Neris Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Np do Laluny, Pianki, Estery. Jeśli chcesz to ja napiszę. Quote
Zosia4 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Dostałam trochę zdjęć Bandiego od Pitty. Będę je zaraz wklejać. Oto pierwsze - z czerwca. Bandi ze swoją przyjaciółką - Luną i dalej ze swoją ukochaną Panią: Quote
Zosia4 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Zaraz wkleję ostatnie zdjęcia Bandiego, tylko niech się jeszcze na niego napatrzę i pożegnam się z nim w samotności. Są z ostatnich chwil jego życia. Pitty - płaczę razem z Tobą. Wiem co przeżywasz. Quote
Zosia4 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Tak - tylko jedna. Byłaś bardzo związana z Bandim. Tak sobie patrzę na te ostatnie zdjęcia Bandiego i rzeczywiście widzę jaki on marniutki. A jak tam Chania ? Zaraz wstawię ostatnie zdjęcia Bandiego. Quote
Yorija Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Pitty napisał(a):Taka milosc jest tylko jedna:-(:placz: Ale jest ich wiele i każda inna. Coś jest w powiedzeniu, że Pies i Jego Człowiek są podobni do siebie. A Wy bardzo! Tylko ciekawe, które się do którego upodobniło? A może to była Twoja druga psia połówka? Tak właśnie będziesz go pamiętała - piękni razem jesteście. A że ON za TM to tylko jak by na chwilę się rozstaliście - tylko fizycznie. Quote
MagYa^^ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Pitty, tak bardzo mi przykro :-( Dalas mu nowe zycie, nadzieje i ulge, a przede wszystkim MILOSC, ktorej nie okreslisz zadną miarą. Bandi Sloneczko nasze - biegaj szczesliwy za TM - tam juz nic nie boli, jest wolnosc i blogie cieplo.. snij o nas i wypatruj, bo kiedys napewno sie spotkamy. Quote
Seaside Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pitty napisał(a):Bandi juz spi. :placz::placz::placz::placz::placz: Będziemy tęsknić :placz::placz::placz::placz: Quote
szachrajka14 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 pitty trzymaj sie . U nas w schronie był bardzo podobny psiak o imieniu fant i to on mi najbardziej podbił serce, od stycznie byega po tm, może sie polubią Quote
wanda szostek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pitty, usłyszałaś tu wiele ciepłych słów wsparcia i pocieszenia. Nie będę się więc powtarzała - pod wszystkimi się podpisuję. Wiesz, że Bandi był mi bliski. Szukałam mu domu jakiś czas zanim Tyś się odezwała. Byłam bardzo szczęśliwa, że po tylu latach w schronisku zajaśniało dla niego słoneczko. Dzięki Ci wielkie za to, że dałaś mu na ostatnie lata, dom, miłość i lepsze życie. Pamiętałam o nim i często myślałam, i tak pozostanie. Myślę, że pozostaniesz wśród nas, a jak kiedyś zdecydujesz się zapełnić pustkę po Bandim i dać szczęście innemu pieskowi to proszę podeślij mi informację a może link. Będę w dalszym ciągu obecna na wątku nawet jeżeli nic w nim nie będę pisała. [*] [*] [*] Quote
Cockermaniaczka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bandi zawsze zostanie w naszych sercach:loveu: [*] trzymaj sie dzielnie,on jest z Toba w myslach,w sercu,w duszy... Quote
Pitty Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzisiaj pierwszy raz przysnil mi sie Bandus.Taki radosny , zdrowy , wyprostowany.Tak bardzo za nim tesknie:placz: Quote
Pitty Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Tesknie za Toba.Wszystko jest juz inne bez Ciebie:-(:-( Quote
Seaside Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kochana Pitty :( Myślami jesteśmy z Tobą :( Bandusiu - tęsknimy bardzo bardzo :( ['] ['] ['] Quote
Zosia4 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Pitty - ja też jestem myślami z Tobą. Jak tam Chania ? Quote
Pitty Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tak Go kocham.I tak bardzo brak mi naszych spacerow.I jego radosci.Tego rozesmianego pysia.:placz::placz: Quote
Seaside Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pitty - czas leczy rany :( Powolutku, powolutku przestaniesz cierpieć - będziesz uśmiechać się na wspomnienie jego pięknego pysia :( Quote
Recommended Posts