zazdroszczę wypadu nad morze. Ale ja tez już niedługo jadę z trójca do Sopotu. Najpierw wystawa, a później tydzień plażowania i mam nadzieję, że pogoda się poprawi:lol:

U nas dzisiaj pogoda iscie plazowa :multi:- zaraz idziemy nad morze :bigcool:.

Doginka napisał(a):
A Holinka lepiej teraz wygląda z tym krótszym owłosieniem:lol: Wiedziałam, co robię, zwłaszcza jak mi powiedziałaś, że jedziecie nad morze:lol:;-) Ale pamiętaj - czesz ją i susz łapki między palcami, zeby nie było tego, co rok temu;-)

Tak Sylwus, pamietam, uwazam i susze ;).