mosii Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Pepinku, Pani rok temu obiecywała Ci las. Miałeś las. Dlaczego wtedy się nie zatrzymałeś Pepiniu, dlaczego???? Dlaczego mnie nie posłuchałeś??? Quote
Majka_Gizmo Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 :( :( :( :( :sad: :sad: Trzymaj się mosii... Łzy w gardle aż mnie duszą... Quote
mosii Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Pepinku, zobacz co Majka z mopsikami dla Ciebie zrobiła! Dziękuję Majka. Quote
lespaa Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ja od kwietnia mam dłonie takie puste... słowa otuchy nie pomagają, słowa pociechy również i tylko nieliczni to rozumieją Quote
szajbus Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Bardzo mi przykro, ale wiem co czujesz. Kochac, tesknic nigdy nie przestaniesz. Twoja psinka na zwsze zostanie w twoim sercu. Quote
mosii Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Pepinku, wczoraj kąpałam Kajkę, myślałam o Tobie... Ty uwielbiałes kąpiele w wannie.... Quote
mosii Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Pepinku, proszę się Bossem tam opiekować i nie zaczynaj! Pepiniu teraz Miś jest u nas. Gdyby nie Ty....................... Quote
mosii Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Pepinku zobacz, Ania Ciebie narysowała, jak ładnie...... Quote
rebellia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 I tylko ciągle nie umiem zrozumieć, że one odchodzą... :-( mimo wszystko... Boss ostatniej nocy wyczolgał się na dywanik pod drzwi... nie miał siły, a chciał siusiu i wiedział, że musi wyjść :-( :-( :-( i się łudzę, że kiedyś popatrzę w jakies psie oczy i zobaczę, że to Boss wrócił - a przecież to nie możliwe :-( Quote
mosii Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Teraz Oni mieszkają w naszych sercach... Aniołki............. Quote
mosii Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Za trzy dni Pepiniu będzie dwa miesiące jak Ciebie nie ma... Tyle się wydarzyło przez ten czas... Dzięki Tobie jest Kajunia i jest Miś... i Sonia... Quote
Hebulka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Pepiniu baw się skarbku z Tolunią,badzcie razem szczęśliwi !! Ona jest zaTęczowym Mostem już od roku,Ty od niedawna,ale napewno już się poznalicie i dwie słodkie mordeczki biegają razem po pięknych łąkach..[']['] Quote
Monia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [*] [*] [*] Przykro mi.I proszę Pepinku i inne aniołki za tęczowym mostem zaopiekujcie się moją Korunią i powiedzcie jej,żeby mi wybaczyła i że zawsze ją będę kochała... Quote
mosii Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Pepinku, dzisiaj dwa miesiące........................................................ (*) (*) (*) Quote
mosii Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Pepinku, wujo jest u nas. Całujemy Cię! Quote
mosii Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Zawsze myślałam Pepinku, że jak juz będziesz staruszkiem, będę Cię wnosić po schodach, a ty rozpieszczany będziesz sobie drzemał, będziesz miał siwą buzię, i cały będziesz grubiutki, często o tym mówiliśmy, pamiętasz?? Lakus jest u nas, on jest stereńki, myślę o Tobie cały czas. Dlaczego nie było nam to dane???? :-( Quote
Hebulka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Mosii On dalej jest z Tobą,nie zapominaj o tym. Kocha Cię całym swoim serduszkiem i jest bezpieczny,nic złego Mu już nie grozi. Łzy mi lecą jak czytam Twoje rozmowy z Pepinkiem.....Są piękne i takie pełne miłości. Trzymaj się cieplutko :buzi: Quote
mosii Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Dziękuję Hebulka:) Ja kochałam Pepinka za bardzo i On tez mnie za bardzo kochał. Postanowił obronić mnie przed ogromnym samochodem... Gdyby mnie wtedy posłuchał.... Ten jeden jedyny raz.... Miał dwa lata. Quote
Hebulka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='mosii']Dziękuję Hebulka:) Gdyby mnie wtedy posłuchał.... Ten jeden jedyny raz.... . Nie mógł..właśnie dlatego,że tak kochał!! Wiem co to znaczy czuć w sercu taką ogromną miłość do swojego psa,moje zawładnęły mną całkowicie...dlatego tak mnie przejmuje Twoja historia.... PEPINKU masz wielkie szczęście,że jesteś tak kochany ['] Quote
mosii Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Pepiniu wiesz juz, że decyzja została podjęta... Nie bądz zazdrosny czasem, Pani kocha Mopsa, smrodka mojego... Ty nie lubiłeś jak płaczę, więc nie będę. Quote
mosii Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Opiekuj się Wegunią Pepiniu, ona taka malutka była... (*)(*) Quote
brazowa1 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 nawet nie wiem,co napisac.... bardzo,bardzo Ci wspolczuje.Ten ból nie mija.:shake: Quote
Recommended Posts