Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już wpłacamy czy jak pojedzie?
Czy ustalamy, że do któregoś tam każdego miesiąca są wpłaty? Później odsetki;)

Zlecenia w banku będę ustawiać, a i porządek musi być :diabloti:

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Już wpłacamy czy jak pojedzie?
Czy ustalamy, że do któregoś tam każdego miesiąca są wpłaty? Później odsetki;)

Zlecenia w banku będę ustawiać, a i porządek musi być :diabloti:

Myślę, że juz można wpłacać. Pojedzie chłopak na pewno. Ania chyba rozlicza po skończonym miesiacu..

Posted

sonikowa napisał(a):
Myślę, że juz można wpłacać. Pojedzie chłopak na pewno. Ania chyba rozlicza po skończonym miesiacu..

Mogę z Livką pewnie na jednym przelewie?rozpiszę w tytule przelewu:lol:

Posted

riki jedzie ok 10 listopada, o ile dobrze pamiętam, więc listopad wchodzi w grę. proponuje część, która przypada na 10 dni listopada przeznaczyc na wstepne zabiegi weterynaryjno fryzjerskie czy co tam bedzie tzreba na dzień dobry. ponoc psy nie sa odrobaczane w osz, wię ci to będzie do zrobienia. jakas obroża na pchły i kleszcze, wiecie, te sprawy..

W PIERWSZYM POŚCIE KOMPLETNA LISTA DEKLARACJI I KONTO DO WPŁAT

Posted

moje poszło - jest jako zlecenie stałe na kilka miesięcy
jak przestanie przychodzić, to znaczy, że zapomniałam odnowić i trzeba mi przypomnieć!

Posted

SBD Ty to już jesteś całkiem boguszycka :evil_lol: Kiedy Ty wypatrzyłaś Rikiego ? :crazyeye: Dyżury jeszcze mam zatem moge wspomóc do grudnia włącznie. Jednorazowo 50 zl a w listopadzie i grudniu po 20 zł. A potem... jak projekt przejedzie, dyżury będą to grosik dorzucę. SBD dobra wiadomość - młodziez z gimnazjum w Grójcu przywiozła w miniona sobotę piekna olbrzymia budę. Biedna Ruda sunia i jej towarzysz onkowaty rudzielec dzikus przeniesione na wybieg do Bilusi i Murzyna Starego i w tejże budzie zamieszkują i nareszcie wychodza bo Zołzy, Murzyn i taka jedna co nimi biega potwornie te bidule nękali na tym pierwszym wejściowym podwórku. Teraz będzie zbierane pieniążki na duuużą budę dla Twojego ulubienca i naszego też, Hipcia.
Wizyta dzieciaków wypadła znakomicie , oprócz budy, karma, koce, kocyki, garnki no i było czesanie i spacery z psami od Pani Janeczki.
E

Posted

wiesz, ja mam wyrzuty sumienia że zamiast ciaptuki zaproponowałam rikiego.... bo ona tez potzrebuje dt,a była wcześniej. ale on z uroda swoją ma statystycznie większe szanse na adopcje, więc pomyslałam, ze przerób jest ważny ilościowy tych dt i hotelików.
a zauwazyłam go, jak wszystkie babki wisiały nad podhalanką w depresji.... on ma taka sierść ze aż swieci, nie da się nie zauważyc, a podhalanka i tak była obstawiona, bidula, przez ciotki szalone.

ewa - riki ma wystarczająca kwotę (dalej jestem w szoku!!!), a nieprzewidziane wydatki obazarkujemy. nie wpisuje twojego podarku - proszę, przekaż je na spłatę długu kaukazów. może tak być?

swietnie, ze ruda z kumplem będa miały spokój i własna budę i nie będa przez te złosliwe cholery sekowane.

Posted

[quote name='sleepingbyday'] ewa - riki ma wystarczająca kwotę (dalej jestem w szoku!!!), a nieprzewidziane wydatki obazarkujemy. nie wpisuje twojego podarku - proszę, przekaż je na spłatę długu kaukazów. może tak być? [/QUOTE]

Ewa już wpłaciła na kaukazy 300 zł:crazyeye: więc więcej od niej chłopaki nie mogą przyjąć ;-) Zachowaj dla innych bied, zaraz wyskoczą ;-)

Posted

no jest taka okropna bida, na maksa wycofana. Ani z ludźmi ani z psami, lezy w kącie tapczanu. Nie reaguje nawet na położony na łapke kąsek z kanapeczki cioteczki Anny 33 :shake:. Na spacerach stoi przy furtce jak zmarznięta licealistka w kusej kurteczce zima czekając na autobus. Ma podobno ok. 10 lat, jest po operacji ( chyba nowotwór ? )
Olu niech już tak zostanie- Riki. Mam bizuterię i ksiązki na bazarki czy jak to tam się nazywa to będzie na kolejna bidę boguszycką. Może Czekoladek z pieknymi ślepkami od p. Janki ?
E

Posted

powiem ci szczerze, ze mam wyrzuty sumienia wobec ciaputki - ona spadła z kolejki względu na urode rikiego i statystycznie spore szanse na szybka adopcje. a jak sie ciaputka (tz kropeczka) zachwouje, to wiez - strach, kłapanie ząbkami... a w sumie to też weteranka wątkowa...

Posted

ewa, powiem ci szczerze, ze mam wyrzuty sumienia względem ciaputki-kropeczki. pomyslałam o rikim, bo on taki sliczny i statystycznie adopcyjny przez urodę, ale ciaputka cofa sie bardzo. wiesz, strach, kłapanie zębami. a też młoda i ma szansę się jeszcze nawrócić - no i w sumie weteranka wątkowa. warto byłoby doprowadzić wątek do tego oczekiwanego działu - już w nowym domu...

Posted

Moje 20 zł. na konto poszło dziś :lol:, do zlecenia stałego wrzucam, z jaką datą najlepiej przelew zlecić?

[quote name='Livka']Znalazłam :lol:
Konto do wpłat :

Mizantropia
Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica
mbank
02 1140 2004 0000 3502 6069 0298

Tytułem-nick z dogo+RIKI!!