Doginka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 kaho napisał(a):...Co do telefonu to probowalam oddzwonic, ale zes nie chciala ze mna gadac (nie odebrałaś telefonu) :mad: ;) Łobuzico jedna :loveu: ... A nie pomyślała koleżanka moja kochana, ze może nie mogłam aqrat odebrać?:hmmmm: Trzeba było dryndnąć jeszcze raz:roll: Miałam oddzwonić, ale później wypadło mi z głowy:oops: Quote
kaho Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Hello, w koncu wrocilam :lol:, moze jeszcze nie w pelni 'pozbierana' ale idzie ku lepszemu ;). Wczoraj bylysmy z Holly u Doginki, ktora odgruzowala moje ukochane malenstwo i na ktorej zdjecia licze, bo wlasnych 'swiezych' jeszcze nie mam - dzieki Sylwia :loveu:, mala wyglada swietnie :lol:. Jutro jedziemy na urlop wiec i na nowe fotki jest nadzieja :cool3: - oby tylko pogoda dopisala:modla:, bo jedziemy nad Baltyk:cool3:. Quote
Doginka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='kaho']Hello, w koncu wrocilam :lol:, moze jeszcze nie w pelni 'pozbierana' ale idzie ku lepszemu ;). Wczoraj bylysmy z Holly u Doginki, ktora odgruzowala moje ukochane malenstwo i na ktorej zdjecia licze, bo wlasnych 'swiezych' jeszcze nie mam - dzieki Sylwia :loveu:, mala wyglada swietnie :lol:. Jutro jedziemy na urlop wiec i na nowe fotki jest nadzieja :cool3: - oby tylko pogoda dopisala:modla:, bo jedziemy nad Baltyk:cool3:. Kasiu słonce, wypoczywaj i rób dużo fot;-) Quote
Doginka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kasiu, jak masz foty przed trymowaniem, to wklej, bo ja zapomniałam zrobić:angryy::diabloti: Quote
mikq1991 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 SUPER GALERIA ! Na pewno nie raz do Was zajrzę :) Piękna suczka. Uwielbiam sznaucery, w końcu sama mam szaloną dwójkę. Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas. Monika,Figa&Rocky. Quote
Justa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Już to mówiłam, ale powtórzę - lepiej Hollce w krótszej falbance i węższych słupkach :loveu: Quote
kaho Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Sylwus, wielkie dzieki za fotki :loveu::loveu::loveu: Fides79 napisał(a):ale elegancka panienka :p Dziekujemy bardzo :lol: mikq1991 napisał(a):SUPER GALERIA ! Na pewno nie raz do Was zajrzę :) Piękna suczka. Uwielbiam sznaucery, w końcu sama mam szaloną dwójkę. Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas. Monika,Figa&Rocky. Witamy serdecznie, dziekujemy za mile slowa i zapraszamy :lol:, oczywiscie zajrzymy do Was z checia:lol:. Justa napisał(a):Już to mówiłam, ale powtórzę - lepiej Hollce w krótszej falbance i węższych słupkach :loveu: Dziekujemy bardzo:lol:, rzeczywiscie chyba jej tak lepiej - Doginka wiedziala co robi;). Quote
kaho Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Jestesmy obecnie w Krynicy Morskiej:lol:, niestety pogoda (poki co) nas nie rozpieszcza, wiec pozostaja nam jedynie spacery nad morzem i lansowanie sie na miescie:evil_lol:;). Najswiezsze foty, z wczorajszego wieczornego spaceru:lol:: Szczesliwy pies - wreszcie dorwala patyczek:lol: Quote
kaho Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Wyraznie cos Luske zainteresowalo :cool3:, bo lubuzica nie zwracala na nic i na nikogo uwagi (nawet na mnie :angryy:) :evil_lol: .... chciala zapolowac na rybitwy:cool3:, ale niedobra Pancia nie pozwolila :mad: - ach ten zwariowany swiat :evil_lol:. To na razie na tyle :lol:, mam nadzieje ze w najblizszych dniach pogoda sie poprawi i bedzie wreszcie mozna poplazowac :razz:. Quote
Fides79 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 http://oi51.tinypic.com/jtbi34.jpg super zdjęcie w sumie moze to i dobrze, ze nie ma skwaru, Holly sie nie męczy http://oi53.tinypic.com/2jb0hld.jpg hihi piach i wiatr w brodzie to jest tooo:lol: a H ma zapędy do pływania w tej wielkiej kałuży? Quote
kaho Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='Fides79']...w sumie moze to i dobrze, ze nie ma skwaru, Holly sie nie męczy Jestesmy przygotowani tez i na skwar :cool3: - mamy maly namiocik, w ktorym Luska sie chowa jak jest jej za goraco ;). [quote name='Fides79']http://oi53.tinypic.com/2jb0hld.jpg hihi piach i wiatr w brodzie to jest tooo:lol: Taaaak i aby tylko byl w brodzie :evil_lol: - Luska jest koneserem piachu i notorycznie go konsumuje:mad: . [quote name='Fides79']a H ma zapędy do pływania w tej wielkiej kałuży? Robi to z pewna taka niesmialoscia, ale jak rodzina jest w morzu to i ona wejdzie :lol:. Poza tym H bardzo lubi sie moczyc we wszystkich mozliwych miejscach wiec tym bardziej morzem nie pogardzi, szczegolnie ze morze wyrzuca bardzo interesujace rzeczy na brzeg - qrcze istna skarbnica :evil_lol:. Quote
Justa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Pogoda, niepogoda.. zazdroszę BARDZO morza !!! :loveu: A po Hollince nie widać ubytków w owłosieniu, więc nie marudź ! ;) Quote
kaho Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='Justa']Pogoda, niepogoda.. zazdroszę BARDZO morza !!! :loveu: Nie zazdrosc, tylko po 'praktykach' kieruj sie w nadmorskie strony - tez musisz odpoczac po ciezkich naukach ;). [quote name='Justa'] A po Hollince nie widać ubytków w owłosieniu, więc nie marudź ! ;) Sie robi :lol:. A na dokladke kilka swiezych (jeszcze cieplych) zdjec: Kochany Pancio plywa, a pies dzielnie czuwa na brzegu :lol:: Quote
Justa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 kaho napisał(a):Nie zazdrosc, tylko po 'praktykach' kieruj sie w nadmorskie strony - tez musisz odpoczac po ciezkich naukach ;). Hehe, praktyki mam do końca września póki co zaklepane, więc chyba mogę zapomnieć :placz: Quote
kaho Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 .... jednak 'kobieta' zmienna jest gdy w poblizu jest ogrom piasku i innych ciekawych zdobyczy :evil_lol: .... myslalam, ze nie pokona tego konara, ale dala rade :multi: - dzielna psinca :loveu:. Quote
kaho Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Justa napisał(a):Hehe, praktyki mam do końca września póki co zaklepane, więc chyba mogę zapomnieć :placz: :shock:w takim razie masz 'przekichane' :shake:. Wedlug mnie 'jakis' odpoczynek powinnas sobie zafudowac przed rozpoczeciem kolejnego semestru - w koncu trzeba sobie naladowac baterie :cool3:. Quote
Justa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 kaho napisał(a)::shock:w takim razie masz 'przekichane' :shake:. Wedlug mnie 'jakis' odpoczynek powinnas sobie zafudowac przed rozpoczeciem kolejnego semestru - w koncu trzeba sobie naladowac baterie :cool3:. Hmm.. powiedzmy, że poodpoczywam pracując ;) Od miesiąca nie robię nic innego jak odpoczywanie, więc nie jest tak źle :p Niemniej, rok temu pojechałam pierwszy raz od 7 lat.. i to było przeżycie - takie emocje, że we wrześniu się kąpałam w lodowatej wodzie :p Quote
kaho Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Justa napisał(a):Hmm.. powiedzmy, że poodpoczywam pracując ;) Od miesiąca nie robię nic innego jak odpoczywanie, więc nie jest tak źle :p Niemniej, rok temu pojechałam pierwszy raz od 7 lat.. i to było przeżycie - takie emocje, że we wrześniu się kąpałam w lodowatej wodzie :p Dobrze, ze lubisz to co robisz - wtedy rzeczywiscie inaczej postrzega sie wykonywana prace :lol:. Jezeli zas chodzi o temperature wody, to moge Cie zapewnic, ze i w lipcu/sierpniu woda potrafi byc tak zimna ze kapia sie tylko 'morsy' :evil_lol:;). Quote
Fides79 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 http://oi52.tinypic.com/33dwh7a.jpg o kurna, ale sie zdziwiłam, dała rade?no niesamowita jest:lol: Quote
Justa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 kaho napisał(a):Dobrze, ze lubisz to co robisz - wtedy rzeczywiscie inaczej postrzega sie wykonywana prace :lol:. Jezeli zas chodzi o temperature wody, to moge Cie zapewnic, ze i w lipcu/sierpniu woda potrafi byc tak zimna ze kapia sie tylko 'morsy' :evil_lol:;). Zobaczymy, jak to będzie jak zacznie się prawdziwa praca ;) Hehe.. szczególnie w takim lipcopadzie jaki właśnie mamy :p Quote
kaho Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='Fides79']http://oi52.tinypic.com/33dwh7a.jpg o kurna, ale sie zdziwiłam, dała rade?no niesamowita jest:lol: Dobrze wpasowala sie w rodzinke - taka sama uparciucha jak wszyscy domownicy :evil_lol:. Poza tym to rasowa 'babka' jest :evil_lol: - jak cos sobie ubzdura to nie ma przebacz ..... musi wyjsc na jej :-D. [quote name='Justa']Zobaczymy, jak to będzie jak zacznie się prawdziwa praca ;) Na pewno bedzie dobrze, bo zwierzaki to nie ludzie - potrafia okazac wdziecznosc :lol:. [quote name='Justa']Hehe.. szczególnie w takim lipcopadzie jaki właśnie mamy :p Dobre i prawdziwe ;). Quote
Doginka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Kasiu, ale Ci zazdroszczę wypadu nad morze. Ale ja tez już niedługo jadę z trójca do Sopotu. Najpierw wystawa, a później tydzień plażowania i mam nadzieję, że pogoda się poprawi:lol: A Holinka lepiej teraz wygląda z tym krótszym owłosieniem:lol: Wiedziałam, co robię, zwłaszcza jak mi powiedziałaś, że jedziecie nad morze:lol:;-) Ale pamiętaj - czesz ją i susz łapki między palcami, zeby nie było tego, co rok temu;-) Quote
kaho Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Doginka napisał(a):Kasiu, ale Ci zazdroszczę wypadu nad morze. Ale ja tez już niedługo jadę z trójca do Sopotu. Najpierw wystawa, a później tydzień plażowania i mam nadzieję, że pogoda się poprawi:lol: U nas dzisiaj pogoda iscie plazowa :multi:- zaraz idziemy nad morze :bigcool:. Doginka napisał(a): A Holinka lepiej teraz wygląda z tym krótszym owłosieniem:lol: Wiedziałam, co robię, zwłaszcza jak mi powiedziałaś, że jedziecie nad morze:lol:;-) Ale pamiętaj - czesz ją i susz łapki między palcami, zeby nie było tego, co rok temu;-) Tak Sylwus, pamietam, uwazam i susze ;). Quote
Recommended Posts