Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na szczescie stan "dziadziusia" sie ustabilizowal.A w drodze do Zosi4 sa zdjecia Bandyty - juz w lepszej formie.Mam nadzieje , ze niedlugo dotra ( bo z ta poczta to roznie.)

P.S. A Norka niezlego strachu napedzila:roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pitty, zdjęcia doszły dzisiaj - i te z kwietnia i te nowsze.
Pod adresem poczty nie mam nic do powiedzenia:mad: .
Ale doszły - dwie przesyłki w jednym dniu. Nawet ich jeszcze nie widziałam, bo jestem w pracy, a dostałam taką wiadomość z domu.

Obym dzisiaj szybko wróciła, bo taka jestem ciekawa Bandiego - i Wy chyba też.

Posted

Jak dwie koperty rownoczesnie doszly , to bedziesz Zosiu troche pracy miala.Zdjec jest duzo , a ja jeszcze pozwolilam sobie komentarze dopisac...:scared:

Posted

Jestem - zdjęć rzeczywiście sporo ale wszystkie zamieszczam z Twoimi komentarzami. Starsza przesyłka jest z maja, a na nowszej nie mogę odczytać daty.
Ale najważniejsze, że doszły.
Zaraz "obrabiam" i wklejam.

Posted

Neris napisał(a):
NIe dość, że ukradł, to jeszcze na dywaniku pałaszował...

Szkoda, ze dywanu nie zjadl:megagrin: (spadek po tesciowej , przedmiot zachwytu mojego meza).Bandycie wybacze wszystko , na niego nie da sie zloscic.

Posted

Co do odmlodzenia....Dzisiaj rano zobaczyl czarnego kota na murze cmentarnym ( ale to gotycko brzmi:CZARNY KOT NA MURZE CMENTARNYM :lol:), bardzo sie nim zainteresowal i probowal przeskoczyc przez ten plot!!!!Bez szans oczywiscie , bo sciana jest 2 razy wyzsza od niego.Kot sie przestraszyl (w miedzyczasie dobiegla szczekajaca Chania) i zwial.A Bandi probowal dalej. W koncu go sila odciagnelam , zeby sobie tego slabego kregoslupa nie nadwyrezyl.To ja go nosze po schodach... a on po murach chce biegac;););)

Posted

Zosia4 napisał(a):
Pitty - dzisiaj wieczorkiem będzie druga porcja zdjęć, ta z ostatniej przesyłki.
Nie chciałam po prostu przyczynić się do uczucia przesytu.

Tak sobie myslalam.Trzymamy ciotki w napieciu;)