wiki4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Za kratkami znajdują się szare stworzenia. Ich oczy przepełnione miłością, samotnością i zrezygnowaniem, a u niektórych są one wciąż przepełnione nadzieją. Bojące się psy. Cierpią, zimą marzną, czasem i na śmierć. Patrzysz...ale nic nie robisz. Myślisz...ale nic nie próbujesz zdziałać. Kochasz...ale nie wiesz co robić ''Ratując jednego psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa'' Blu jest małym, wesołym pieskiem sięgającym mniej-więcej do kolan. Ma ok. 5 lat, a w schronisku jest od 4 miesięcy. Jego dwukolorowe oczęta przykuwają uwagę każdego człowieka. Szybko uczy się komend i okropnie lgnie do człowieka szukając u niego miłości i wsparcia. Jeżeli chodzi o kastrację to gdy znajdzie potencjalny dom na prośbę właściciela zostanie ciachnięty ;) A oto on:loveu: I na spacerku ;) Tak dla uzupełnienia. Blu znajduje się w leszczyńskim schronisku w Mini Zoo przy ul. 17- ego stycznia. Banerki powinny się pojawić w najbliższym czasie ;) Quote
brydzia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Uwielbiam tego naszego potwora:loveu::loveu:, zasługuje na najlepszy domek a na 100% odda całe swoje serducho:calus: Quote
sabina*** Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Znalazłam jeszcze zdjęcia, gdzie dokładnie widać urodę :loveu: tego naszego potwora:loveu: i jego hipnotyzujące spojrzenie !! A więc oto on: Quote
wiki4 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Hoopaj malutki na pierwszą :loveu: Bennerki powinny być niedługo :roll: Quote
Lilmo Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 To i ja się zapisuję na wątek Waszego cudaka :loveu: Wydawało mi się, że gdzieś widziałam jego ogłoszenia. Może warto wypisać w pierwszym poście na jakich stronach już je ma ? :) Quote
sabina*** Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Napewno ma na przygarnijzwierzaka.pl i autogielda.pl - tylko tyle na razie zdążyłam zrobić:-( Nie wiem czy ktoś jeszcze gdzieś ogłaszał? Dziś może uda mi się jeszcze inne psiaki tam poogłaszać. Quote
Lilmo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja chyba rzeczywiście widziałam ogłoszenie na przygarnijzwierzaka.pl :) Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Hej maleńki :loveu: Jest już banner ;) Musze zmniejszyć Lisy i jak się pojawi o schronisku to wstawię oby dwa ;) Quote
kocyk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pycho niesamowite:loveu: on mi taki bajkowy się wydaje... jak byłam małodsza podobnego psiaka widziałam w bajce tylko juz nie pamiętam w jakiej:oops: oby szybko znalazł domek:) Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Na pierwszą ! :multi: Sabina*** planujecie jakiś jesienny spacerek ? :razz: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Hopnę wieczorem jeszcze i mykam na ''Mam Talent'' :multi: Quote
sabina*** Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 kocyk napisał(a):on mi taki bajkowy się wydaje... Dokładnie mi też..... ale nie mogę skojarzyć z której :shake: Quote
sabina*** Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 wiki4 napisał(a): Sabina*** planujecie jakiś jesienny spacerek ? :razz: Jesienny spacerek z pewnością będzie!! i możliwe, że już wkrótce Quote
wiki4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 sabina*** napisał(a):Jesienny spacerek z pewnością będzie!! i możliwe, że już wkrótce O to fajnie :multi: Któraś z Was bierze aparat pewno? :cool3: P.s Wiecie, że mamy kino w Lesznie :razz: Quote
wiki4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Na filmiku w pewnym momencie pokazany jest Blu :razz: http://www.telewizjaleszno.pl/film.php?id=596 :loveu: Quote
brydzia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Cześć moja szantrapko, szukaj szybciutko domku;), Dni otwarte będą na 100% 7 i 8 listopad mam nadzieje, że pójdzie do domu. Quote
wiki4 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 brydzia napisał(a):Cześć moja szantrapko, szukaj szybciutko domku;), Dni otwarte będą na 100% 7 i 8 listopad mam nadzieje, że pójdzie do domu. Czyli można zacząć ogłaszanie ? :cool3: Quote
brydzia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Na plakacie ogłoszeniowym oczywiście nie mogło zabraknąć Blu:p Quote
wiki4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 brydzia napisał(a):Na plakacie ogłoszeniowym oczywiście nie mogło zabraknąć Blu:p Chodzi o banner? :lol: Quote
sabina*** Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Myślę, że chodzi o plakat o Dniach Otwartych Quote
wiki4 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='sabina***']Myślę, że chodzi o plakat o Dniach Otwartych[/QUOTE] No nie wiem czy w ogóle wykombinuję jakiś plakat ze zdjęciem :roll: Jutro jest kółko biol. to spytam się pani czy nie mogłaby powiesić plakatu gdzieś jak już go zrobię :lol: Quote
sabina*** Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nikt tu do Ciebie nie zagladnął dzisiaj???? :mad: Blue czuje, że wkrótce twój los się odmieni..... trzymam kciuki Quote
brydzia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No dobra Sabinko czuję się winna :oops:, ale ostatnio jakoś była latanina , a wczoraj wieczorem nie mogłam uruchomić dogomani. ale dziś jestem i przytulam mocno naszego potwora:glaszcze: Quote
wiki4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Witaj maleńki :loveu: Już niedługo Dni Otwarte, już nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Recommended Posts