mmd Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Już wpłacamy czy jak pojedzie? Czy ustalamy, że do któregoś tam każdego miesiąca są wpłaty? Później odsetki;) Zlecenia w banku będę ustawiać, a i porządek musi być :diabloti: Quote
sonikowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 mmd napisał(a):Już wpłacamy czy jak pojedzie? Czy ustalamy, że do któregoś tam każdego miesiąca są wpłaty? Później odsetki;) Zlecenia w banku będę ustawiać, a i porządek musi być :diabloti: Myślę, że juz można wpłacać. Pojedzie chłopak na pewno. Ania chyba rozlicza po skończonym miesiacu.. Quote
Nikus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sonikowa napisał(a):Myślę, że juz można wpłacać. Pojedzie chłopak na pewno. Ania chyba rozlicza po skończonym miesiacu.. Mogę z Livką pewnie na jednym przelewie?rozpiszę w tytule przelewu:lol: Quote
sonikowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nikus napisał(a):Mogę z Livką pewnie na jednym przelewie?rozpiszę w tytule przelewu:lol: pewnie, że tak ;-) Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zmienilyscie tytul i nie moglam was znalezc ni chu chu :roll::roll::roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dzidda Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no to ja też przelewam:lol: Czy od pździernika przelewać czy listopada? Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 riki jedzie ok 10 listopada, o ile dobrze pamiętam, więc listopad wchodzi w grę. proponuje część, która przypada na 10 dni listopada przeznaczyc na wstepne zabiegi weterynaryjno fryzjerskie czy co tam bedzie tzreba na dzień dobry. ponoc psy nie sa odrobaczane w osz, wię ci to będzie do zrobienia. jakas obroża na pchły i kleszcze, wiecie, te sprawy.. W PIERWSZYM POŚCIE KOMPLETNA LISTA DEKLARACJI I KONTO DO WPŁAT Quote
sonikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Rozmawiałam z Anią i jak sądzi, uda się Rikiego doszczepić na wirusówki, zrobić odpchlenie i odrobaczenie za ok. 50 zł. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wpływy: +10zł Dzidda +20zł Agnieszka Razem +30zł Quote
mmd Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 moje poszło - jest jako zlecenie stałe na kilka miesięcy jak przestanie przychodzić, to znaczy, że zapomniałam odnowić i trzeba mi przypomnieć! Quote
Nikus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nasze z Livką też poszło..powinno być popołudniu:lol: Quote
ostatniaszansa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 SBD Ty to już jesteś całkiem boguszycka :evil_lol: Kiedy Ty wypatrzyłaś Rikiego ? :crazyeye: Dyżury jeszcze mam zatem moge wspomóc do grudnia włącznie. Jednorazowo 50 zl a w listopadzie i grudniu po 20 zł. A potem... jak projekt przejedzie, dyżury będą to grosik dorzucę. SBD dobra wiadomość - młodziez z gimnazjum w Grójcu przywiozła w miniona sobotę piekna olbrzymia budę. Biedna Ruda sunia i jej towarzysz onkowaty rudzielec dzikus przeniesione na wybieg do Bilusi i Murzyna Starego i w tejże budzie zamieszkują i nareszcie wychodza bo Zołzy, Murzyn i taka jedna co nimi biega potwornie te bidule nękali na tym pierwszym wejściowym podwórku. Teraz będzie zbierane pieniążki na duuużą budę dla Twojego ulubienca i naszego też, Hipcia. Wizyta dzieciaków wypadła znakomicie , oprócz budy, karma, koce, kocyki, garnki no i było czesanie i spacery z psami od Pani Janeczki. E Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 wiesz, ja mam wyrzuty sumienia że zamiast ciaptuki zaproponowałam rikiego.... bo ona tez potzrebuje dt,a była wcześniej. ale on z uroda swoją ma statystycznie większe szanse na adopcje, więc pomyslałam, ze przerób jest ważny ilościowy tych dt i hotelików. a zauwazyłam go, jak wszystkie babki wisiały nad podhalanką w depresji.... on ma taka sierść ze aż swieci, nie da się nie zauważyc, a podhalanka i tak była obstawiona, bidula, przez ciotki szalone. ewa - riki ma wystarczająca kwotę (dalej jestem w szoku!!!), a nieprzewidziane wydatki obazarkujemy. nie wpisuje twojego podarku - proszę, przekaż je na spłatę długu kaukazów. może tak być? swietnie, ze ruda z kumplem będa miały spokój i własna budę i nie będa przez te złosliwe cholery sekowane. Quote
sonikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sleepingbyday'] ewa - riki ma wystarczająca kwotę (dalej jestem w szoku!!!), a nieprzewidziane wydatki obazarkujemy. nie wpisuje twojego podarku - proszę, przekaż je na spłatę długu kaukazów. może tak być? [/QUOTE] Ewa już wpłaciła na kaukazy 300 zł:crazyeye: więc więcej od niej chłopaki nie mogą przyjąć ;-) Zachowaj dla innych bied, zaraz wyskoczą ;-) Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sleepingbyday'] a zauwazyłam go, jak wszystkie babki wisiały nad podhalanką w depresji[/QUOTE] Jaka podhalanka w depresji ???????????? Quote
ostatniaszansa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no jest taka okropna bida, na maksa wycofana. Ani z ludźmi ani z psami, lezy w kącie tapczanu. Nie reaguje nawet na położony na łapke kąsek z kanapeczki cioteczki Anny 33 :shake:. Na spacerach stoi przy furtce jak zmarznięta licealistka w kusej kurteczce zima czekając na autobus. Ma podobno ok. 10 lat, jest po operacji ( chyba nowotwór ? ) Olu niech już tak zostanie- Riki. Mam bizuterię i ksiązki na bazarki czy jak to tam się nazywa to będzie na kolejna bidę boguszycką. Może Czekoladek z pieknymi ślepkami od p. Janki ? E Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 powiem ci szczerze, ze mam wyrzuty sumienia wobec ciaputki - ona spadła z kolejki względu na urode rikiego i statystycznie spore szanse na szybka adopcje. a jak sie ciaputka (tz kropeczka) zachwouje, to wiez - strach, kłapanie ząbkami... a w sumie to też weteranka wątkowa... Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ewa, powiem ci szczerze, ze mam wyrzuty sumienia względem ciaputki-kropeczki. pomyslałam o rikim, bo on taki sliczny i statystycznie adopcyjny przez urodę, ale ciaputka cofa sie bardzo. wiesz, strach, kłapanie zębami. a też młoda i ma szansę się jeszcze nawrócić - no i w sumie weteranka wątkowa. warto byłoby doprowadzić wątek do tego oczekiwanego działu - już w nowym domu... Quote
Wunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Moje 20 zł. na konto poszło dziś :lol:, do zlecenia stałego wrzucam, z jaką datą najlepiej przelew zlecić? [quote name='Livka']Znalazłam :lol: Konto do wpłat : Mizantropia Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica mbank 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298 Tytułem-nick z dogo+RIKI!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wszystko jedno;) Rozliczam po pełnym miesiącu -każdego 30/31. Quote
Wunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Wszystko jedno;) Rozliczam po pełnym miesiącu -każdego 30/31.[/QUOTE] :cool1: przyjęłam do wiadomości :lol: Quote
mmd Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja zrobiłam stałe z datą 28, ale ja też z mbanku żeby było ok, myślę, i na bieżąco to z Twojego dałabym z dzień, dwa wcześniej Quote
sonikowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 SBD, a co z transportem? Pytamy Pati C? Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 najpierw spytam donację. 10 listopada to pierwszy dzień wolnego kojca, tak? Quote
Recommended Posts