Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bandi kochany staruszku, ja widze Cie jeszcze w domku z zielonym ogrodem, jak lezysz sobie pod jakims duzym drzewkiem z pelnym brzuszkiem, slicznie wyczesana sierscia..
Zycze Ci kochajacego czlowieka.. Nalezy Ci sie dobre zycia, tyle przeszedles..

• 2 weeks later...
Posted

Bandi, Lisek, ktory jest sporo starszy od Ciebie, jedzie w piątek do swojego domku. Teraz chyba twoja kolej. Gdzie jest następna cudowna Zosia, ktora weźmie pieska-seniora?

Posted

jeju to dla niego juz ostatni dzwonek:placz: :placz: :placz: niestety nie moge pomoc w zaden sposob bo mnie nie ma ale wspieram Was duchowo i trzmamam mocno kciuki!!

Posted

***W górę śliczny, odsiedziałeś wyrok, kto Ci go zgotował? dobrze że jesteś w Gliwicach i masz ciocię Ewę drugą miłośniczkę, Ewuni myziaj go od nas jak mozesz- podeślij plakaty porozlepiamy mu- na pw moje-

"Kogut opiewa nawet ten poranek w którym idzie na rosół"
Wytrzymaj jeszcze, szukamy pani dla Ciebie, kto mu da szanse?
prasa śląska***

Posted

Jasne ze zrobimy jakieś plakaty.... Aga mogłabys pomóc chodzi o twojego pupilka. ekardas wyslę ci na PW jak tylko zrobimy bo cisza w eterze mimo że pojawił się nawet w gazetach nasz bandi......

Posted

Taki:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: uroczy piaskowiec, coraz bliżej domku, nie zastanawiaj się bo nie pożałujesz- adoptuj teraz, ładnie go wyczesać i na spacer gotowy, kto ma kawałek ogródka dla Bandiego? popatrz jaki ułozony, posłuszny, bez szkolenia ale los go doświadczył, nie chce juz być w schronisku, chce z panem na spacer, wszyscy ogladają i nie zabierają,-w górę śliczny, do domku, czuję ze mnie zabierzesz, spójrz mi w oczy! popatrz jestem całkiem uroczy....:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: .

• 2 weeks later...