fibi:) Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 uff jestem. ciężko cokolwiek znalezc na dogo... byłam dziś u koleżanki i byłyśmy u jej sąsiadki..... o dziwo sunia nawet w kuchni siedziała:crazyeye: nagadałam jej..... powiedziałam na temat rozmnażania wszystko co mi powiedziałyście i chyba jest postęp-bo powiedziała że nie miała o tym pojęcia,ze nie stac ja na cesarke,itp i ze sie zastanowi:roll: bede ja tam nawiedzac....i mam nadzieje ze odda sunie w nasze rece! Quote
grzybkowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 fibi:) napisał(a):uff jestem. ciężko cokolwiek znalezc na dogo... byłam dziś u koleżanki i byłyśmy u jej sąsiadki..... o dziwo sunia nawet w kuchni siedziała:crazyeye: nagadałam jej..... powiedziałam na temat rozmnażania wszystko co mi powiedziałyście i chyba jest postęp-bo powiedziała że nie miała o tym pojęcia,ze nie stac ja na cesarke,itp i ze sie zastanowi:roll: bede ja tam nawiedzac....i mam nadzieje ze odda sunie w nasze rece! świetna robota !! byle tak dalej jej gadac to moze nie tylko odda tego psiaka ,ale nigdy wiecej nie zdecyduje sie na nastepnego !!! super fibi !:multi: Quote
fibi:) Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 będę niedługo obok "domu" suni..... ciekawe co tam słychać....... Quote
Recommended Posts