Coyote Ugly FCI Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 nie wiem czy temat jest bo nie znalazłam http://www.eurodogshow2010.si KTOŚ SIE WYBIERA Trochę daleko:shake: Quote
Incunabula Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Haha, sędziego mam totalnie do kitu :diabloti: . Ale za to kusi klubówka, która jest dzień wcześniej :rolleyes: . Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA Mam wolne miejsce w busie na Europejską. Jedziemy na piątek i sobotę (2 dni wystawowe), tj. 1.10.2010 r. i 2.10.2010 r. W te dni sędziowane sa grupy: Piątek: 3,4,6,7. Sobota: 1,5,10. Wyjazd w sobotę, po ocenie. Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 my juz hotel zamowilismy :)) bardzo sie ciesze na ta wystawe :) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 My hotelu jeszcze nie mamy; wstrzymuję się, bo nie wiadomo, na ile osób rezerwować. Ale najwyżej wezmę 1 pokój więcej i juz. Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Asiaczku zawsze mozna zrezygnowac :) Quote
Tecia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 My jedziemy na piątek-sobotę (wyjazd w czwartek powrót bezpośrednio po wystawie w sobotę bądź w niedzielę to kwestia na ostatnią chwilę:) Mam wolne miejsce w aucie dla 2 osób najlepiej z małymi psami ale to nie warunek:), ponieważ biorę swoje 3 albo 4 psy ale auto jest duuuze:). Jeśli ktoś szuka transportu dajcie znac bo w zależności w ile osób się zapakujemy tak klepnę hotel (na razie jeszcze nei rezerwowałam nic) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Musiałek napisał(a):Asiaczku zawsze mozna zrezygnowac :) Tak, i właśnie tak zrobię. Zarezerwuję o pokój/dwa pokoje więcej i najwyżej zrezygnuję:) Tecia napisał(a):My jedziemy na piątek-sobotę (wyjazd w czwartek powrót bezpośrednio po wystawie w sobotę bądź w niedzielę to kwestia na ostatnią chwilę:) Mam wolne miejsce w aucie dla 2 osób najlepiej z małymi psami ale to nie warunek:), ponieważ biorę swoje 3 albo 4 psy ale auto jest duuuze:). Jeśli ktoś szuka transportu dajcie znac bo w zależności w ile osób się zapakujemy tak klepnę hotel (na razie jeszcze nei rezerwowałam nic) Mam ten sam problem:) Pzdr. Quote
sabra Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiu, zarezerwuj więcej pokoi najwyżej komuś odstąpisz ;-) (nie wykluczone że mnie) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 sabra napisał(a):Asiu, zarezerwuj więcej pokoi najwyżej komuś odstąpisz ;-) (nie wykluczone że mnie) O, wybierasz się? W tym tygodniu chcę poszukać czegoś w necie. Pzdr. Quote
Judit Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tecia napisał(a):My jedziemy na piątek-sobotę (wyjazd w czwartek powrót bezpośrednio po wystawie w sobotę bądź w niedzielę to kwestia na ostatnią chwilę:) Mam wolne miejsce w aucie dla 2 osób najlepiej z małymi psami ale to nie warunek:) a miejsce dla dwóch osób i jedngo lub dwóch seterków się znajdzie ? ;-) Quote
Tecia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nie ma problemu :) pisz na PW to uzgodnimy co i jak:) Quote
sabra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Asiaczek napisał(a):O, wybierasz się? W tym tygodniu chcę poszukać czegoś w necie. Pzdr. Mam taki zamiar ;-) Quote
resurgam Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 sabra napisał(a):Asiu, zarezerwuj więcej pokoi najwyżej komuś odstąpisz ;-) (nie wykluczone że mnie) Wy już rezerwujecie sobie pokoje a ja nie mogę doczytać się terminów, opłat i sędziów np. dla X grupy. Strona ich od dwóch dni nie otwiera się. Gdzie w takim razie szukać informacji szczegółowych? Quote
minagro Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 chart polski - Levente Miklos HU pierwszy termin mija 10.06 - 70 Euro Quote
ATHENA Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 RESURGAM--- Euro dla chartów jest 2 -10--2010 ( sobota) a w piątek ( 1-10-2010 ) jest klubówka chartow info chyba jeszcze nie ma ale jaky co to strona www.hrti.si Pozdrowionka ;) Quote
Frytela Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A mnie nie będzie, 1 powód - sędzia.... 2 powód - nie będe miała w tym terminie raczej z kim jechać tzn psem ;) No ale będe trzymać kciuki za forumowe psy :) Quote
resurgam Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dzięki serdeczne za info. Strona europejskiej w przebudowie, nadal nie otwiera się, a co do klubowej dla chartów, to wygląda zachęcająco pod względem terminu ale cierpliwie czekam na sędziego dla c.p. no i na otworzenie się strony, co zamknięta. Gdzie macie noclegi, jeżeli to nie tajemna nowina? Jeżeli tajemna - poproszę na PW. Quote
Dream Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Tecia napisał(a):My jedziemy ........... Znowu będziemy Was oglądać ??? Ileż razy można ? :D Quote
Tecia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dream napisał(a):Znowu będziemy Was oglądać ??? Ileż razy można ? :D Hehehehe ale smieszne :) Czyzbysmy sie mieli ogladać na żywo ??? To może wspólna podróż ?? Quote
Dream Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tecia napisał(a):Hehehehe ale smieszne :) Czyzbysmy sie mieli ogladać na żywo ??? To może wspólna podróż ?? Planujemy wyjazd 30 września, wystawy 1 i 2 października. Czy daty są zbieżne? Quote
Tecia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dream napisał(a):Planujemy wyjazd 30 września, wystawy 1 i 2 października. Czy daty są zbieżne? Dokladnie tak:) wyjazd 30 powrot bezposrednio po drugiej wystawie. Quote
Agappe Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 hmm 1 października mamy urodziny.. skończymy 8 lat.. czyli 2.10 powinniśmy móc się wystawić w weteranach.. chociaż sędzia do kitu.. trzeba to jednak dobrze przemyśleć ;) Asia na klubówkę V gr nie zostajesz w niedziele? ;> Quote
Impresja&Simarilion Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 My też planujemy jechać. Dwie seterki + Tajski Ridgeback Quote
Recommended Posts