Doginka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kasiu, czy u Ciebie wszystko w porządku? zaczynam się martwić:nerwy: Quote
kaho Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 klaudusia0219 napisał(a):Witamy ! :hand: a bennerku to Holly jest zeszłoroczna? :D bo taka nie zarośnieta i wgl :) Witam serdecznie :lol:. Banerek jest zeszloroczny wiec zdjecie 'nieco' nieaktualne. W przyszlym tygodniu Holly idzie na trymowanie wiec i zdjecia sie pokaza :cool3:. Mani2000 napisał(a):witam w galeri! i mam pytanko doginko czy jakiś w twoich psisk to tatuś? że to taki wnuczuś Witam w naszej galerii :lol:. Holly to corunia Gordona (wspanialego psa Doginki) :lol:. Doginka napisał(a):Może kraków? Albo Warszawka?;-) Ale to jest galeria Holly, a nie moja;-) Chociaż chciałabym Ci odpowiedzieć, ale nie zabardzo zrozumiałam Twoje pytanie/wypowiedź:roll::oops: W takim razie musze sprawdzic kiedy one sie odbywaja - aby Holly zdazyla na nie odrosnac :cool3:. Fides79 napisał(a):nic sie nie przejmuj, wiele osób nie rozumie, to standard :lol::errrr: :evil_lol: Mani2000 napisał(a):HOLLY chwyta za serce:) Dziekujemy bardzo za tak mile slowa :lol: ahedok napisał(a):co tam u Holly? bo ja czekam z napięciem na "odgruzowane" zdjęcia :D Witamy, nowe zdjecia beda ale dopiero po 14-tym, kiedy to Doginka odgruzuje Hollcie z wygladu yeti ;). Mani2000 napisał(a):halo co u Holly? Hollka dopoki nie odgruzowana to nie do pokazania :evil_lol:, ale juz niedlugo beda nowe foty :cool3:. A poki co rozbisurmanila sie straszecznie:evil_lol:, kradnie zabawki z wiszacej szafki (chyba jednak bede musiala to uwiecznic ) i domaga sie wiecej pieszczot - taki, maly, domowy przytulak :loveu:. ariss napisał(a):gdzieś się babo podziałaś? Troche sie dzialo wiec mnie wywialo :evil_lol: (jak to sie mowi byl: huk, blysk, czarny pysk), ale mam nadzieje, ze zagoscilam juz na stale ;). Doginka napisał(a):Kasiu, czy u Ciebie wszystko w porządku? zaczynam się martwić:nerwy: Sylwus, krotka relacje Ci zdalam (by phone) a dluzsza pogawedke sobie utniemy jak przywioze Hollke w czwartek (14,04). Obiecuje, ze kapac jej nie bede (choc mnie to strasznie korci) ale wole oszczedzic Twoje palce a jej niepotrzebnego bolu ;). Quote
Doginka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ok.;-) Kasiu szukam fot Holly do banerka nowego;-) Quote
Doginka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 5 Marzyłaś o różowym, to masz, ale dorobiłam też fiolecik i zielono-niebiesko-żółty:lol: Teraz wybieraj;-) Quote
Fides79 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ale fajne kompleciki, najbardziej mi się podobają 2 i 5 :p;) Quote
ariss Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Fides79 napisał(a):ale fajne kompleciki, najbardziej mi się podobają 2 i 5 :p;) mi też właśnie te najbardziej się podobają:) Quote
Doginka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Kaśka wracaj na Dogo w tej chwili:mad: U mnie już to było, ale Kasia prosiła, to wstawiam;-) Yeti:roflt: Quote
zuzolandia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Widziałam te fotaski u Sylwi ale z ogromną przyjemnoscią oglądam je znowu hihihi witaj Zlociutka-) Quote
Doginka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ahedok napisał(a):a te zdjęcia to jakby znajome :D Przecież napisałam, że u mnie były, ale Kasia mnie prosiła o wrzucenie i tutaj;-) Quote
ahedok Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Doginka napisał(a):Przecież napisałam, że u mnie były, ale Kasia mnie prosiła o wrzucenie i tutaj;-) o, przepraszam, przegapiłam jeden wers ;) Quote
kaho Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Sylwus, wielkie dzieki za odgruzowanie mojego malenstwa (kawal dobrej roboty:ylsuper:), za fajowe banerki i avki no i oczywiscie za urozmaicenie zdjeciami mojej galerii :loveu::loveu::loveu:. Jestes WIELKA:multi:. Quote
Doginka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kaho napisał(a):Sylwus, wielkie dzieki za odgruzowanie mojego malenstwa (kawal dobrej roboty:ylsuper:), za fajowe banerki i avki no i oczywiscie za urozmaicenie zdjeciami mojej galerii :loveu::loveu::loveu:. Jestes WIELKA:multi:. Oj tam zaraz wielka:roflt: U mnie w galerii jeszcze więcej fot, bo juz nie miałam siły przeklejać;-);-) Quote
ahedok Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 na ostatniej focie Holly ma taki podobny pysiu do Gordonka na jednym zdjęciu :eviltong: Quote
Fides79 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, koszyczka pełnego, śniadania smacznego, pisanek kolorowych, świąt wesołych i zdrowych, palemki ozdobnej, owieczki modnej. Quote
Recommended Posts