Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj od ani-tygrysiczki dostalam info , ze po wchodnim w godzinach rannych platal sie wychudzony bialo-czarny husky. Bylam tam po poludniu oblecialam caly wschodni i okolice , pytalam wszystkich tam pracujacych , widziala go rano jedna z handlujacych tam pan , zostawilam jej nr.telefonu jakby co , ale moze ktos z was tamtedy przechodzi , moze komus rzuci sie w oczy.
W razie co moj nr.662 193 687

Posted

ja tez sie tam zbiegalam i pytalam wszystkich co popadnie , ania-tygrysiczka mowila , ze karmily go bulkami panie z budek przy peronie 3 , tyle ze jak ja bylam to byla druga zmiana:roll:.Rano mi tam zupelnie nie po drodze :shake: co prawda mieszka calkiem niedaleko ,ale z grochowskiej pedze na mokotow.... moze on tam wcale nie bytuje ,tylko akurat przypadkiem dzisiaj tam trafil ? a moze ktos go przygarnal juz ?:shake:
Temat tak czy siak zarzucilam , bo moze akurat przypadkiem....

Posted

moze pojechal , moze ktos go wzial , moze byl tam po drodze a moze koczuje gdzies w poblizu :roll:. Nie mam pojecia , w badz razie trzeba byc czujnym

Posted

kurde a moze to ten jest na kwarantannie na paluchu :roll: , Żupnicza jest calkiem niedaleko wschodniego
ID: 2661/09
Gatunek: PIES [ HUSKY ] [ samiec ]
Masc: czarny jasno podpalany
Waga: 25,000
Skad: ul. Żupnicza

Posted

to może trzeba zrobić jakąś akcję szukania domu
starego lub nowego...

nie można go stracic z oczu
najlepiej zagadac z jakimś paluchowym wolontariuszem, żeby psa obserwował i szukać... (ogłoszenia na siebie robić koniecznie)

Posted

morisowa, APSA, KWL

jest tez wątek samców paluchowych gdzieś

tylko mi linki nie działają na dogo i nie mogę wejść póki ktoś tam czegoś nie napisze :/