Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madi
Od jakiegoś czasu na os. Piastów Śl. błąkała się sunia ze szczeniakiem. Szczenię ktoś zabrał i sunia została sama. Nocą już jest zimno więc suni potrzebne jest schronienie i człowiek do kochania.
Sunia jest psem średniej wielkości, umaszczeniem i rodzajem sierści przypomina sznaucera olbrzyma lecz jest znacznie niższa, weterynarz określił jej wiek na ok. 5 lat.
Jest psem dobrze wychowanym, reaguje na komendy, jest grzeczna i radosna. Trochę obawia się dzieci, dorośli są od razu jej przyjaciółmi :) Boi się wchodzić do pomieszczeń, ale to powoli ustępuje (być może ktoś ją trzymał w zamknięciu).
Szukamy dla suni cierpliwego, wyrozumiałego człowieka i domu "na zawsze", może być dom z ogrodem, kojcem i budą - bo sunia świetnie sprawdzi się jako strażnik terenu.Sunia jest zaszczepiona i odrobaczona,weterynarz określił jej wiek na 5 lat.
Zadzwoń: 501 172 514
lub napisz maila: amicus.glogow@wp.pl

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jeśli do niedzieli nikt się nie zainteresuje trafi do naszego Azylu:-(...
Obecnie przebywa na działce u koleżanki lecz zaczeła sobie robić wycieczki do sąsiednich działek...które są ogrodzone kolczastym drutem to nie jest bezpieczne miejsce:shake:

Posted

Nasza kochana p Prezes zabrała dziś Madi do siebie:loveu:Niestety tylko na tydzień pużniej trafi do Azylu.Mamy więc tydzień.Poznałam dziś samą zainteresowaną jest wspaniałym psem może nieco zagubiona ale przemiła,tak ślicznie na mnie patrzała:oops:

Posted

Madi naprawdę świetnie sprawdzi się w roli stróża domu. Nikt obcy nie wejdzie na teren niezauważony ;) Sunia trochę boi się ruchliwych ulic, ale zaczyna się przełamywać. Chętnie aportuje i lubi być drapana po brzuszku. Będzie wspaniałym przyjacielem.

Jako, że sunia była przez dłuższy czas pod moją opieką, chętnie odpowiem na wszystkie pytania z nią związane. ;)

Kontakt:
mail: ajga@op.pl
tel: 667 096 617
lub tutaj na forum :)

Posted

Wyczesałam dzisiaj Madi, a Pani Prezes zabiera ją chyba w tym tygodniu do psiego fryzjera ;) po wizycie na pewno wrzucę nowe zdjęcia suni :)

Myślę, że warto napisać, że sunia całkiem nieźle dogaduje się zarówno z psami jak i kotami ;) Także nie powinno to być przeszkodą w nowym domu :)

Posted

Dom dla Madi pilnie potrzebny!

Sunia jest bardzo tolerancyjna i cierpliwa. Myślę, że wbrew przypuszczeniu nadałaby się do domu z dziećmi. Niestety coraz częściej widać smutek w jej pięknych orzechowych oczach :( Każdy spacer i zabawa z sunią przynosi jej jednak mnóstwo radości. Może ktoś zechce dać jej więcej powodów do radości?

Posted

Pierwszą noc spędziła u mojego znajomego, później była u mnie na działce, a od tygodnia u Pani Prezes w hotelu ;) tylko umowa była, że sunia zostanie tam do niedzieli, a to już pojutrze....