Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tym razem żonie nie pasował psiak w domu i pani żona powiedziała że dopuki nie zniknie to nie będzie z nikim rozmawiać.Przyszedł ten pan z synem zapłakani ...

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację Drzagodha. Ale jak można nie mieć serca do takich biednych porzuconych serduszek :( Nie rozumiem... No, ale Madi dalej szuka nowego domku.. Oby jej się udało !

Posted

Absolutnie nie rozumiem zachowania pani żony.Jak można najpierw psa zaadoptować , a potem go oddać?? Człowiek to najbardziej egoistyczna istota na ziemi! A takim paniom żonom życzę , aby zła karma do nich powróciła. :/

Madi,hop do góry :)

Dogomaniaki - Madi Was potrzebuje! :)

Posted

Scobby (jeśli jego imię pisze się inaczej to mnie Daga popraw ;)) próbował dzisiaj za wszelką cenę zabrać Madi piłkę z pyszczka. Jednak Madi swojej piłki nie chciała tak łatwo oddać :D w końcu to jej piłeczka :D

Posted

a jednak Sooby ukradł piłeczke madi:-)Z nim to było tak że wychodząc do domu z nim pierwszy raz jeszcze nie wiedziałam jak dać mu na imie i mój wzrok przyciągła leżaca naklejka z psem który był trochę podobny do niego była to naklejka Scooby-Doo;-)Pamiętacie tą bajkę?Nawet charakterem są bardzo podobne i został Scooby:-)
Ostatnio miałam dość dużo czasu aby zapoznać się dobrze z Madi i stwierdzam że Ona jest wspaniała,urocza i jakże radosna jest w niej tyle pozytywnej energi że po prostu przy niej nie można mieć złego nastroju.Nie wiem jak Ci ludzie mogli ją oddać...