DAGA1505 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 tym razem żonie nie pasował psiak w domu i pani żona powiedziała że dopuki nie zniknie to nie będzie z nikim rozmawiać.Przyszedł ten pan z synem zapłakani ... Quote
malina1 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ugh... No to źle :/ Jeszcze raz, biedna Madi :( Ale, co tam. Damy radę ! Hop do góry ! Quote
Drzagodha Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Prędzej bym się jej pozbyła... W ogóle nie ma serca... Quote
malina1 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Masz rację Drzagodha. Ale jak można nie mieć serca do takich biednych porzuconych serduszek :( Nie rozumiem... No, ale Madi dalej szuka nowego domku.. Oby jej się udało ! Quote
Agata17 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Absolutnie nie rozumiem zachowania pani żony.Jak można najpierw psa zaadoptować , a potem go oddać?? Człowiek to najbardziej egoistyczna istota na ziemi! A takim paniom żonom życzę , aby zła karma do nich powróciła. :/ Madi,hop do góry :) Dogomaniaki - Madi Was potrzebuje! :) Quote
Drzagodha Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Madula wczoraj cały dzień latała z piłką :) zaczepiała wszystkich po kolei, żeby jej porzucali ;) jest wesołym psiakiem i mam nadzieję, że uda się tego nie zmieniać... Quote
DAGA1505 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Madinko do góry pokazuj swój piękny pyszczek! Quote
Agata17 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Byłam dzisiaj w hotelu :) Madi próbowała mi przecisnąć swoją piłkę przez kratki w boksie :D Rozczuliła mnie :) Do góry,Madi :) Quote
malina1 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Tak .. To taka wesoła sunia ! I jaka chętna do zabawy ! Byłaby świetnym kompanem ... Quote
holly101 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Madi, Madi - na pewno ktoś Cię znajdzie! Quote
malina1 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Taka śliczna, wesoła sunia, a jeszcze nikt jej nie adoptował ?! Co z Wami :) Quote
Drzagodha Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Madi świetnie sprawdzi się w domu z dziećmi - dzisiaj dobre pół godziny bawiła się z trójką dzieciaków ;) Quote
malina1 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 To super :) większe szanse na adopcję :) Quote
Drzagodha Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Scobby (jeśli jego imię pisze się inaczej to mnie Daga popraw ;)) próbował dzisiaj za wszelką cenę zabrać Madi piłkę z pyszczka. Jednak Madi swojej piłki nie chciała tak łatwo oddać :D w końcu to jej piłeczka :D Quote
malina1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wątek bokserków się rozkręcił, ale na pozostałych cisza... Podbijam Quote
DAGA1505 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 a jednak Sooby ukradł piłeczke madi:-)Z nim to było tak że wychodząc do domu z nim pierwszy raz jeszcze nie wiedziałam jak dać mu na imie i mój wzrok przyciągła leżaca naklejka z psem który był trochę podobny do niego była to naklejka Scooby-Doo;-)Pamiętacie tą bajkę?Nawet charakterem są bardzo podobne i został Scooby:-) Ostatnio miałam dość dużo czasu aby zapoznać się dobrze z Madi i stwierdzam że Ona jest wspaniała,urocza i jakże radosna jest w niej tyle pozytywnej energi że po prostu przy niej nie można mieć złego nastroju.Nie wiem jak Ci ludzie mogli ją oddać... Quote
Drzagodha Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 My wiemy, że tak jest... Może zmień tytuł - zainteresowanie wtedy wzrasta może akurat ktoś się zainteresuje... Quote
Recommended Posts