Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam trochę zdjęć Bandiego od Pitty.
Będę je zaraz wklejać.

Oto pierwsze - z czerwca.

Bandi ze swoją przyjaciółką - Luną i dalej ze swoją ukochaną Panią:

Posted

Zaraz wkleję ostatnie zdjęcia Bandiego, tylko niech się jeszcze na niego napatrzę i pożegnam się z nim w samotności.

Są z ostatnich chwil jego życia.

Pitty - płaczę razem z Tobą. Wiem co przeżywasz.

Posted

Tak - tylko jedna.
Byłaś bardzo związana z Bandim.

Tak sobie patrzę na te ostatnie zdjęcia Bandiego i rzeczywiście widzę jaki on marniutki.

A jak tam Chania ?

Zaraz wstawię ostatnie zdjęcia Bandiego.

Posted

Pitty napisał(a):
Taka milosc jest tylko jedna:-(:placz:

Ale jest ich wiele i każda inna.
Coś jest w powiedzeniu, że Pies i Jego Człowiek są podobni do siebie.
A Wy bardzo! Tylko ciekawe, które się do którego upodobniło? A może to była Twoja druga psia połówka?

Tak właśnie będziesz go pamiętała - piękni razem jesteście. A że ON za TM to tylko jak by na chwilę się rozstaliście - tylko fizycznie.

Posted

Pitty, tak bardzo mi przykro :-(
Dalas mu nowe zycie, nadzieje i ulge, a przede wszystkim MILOSC, ktorej nie okreslisz zadną miarą.

Bandi Sloneczko nasze - biegaj szczesliwy za TM - tam juz nic nie boli, jest wolnosc i blogie cieplo.. snij o nas i wypatruj, bo kiedys napewno sie spotkamy.

Posted

Pitty, usłyszałaś tu wiele ciepłych słów wsparcia i pocieszenia. Nie będę się więc powtarzała - pod wszystkimi się podpisuję. Wiesz, że Bandi był mi bliski.
Szukałam mu domu jakiś czas zanim Tyś się odezwała. Byłam bardzo szczęśliwa, że po tylu latach w schronisku zajaśniało dla niego słoneczko.
Dzięki Ci wielkie za to, że dałaś mu na ostatnie lata, dom, miłość i lepsze życie.
Pamiętałam o nim i często myślałam, i tak pozostanie. Myślę, że pozostaniesz wśród nas, a jak kiedyś zdecydujesz się zapełnić pustkę po Bandim i dać szczęście innemu pieskowi to proszę podeślij mi informację a może link.
Będę w dalszym ciągu obecna na wątku nawet jeżeli nic w nim nie będę pisała.

[*]
[*]
[*]