anett Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 kastracja jest cała opłacona - było przelane dokładnie 230zł (200zł zabieg + 30zł kołnierz); Nie wiem Goniu, za pobyt licząc do następnej soboty zostało 7dni x 14zł = 98zł + 20zł za transport = 118zł więc może od razu całość? Quote
gonia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='anett']kastracja jest cała opłacona - było przelane dokładnie 230zł (200zł zabieg + 30zł kołnierz); Nie wiem Goniu, za pobyt licząc do następnej soboty zostało 7dni x 14zł = 98zł + 20zł za transport = 118zł więc może od razu całość? NO jasne ze moge zaplacic za calosc, tym bardziej ze mam 124,98 plus 25 zł za wylicytowny na bazarku przedmiot od Ick..nie wiem czy to mam wplacac na konto wiosny czy trzymac na koncie Oneczka..zreszta jak cos zostanie to i tak przejdzie na anstepnego piesa:loveu::loveu:To w takim razie wysylam 118 zł i mamy u wiosenki zaplacone????Moze niech sie wiosenka wypowie w tej kwestii:lol: Quote
2010 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Tak jak powiadomiłam na bazarku i przez pm proszę za fanty z mojego bazarku wpłacac na konto fundacji Proanimals , fundacja ta wpłaci 400 zł na hotelik następnego psa z Olkusza. Quote
gonia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 wiosna napisał(a):Ick, podaję dane do przelewów tutaj: 50 1050 1171 1000 0090 6511 3012 3RD-POLE.com - Patryk Grunt Sierosławice 18 46-220 Byczyna z dopiskiem "hotel Amisa" Tu są podane inne dane do przelewu niz fundacja Animals...juz nie kumam:oops: Quote
2010 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Proszę zajrzyj na wątek mojego bazarka tam jest informacja o wpłatach i podany numer konta wplat na fundację Proanimals. Fundacja Proanimals potwierdzi wpłsaty z bazarku i podzieli jego dochód przeznaczając 400 zł na hotel dla następnego psa zOlkusza. Wiosna podała nr konta na moją prośbę dla fundacji. A więc czekamy na nasępnego psiaka z Olkusza? Quote
gonia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ick napisał(a):Proszę zajrzyj na wątek mojego bazarka tam jest informacja o wpłatach i podany numer konta wplat na fundację Proanimals. Fundacja Proanimals potwierdzi wpłsaty z bazarku i podzieli jego dochód przeznaczając 400 zł na hotel dla następnego psa zOlkusza. Wiosna podała nr konta na moją prośbę dla fundacji. A więc czekamy na nasępnego psiaka z Olkusza? Ok rozumiem to wplacam tam kaske i czekamy na nastepego psiurka:loveu::loveu: Quote
2010 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dziękuję, to ułatwia sprawę dzielenia dochodu i potwierdzeń na bazarku. No to czekamy na następnego psiaka z Olkusza .... Czy wiadomo co z tym Onekiem długowłosym.... Quote
Ada-jeje Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ick jak tylko pieniazki pokaza sie na koncie, potwierdze jak zwykle na watku i przeznaczymy na psa zgodnie z Twoja wola. Quote
2010 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No właśnie teraz jest pytanko? Czy ten Onek długowłosy jest do zabrania? Jakiego psiaka zabieramy z Olkusza? Quote
anett Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Wczoraj został zabrany przez Patryka DONek:loveu::multi: Psiak już bezpieczny u Wiosny. Amis strasznie się na niego cieszył - biegają razem po wybiegu i Wiosna mówiła, że Amisek wylizuje go po pysku, zaprasza do zabawy, zachowuje jak szczeniak; widać, że bardzo się zżyły może nawet wcześniej były razem... Niestety domek zrezygnował z Amisa - chyba za bardzo odbiega od wzorca jak na takich wielkich miłośników rasy:angryy::angryy: Nie mam dostępu do sieci wię w razie czego kontakt tel. 501 702 550. Quote
gonia66 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='anett']Wczoraj został zabrany przez Patryka DONek:loveu::multi: Psiak już bezpieczny u Wiosny. Amis strasznie się na niego cieszył - biegają razem po wybiegu i Wiosna mówiła, że Amisek wylizuje go po pysku, zaprasza do zabawy, zachowuje jak szczeniak; widać, że bardzo się zżyły może nawet wcześniej były razem... Niestety domek zrezygnował z Amisa - chyba za bardzo odbiega od wzorca jak na takich wielkich miłośników rasy:angryy::angryy: Nie mam dostępu do sieci wię w razie czego kontakt tel. 501 702 550.[/quote] To jak to teraz bedzie>>??Bo wyczytalam na watku innym ze jeszcze jedna bidulinka zostala zabrana..???? Quote
wiosna Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Goniu, Patryk zabrał wczoraj poza Donkiem psa, który ma być u nas na miejscu Cohena - ponieważ na dziś umówiony jest transport Cohena. Chcieliśmy oszczędzić kosztów, bo jest tam od nas dość daleko, dlatego poprzestawialiśmy nasze psy i na kilka dni mamy jeden kojec więcej - gdy Cohen pojedzie, wszystko wróci do normy. A oto DONek, nazwany Amarem. Ktoś mi o tym imieniu dla niego mówił, tylko ja już nie pamiętam kto :roll: [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_0992.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_0998.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_1003.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_1004.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_1007.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_1016.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/amar/IMG_1070.jpg[/IMG] Quote
2010 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 To znaczy,że ten Onek długowłosy jest już zabrany ze schroniska.Przśliczny.. czy jeszcze jakiś inny ? A co z Amisem ? Quote
Lu_Gosiak Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='ick']To znaczy,że ten Onek długowłosy jest już zabrany ze schroniska.Przśliczny.. czy jeszcze jakiś inny ? A co z Amisem ?[/quote] noo wiec wszystko sie skomplikowało i jest tak: Amis i Donek u Wiosny i obydwa na razie nie maja domu...byla cala masa telefonow o Amisa i poki co dalej jest bez domku, niestety wiekszosc ludzi do odstrzalu......na zadnego z nich nie mamy zadnych deklaraji....Amis ma zaplacony pobyt do jutra....generalnie nie jest ciekawie i prosimy o pomoc finansowa Quote
2010 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A więc tak jak obiecałam, zostanie 400zł wpłacone na konto wiosny na psy olkuskie Onki- Amis i ewentualnie na długowłosego Amar -to kwestia tylko paru dni- Fundacja Proanimals przekaże pieniądze na hotelik dla psiaków. Quote
Lu_Gosiak Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='ick']A więc tak jak obiecałam, zostanie 400zł wpłacone na konto wiosny na psy olkuskie Onki Amis i długowłosy Amar -to kwestia tylko paru dni- Fundacja Proanimals przekaże pieniązki na hotelik dla psiaków.[/quote] too super bo Amar potrzebuje pieniedzy na pobyt, kastracje i transport Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 mam nadzieje, ze zła passa została przelamana dzis Amar trafil do swojego domku - dom z ogrodem spanie w domu..narazie na tarasie - na koldrach;) poki nie zaprzyjazni sie z 4 kotami.....pani zobowiazala sie do konca listopada Go wykastrowac na umowie - ogolnie super domek ...juz dostalam maila, ze pies jest fantastyczny, ze byla mala alcja z kotami, ale mysla, że Amar da sie ulozyc i ogolnie sa bardzo zadowoleni z Niego zostal po Nim dlug z Jego pobytu w hoteliku i koszty transportu no i zostaje jeszcze do wydania Amis, Cohen i Chojrak Quote
gonia66 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']mam nadzieje, ze zła passa została przelamana dzis Amar trafil do swojego domku - dom z ogrodem spanie w domu..narazie na tarasie - na koldrach;) poki nie zaprzyjazni sie z 4 kotami.....pani zobowiazala sie do konca listopada Go wykastrowac na umowie - ogolnie super domek ...juz dostalam maila, ze pies jest fantastyczny, ze byla mala alcja z kotami, ale mysla, że Amar da sie ulozyc i ogolnie sa bardzo zadowoleni z Niego zostal po Nim dlug z Jego pobytu w hoteliku i koszty transportu no i zostaje jeszcze do wydania Amis, Cohen i Chojrak[/quote] UUUUUffffff...no to cudnie, że chociaż Amar..to mam nadzieje na dobry początek:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Szybka adopcja :loveu::loveu::loveu: zresztą nie ma się co dziwić, Amar piękny jest :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Szybka adopcja :loveu::loveu::loveu: zresztą nie ma się co dziwić, Amar piękny jest :lol:[/quote] noo piekny przyjechal ale zostawilysmy Go wygladajacego srednio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mial takie dredy paskudne, ze zdecydowalismy sie mu to wyciac na miejscu i Wiosna opitolila mu caly ogon, wiec wygladal komicznie caly tułów gruby i włochaty a ogon cienki jak u świnki - masakra:evil_lol: ale bylo to juz po podpisaniu umowy:diabloti:;);) Quote
IKA & SONIA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']noo piekny przyjechal ale zostawilysmy Go wygladajacego srednio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mial takie dredy paskudne, ze zdecydowalismy sie mu to wyciac na miejscu i Wiosna opitolila mu caly ogon, wiec wygladal komicznie caly tułów gruby i włochaty a ogon cienki jak u świnki - masakra:evil_lol: ale bylo to juz po podpisaniu umowy:diabloti:;);)[/quote] Jak trza, to trza :diabloti: Kudełki odrosną i Amar znowu będzie śliczny ;) Quote
anett Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']ale bylo to juz po podpisaniu umowy:diabloti:;);)[/quote] bardzo sprytnie:evil_lol::evil_lol: Amar sprintem pokonał trasę Ol - SUPER DOMEK z krótkim przystankiem u Wiosny:loveu: Może da dobry przykład reszcie;) Quote
2010 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To jak wygląda teraz konto Amisa ? Amar to piękny psiak ! Gratulujemy wyboru !! Amis jest piękny i młody !!! Powinni już być kolejka:lol: Quote
anett Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='ick']To jak wygląda teraz konto Amisa ? Amar to piękny psiak ! Gratulujemy wyboru !! Amis jest piękny i młody !!! Powinni już być kolejka:lol: Konto Amisa w ogóle nie wygląda:evil_lol: Ostatni stan 124,98 -118zł = 6,98zł na koncie Goni66 Amis ma pobyt u Wiosny opłacony do ubiegłej soboty czyli od niedzieli każda doba 14zł (do dzisiaj -42zł); Do rozliczenia pozostaje jeszcze Amar - transport z Ol do Wiosny + pobyt + transport do nowego domku; Wiosna pewnie jak znajdzie chwilkę zrobi rozliczenie; Amis jest śliczny, młody, ma cudowny zrównoważony charakter i.... klapnięte uszy:cool1: ludzie są po prostu beznadziejni!! Quote
wiosna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no tak, wszystko na mnie, co ? :mad: przyznaję, opitoliłam biedakowi ogon, ale.. co tu było robić? Dobrze, że przynajmniej przyjechał z normalnym ogonem, bo inaczej to pewnie on by z nami wrócił :lol: Konto Amara wygląda tak: 23.09 -95,00 1/2 transportu z Olkusza -15,00 odrobaczenie -20,00 fiprex 28.09 -50,00 transport do DS ============ -180,00 pozostałe rozliczenia zaraz wpiszę na wątku Funduszowym. Quote
Recommended Posts