letaa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam, posiadam suczke z wyzej wymienionej hodowli i bardzo chcialabym nawiazac kontakt z innymi osobami posiadajacymi pieski z hodowli Calamites. Moja sunka ma na imie Wena, obecnie ma 9 miesiecy. Moze jest tutaj ktos kto posiada ktores z jej rodzenstwa (imiona zaczynaja sie na literke W), albo w ogole yorczki z tej hodowli. Tak wyglada w chwili obecnej moja suczka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebc455262ef0a449.html Dodam jeszcze, ze wlascicielka hodowli jest bardzo uczciwa osoba. Szukajac pieska powiedzialam hodowczyni, ze nie jestem w stanie wydac na suczke 2000-2500zl, ale chcialabym sie wybrac na jakies wystawy dlatego zalezalo mi na suczcee nie posiadajacej dyskwalifikujacych wad. Wene zakupilam w wieku 3,5miesiaca, suczka nie posiadala zadnych wad natomiast zostalam poinformowana, ze nie jest to wybitne szczenie, ale moge ja pokazac na wystawach. Do szczeniaka w momencie zakupu dostalam umowe kupna sprzedazy, metryke od razu z wnioskiem o wyrobienie rodowodu, wyprawke royala, ksiazeczke z kompletem szczepien i odrobaczen oraz karteczke z polecanymi kosmetykami i kilka cennych slownych rad. Ogolnie jestem bardzo zadowolona i moge z czystym sumieniem polecic ta hodowle. Czekam na kontakt wlascicieli yoreczkow z tej hodowli oraz na komentarze dotyczace mojej sunki. Pozdrawiam :) Quote
pa-ttti Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 cena za sunię naprawdę BARDZO okazyjna. Na zdjęciu sunia wygląda bardzo ładnie- oczywiście nie da rady na podstawie zdjęcia ocenić takich cech jak zgryz, rodzaj włosa czy charakter, ale to co się ocenić da- moim zdaniem bardzo fajnie:) Quote
Princess_York Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 . . . . . . . . . .. . . . . . . . Quote
Recommended Posts