Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za kratkami znajdują się szare stworzenia. Ich oczy przepełnione miłością, samotnością i zrezygnowaniem, a u niektórych są one wciąż przepełnione nadzieją. Bojące się psy. Cierpią, zimą marzną, czasem i na śmierć. Patrzysz...ale nic nie robisz. Myślisz...ale nic nie próbujesz zdziałać. Kochasz...ale nie wiesz co robić

''Ratując jednego psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa''

Blu jest małym, wesołym pieskiem sięgającym mniej-więcej do kolan. Ma ok. 5 lat, a w schronisku jest od 4 miesięcy. Jego dwukolorowe oczęta przykuwają uwagę każdego człowieka. Szybko uczy się komend i okropnie lgnie do człowieka szukając u niego miłości i wsparcia. Jeżeli chodzi o kastrację to gdy znajdzie potencjalny dom na prośbę właściciela zostanie ciachnięty ;)

A oto on:loveu:

I na spacerku ;)

Tak dla uzupełnienia. Blu znajduje się w leszczyńskim schronisku w Mini Zoo przy ul. 17- ego stycznia.

Banerki powinny się pojawić w najbliższym czasie ;)

Posted

To i ja się zapisuję na wątek Waszego cudaka :loveu: Wydawało mi się, że gdzieś widziałam jego ogłoszenia. Może warto wypisać w pierwszym poście na jakich stronach już je ma ? :)

Posted

Napewno ma na przygarnijzwierzaka.pl i autogielda.pl - tylko tyle na razie zdążyłam zrobić:-(
Nie wiem czy ktoś jeszcze gdzieś ogłaszał?

Dziś może uda mi się jeszcze inne psiaki tam poogłaszać.

Posted

Pycho niesamowite:loveu: on mi taki bajkowy się wydaje... jak byłam małodsza podobnego psiaka widziałam w bajce tylko juz nie pamiętam w jakiej:oops: oby szybko znalazł domek:)

Posted

sabina*** napisał(a):
Jesienny spacerek z pewnością będzie!! i możliwe, że już wkrótce

O to fajnie :multi: Któraś z Was bierze aparat pewno? :cool3:

P.s Wiecie, że mamy kino w Lesznie :razz:

Posted

brydzia napisał(a):
Cześć moja szantrapko, szukaj szybciutko domku;), Dni otwarte będą na 100% 7 i 8 listopad mam nadzieje, że pójdzie do domu.

Czyli można zacząć ogłaszanie ? :cool3:

Posted

[quote name='sabina***']Myślę, że chodzi o plakat o Dniach Otwartych[/QUOTE]

No nie wiem czy w ogóle wykombinuję jakiś plakat ze zdjęciem :roll: Jutro jest kółko biol. to spytam się pani czy nie mogłaby powiesić plakatu gdzieś jak już go zrobię :lol:

Posted

No dobra Sabinko czuję się winna :oops:, ale ostatnio jakoś była latanina , a wczoraj wieczorem nie mogłam uruchomić dogomani.
ale dziś jestem i przytulam mocno naszego potwora:glaszcze: