Cyraneczka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Hello, czy ktoś z listowiczów wybiera sie na sylwestrowe zawody do Jakuszyc?? Są to podobno bardzo ważne zawody jeśli chodzi o rangę, ale nikt się nie pochwalił, że chce startować. Podobno jest już zgłoszonych ponad 130 załóg z całej Europy... My się wybieramy niejako służbowo, będziemy robić reportaż do miesięcznika "Przyjaciel Pies". Mam nadzieję, że kilka znajomych osób też nakręcimy ;) Quote
PaYooK Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 ELO!! mialem byc na tych zawodach ale niestety ograniczenia finansowe mnie dopadly :( Quote
HUSKYTEAM Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ano ja zgłosiłem kudłaczy na zestaw "sprint w Sylwka, Midzik tydzień po" ale zdaje się, że średni się faktycznie nie odbędzie... Zawsze można spróbować pojechać w klasie O, długośc trasy 19 km ;-) to już coś. A pomyśleć, że ludzie już siedzą i trenują w górach po śniegu :( Quote
ewaka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ano ja zgłosiłem kudłaczy na zestaw "sprint w Sylwka, Midzik tydzień po" ale zdaje się, że średni się faktycznie nie odbędzie... Zawsze można spróbować pojechać w klasie O, Jacek, nie ma cie nie liscie sprintu. :o A lista jest już zamknięta na Sylwestra. I tak warunkowo dopuszczono kilka osób ponad normę. Cyraneczka, nie sądzę, zebyś tu znalazła opór ludzi startujących na zawodach. A na saniach, to juz w ogóle - jakaś garstka by się uzbierała. Na saniac w Polsce, to startuje może 1/4 wszystkich startujących w ogóle, jak nie mniej. Ale z bywających dawniej tu na forum do Jaku na Sylwka zgłoszona jest tylko Śnieżna Rakieta, Carie, jak co roku - Fair Play - bedzie tam też na zgrupowaniu juz od świąt, Alaska i Szybszy od dyliżansu. Z nimi się możesz skontaktować Pay, ale widziałam Jarka na liście? Tato startuje zamiast ciebie? My mamy własne zgrupowanie klubowe od świą do sylwka w tym czasie, potem jedziemy z psiurami w Gorce, bedziemy dopiero w Jaku od 6 stycznia i potem w kazdy weekend do 22 ;-)), a potem Bieszczady ;) Quote
HUSKYTEAM Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Jacek, nie ma cie nie liscie sprintu. A lista jest już zamknięta na Sylwestra. Spoko spoko, będę ;-) My mamy własne zgrupowanie klubowe od świą do sylwka w tym czasie, potem jedziemy z psiurami w Gorce, bedziemy dopiero w Jaku od 6 stycznia i potem w kazdy weekend do 22 ), a potem Bieszczady No i co się Pani tak przechwala? Mój klub w ramach wpisowego wysyła wszystkich klubowiczów na zgrupowanie razem z psami i pokrywa koszt wpisowego na jakąś kameralną imprezkę. To się jakoś Iditarod nazywa zdaje się, ale muszę się dopytać. A na poważnie to powiem tylko, że niektórzy to mają dobrze i wcale mi to nie przeszkadza, tyle że TEŻ TAK CHCĘ!!! ;) Quote
Recommended Posts