kaho Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie bylo jej w planach (przynajmniej na najblizsze lata), ale ........... zadzialalo przeznaczenie :-o. Impuls, potrzeba posiadania przyjaciela, przerodzila sie w dzialanie .......:multi:. Wszystko 'potem' przeprowadzone bylo na 'wariackich papierach' - :hmmmm: widocznie tak musialo byc ......;) . Quote
kaho Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Pierwsze zdjecia malego kudlacza, ktory z dnia na dzien wkradal sie w serca czlonkow rodziny :loveu: " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Wszystko byłoby fajnie, ale fot nie widać:shake: Ale ja Ci trochę pomogę zapełnić pustkę:diabloti: Kilka fotek. Ota ONA, czyli Holly:loveu: Quote
kaho Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Doginka napisał(a):Wszystko byłoby fajnie, ale fot nie widać:shake: Ale ja Ci trochę pomogę zapełnić pustkę:diabloti: Dzieki Doginko :lol::lol::lol:. A teraz powrot do malego wlochacza (juz sie wyedukowalam, wiec i fotki sie pojawia :eviltong: ). A takie byly poczatki:multi::multi:: Przed przybyciem malenstawa do domu, synek testowal czy spanko bedzie wygodne :evil_lol:: I jest juz z nami :multi::multi::multi: Quote
kaho Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Po miesiacu, przyszla pora na pierwsze 'postrzyzyny'. Zostawilismy malego wlochacza: a odebralismy...... malego, lysego szanaucerka :multi::loveu::loveu: na punkcie ktorego cala rodzina 'oszalala' :loveu::loveu::loveu:. Od tej pory Holly jest 100% czlonkiem rodziny i bez niej zaden wyjazd nie moga byc juz udany. Quote
Doginka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Moja kochana psia wnusia:diabloti::loveu::loveu: Quote
kaho Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Pierwsza odrosnieta siersc, pierwsze wakacje i pierwsza kapiel w morzu: Quote
Doginka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A gdzie banerek w podpisie?:mad: Podlinkowany banerek powinien nas przekierowywać do Waszej galerii;) Quote
kaho Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Doginka napisał(a):A gdzie banerek w podpisie?:mad: Podlinkowany banerek powinien nas przekierowywać do Waszej galerii;) Do 'tego' jeszcze nie doszlam:placz:. Poki co staram sie metoda prob i bledow odkryc co i gdzie, ale poki co ....nici :angryy:. A piekny banerek juz mam i to wiesz dzieki komu :cool3::loveu::loveu:. Quote
Doginka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 kaho napisał(a):Do 'tego' jeszcze nie doszlam:placz:. Poki co staram sie metoda prob i bledow odkryc co i gdzie, ale poki co ....nici :angryy:. A piekny banerek juz mam i to wiesz dzieki komu :cool3::loveu::loveu:. Co Ty robisz z tym banerkiem - raz jest a potem znika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 http://i38.tinypic.com/2dt68le.jpg śliczna:loveu: Witamy nowego sznauceromaniaka:ppołowy fot nie widać- mam nadzieję, że szybko sie to zmieni;) Quote
Doginka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Kasiu tu chyba lepiej wklejać foty niż na Fotosik.Mniej pogorszona jakość zdjęć wychodzi;) http://www.tinypic.com/ Zarejestrój się tam, a w rozmiarze fot zaznacz 640x480;) Quote
weszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wpadam z wizytą i witam nową sznauceromaniaczkę :) Holcia jest cuuudna :loveu: i mam nadzieję, ze wkrótce nabierzesz wprawy i zobaczymy jej wszystkie fotki ;) Quote
kaho Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Dziekuje serdecznie za powitania :lol: . Fotki oczywiscie sie pojawia - juz wiem gdzie byl blad :evil_lol: (czlowiek uczy sie cale zycie ;)). Quote
kaho Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Doginka napisał(a):Kasiu tu chyba lepiej wklejać foty niż na Fotosik.Mniej pogorszona jakość zdjęć wychodzi;) http://www.tinypic.com/ Zarejestrój się tam, a w rozmiarze fot zaznacz 640x480;) Doginko podazam Twoim sladem ...:diabloti:, ale jak sie jest totalna blondynka :evil_lol: (w szczegolnosci nie znajaca zasad i prawidlowosci laczy internetowych - znaczy sie laikiem w tej dziedzinie) to tylko moge zaspiewac ' pojawia sie i znika i znika ... ' Quote
Doginka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No ale w końcu sie pojawiło i nie zniknęło:diabloti: Czekam na foty mojej wnusi, ale takie jakich nie znam;) Quote
kaho Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Doginka napisał(a):No ale w końcu sie pojawiło i nie zniknęło:diabloti: Czekam na foty mojej wnusi, ale takie jakich nie znam;) Fotki nowe tez beda, ale jeszcze troche 'historii' :evil_lol:. Pierwsza wystawa - Legionowo 03.10.2009: Quote
kaho Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 I szczesliwe zakonczenie :multi: Hollunia zdobyla: Zw. Klubu Szczenie Suka, Najlepsze Szczenie, BIS Szczeniat Jestem z niej bardzo dumna :multi::loveu::multi::loveu: Quote
kaho Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 A teraz juz tylko terazniejszosc :multi:.... Moje ukochance :loveu: Quote
kaho Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Holly i osiedlowy przyjaciel Lalus cdn.... Quote
Doginka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ale śliczne foty:loveu: Szczególnie te na ciemnej kanapie:crazyeye::loveu: Kasiu, Holly jest na mojej www w zakładce "Nowości":diabloti: Kliknij sobie w mój banerek;) Quote
kaho Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Doginka napisał(a):Ale śliczne foty:loveu: Szczególnie te na ciemnej kanapie:crazyeye::loveu: Tu byla akurat po kapieli - tak sie umorusala na spacerze, ze bylo jedyne wyjscie ;). Tylko czesac sie nie lubi:diabloti:. Doginka napisał(a): Kasiu, Holly jest na mojej www w zakładce "Nowości":diabloti: Kliknij sobie w mój banerek;) Juz odwiedzilam, super strona, super fotki a przede wszystkim super tytuly :multi::lol:. Quote
Recommended Posts