Jump to content
Dogomania

Amis - ONek z Olkusza. Amis i Amar maja domy:))))

Recommended Posts

Posted

jestem tu wreszcie, już zapominam, jak dogo wygląda :roll:
Amisek, szczęściarz, pojechał do bardzo fajnego domku w Opolu, do rodziny która niedawno pochowała swego poprzedniego owczarkowatego. Ludzie bardzo mili, sympatyczni i poukładani, a Amis ma teraz świetnego kompana do szaleństw i zabaw - syna swoich nowych właścicieli. Trafił w fajne ręce, mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze.

Nowi Amisowi właściciele stwierdzili, że on po prostu na nich czekał, dlatego nie znalazł domu wcześniej. Trzymam kciuki za nasze maleństwo, niech mu się dobrze wiedzie :)

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh, spac nie moge? Ja zawsze spac moge i w normalnych okolicznosciach zasypiam jeszcze przed kurami, ale pracowac trzeba bylo wiec.. skonczylismy kolo 4, z okazji niedzieli :roll:

ONka bede proponowac jak tylko jeszcze ktos zadzwoni.

Posted

Wiosna rozmawiała dzisiaj z nową rodzinką Amisa i...........wszystko świetnie się układa:Cool!::Cool!: Amisek super się zaaklimatyzował, jakby całe życie mieszkał w mieszkaniu, nie ma problemów z czystością, itp., mądry, zrównoważony, poukładany jak to ONek:loveu: podobno szybko przywiązał się do swojej rodzinki, na razie nie został jeszcze sam w domu ale też pewnie nie będzie problemu bo już chyba się zadomowił i wygląda na to, że domek mu się podoba:D:D

Posted

tiaa....

poukładany jak to ONek

tylko nasz jeden jedniutki na milion jakoś do tego nie bardzo pasuje :roll:

Ale Amis trafił bardzo fajnie, doczekał się w końcu chłopak. Jak dostanę zdjęcia to Wam tutaj wstawię.

Posted

[quote name='wiosna']tiaa....

tylko nasz jeden jedniutki na milion jakoś do tego nie bardzo pasuje :roll:

.......[/QUOTE]

Wiosna bo Wam się trafił super-oryginał, unikat... taki można powiedzieć biały ONek:evil_lol::evil_lol:

A ponieważ Wiosna się nie pochwaliła to ja powiem, że dostała maila od Państwa, którzy adoptowali Amisa:multi::multi: i myślę, że obydwie strony są BARDZO zadowolone:loveu:
Amis jak taki zwykły ONek:diabloti: jest spokojny, grzeczny, szybko przyzwyczaił się do nowych rzeczy (winda, w której po raz pierwszy przytulił się ze strachu do Pani tak, że zwalił by ją z nóg - teraz spokojnie sam do niej wchodzi), przywiązał do rodziny a Państwo twierdzą, że Amis czekał właśnie na nich:lol::lol:
a my czekamy na zdjęcia:multi:

Posted

Z mojego bazarku na Amisa zebrało się 140zł:multi::multi:
Al-ka, Wiosna bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::loveu::loveu:
Wiosna jakbyś mogła potwierdzić wpłatę od Al-ki na wątku.

Długu pozostało 81 zł

Posted

mhm, niały ONek, powiadasz? Tylko czemu trafił nam się też "biały koń"?! Ehh.. nie będę na wątku opowiadać co on wyprawia, Gosia Ci opowie. Ale ten stwór daje radę murom i betonom, stalii prądowi również :roll: I co ja tu mam począć?
Dobrze że niedźwiedzi nie trzymamy, bo też zapewne mielibyśmy białego :roll:

Aha, wpłatę oczywiście potwierdzę ;)