Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisa7777 napisał(a):
Dzieki Asiaczek ;)...to juz przerobione..najblizej nocleg to ok 50 km od wystawy :/....ale coz chyba trzeba bedzie sie zdecydowac skoro nie ma nic blizej :(. A

Mnie, mimo, że dosyc wczesnie zaczęłam szukac noclegów, to udało się znaleźc nocleg ok. 30 km od wystawy...

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich kto sie wybiera do Celje!

Mam zgloszonego swego pudelka na dwie wystawy w Celje, na 2 i 3 pazdziernika. Szukam do kogo mozna byloby sie "podsadzic" do Celje :))) Bede z Olsztyna, ale moge podjechac ;)
Jak nie, to bede musiala jechac tam sama :D brr...

Posted

a i jeszcze .. pasuje mi tez wariant aby tylko dojechac do Celje na te dni, mozemy byc tam wczesniej i wyjechac z powrotem pozniej.. ;) miejsce zamieszkania znajde sama.

Bardzo czekam na jakas info :)

• 2 weeks later...
Posted

Będzie można zgłosić psa na Europejską podczas tych wystaw:
[FONT=Verdana]- CACIB DEBRECEN (Węgry) 28 + 29 Sierpień 2010[/FONT]
[FONT=Verdana]- CAC TRBOVLJE (Słovenia) 29 Sierpień 2010[/FONT]

Posted

Karadhras napisał(a):
Cały czas szukam transportu na dni 1-2.10, ale może być tylko na 2.10 mogę się dopasować.
Jesli ktoś miałby wolne miejsce dla mnie + jeden pies, będę wdzięczna za informację
karadhras@hot.pl lub gg 1934337

Aniu, rozumiem, że ten Twój anons jest już niekatualny...?

Pzdr.

Posted

Hejka

szukam transpotu z Warszawy dla 3 miesiecznego shetlandzika którego przyszli wlasciciele odebraliby go z wystawy (tzn najlepiej z parkingu przed wejsciem na teren wystawy lub z hotelu jesli ktos przyjezdza z noclegiem wczesniej ??

dzieki za pomoc ;)

Posted

[quote name='Musiałek']Hejka
szukam transpotu z Warszawy dla 3 miesiecznego shetlandzika którego przyszli wlasciciele odebraliby go z wystawy (tzn najlepiej z parkingu przed wejsciem na teren wystawy lub z hotelu jesli ktos przyjezdza z noclegiem wczesniej ??
dzieki za pomoc ;)[/QUOTE]
Musiałku, ja moge wziąć malucha. Jedziemy na 1 i 2 października... jeżeli pasuje - pisz PW lub maila.

pzdr.

• 2 weeks later...