Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justysia i Grześ napisał(a):
My też trwamy :p

I również życzymy wszystkiego najlepszego z okazji roczku :loveu: :loveu: :loveu: spóźnionych Mikołajek :x-mas: i ... milutkiego pobytu w Polsce :)

Dziekuje.Na pewno bedzie milo.W tym roku spedzamy Swieta osobno z Rodzicami , a jakos prezenty musze dostarczyc:p Dobrze , ze wynaleziono walizke na kolkach.Jade na 4 dni , walizka ledwo zamknieta.Pod tym wzgledem jestem typowa kobieta - 4 dni / 3 pary butow , a i tak chodze w jednych.

Posted

Zosia4 napisał(a):
Oj, to dobrze, bo tu wszyscy spragnieni nowych wrażeń.

Zdjecia nie sa spektakularne , ale w koncu udalo mi sie uchwycic dwie mordki na jednym zdjeciu!!!Zawsze podziwiam zdjecia Justyny i Grzesia.Nie wiem , jak Oni to robia , ze fotki takie "pozowane" wychodza.Moje psy sa zbyt ruchliwe .

Posted

Co do tej walizki to my mamy to samo, albo i gorzej ;) nawet jak jedziemy tylko na parę godzin do lasku na grzybki to samochód nam się ledwie zamyka :diabloti:

A jeśli chodzi o zdjęcia to musisz nam uwierzyć, że pozowane to one praktycznie nigdy nie są... Żadne z naszych stworów nie potrafi usiedzieć przez chwilkę przed obiektywem - no chyba, że akurat śpi i łapiemy go na tym, choć to też nie zawsze się sprawdza - jakby jakieś czujniki mieli czy co :evil_lol:

A poza tym całkiem milusio byłoby kiedyś móc spróbować porobić fotki tym Twoim ruchliwym psiakom :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Najlepsze życzenia ode mnie dla wszystkich. Zagubił mi się gdzież wątek i dopiero przed chwilą go znalazłam. Martwiłam się , czy Bandi jeszcze żyje i co tam słychać.
Zdjęcia fajne tylko mordeczka posiwiała. Cieszę się bardzo, że Was odnalazłam.

Posted

Pieknie dziekuje wszystkim za zyczenia i pozdrowienia!!!

Z okazji nadchodzacego Nowego Roku zycze Wam Kochani przede wszystkim duzo zdrowia,szczescia i jak najmniej problemow.

Poza tym duzo sily i wytrwalosci w dalszym pomaganiu bezdomnym zwierzetom.

I cudownej zabawy sylwestrowej!!:loveu::loveu:

Posted

wanda szostek napisał(a):
Najlepsze życzenia ode mnie dla wszystkich. Zagubił mi się gdzież wątek i dopiero przed chwilą go znalazłam. Martwiłam się , czy Bandi jeszcze żyje i co tam słychać.
Zdjęcia fajne tylko mordeczka posiwiała. Cieszę się bardzo, że Was odnalazłam.

Bandi czuje sie dobrze ( tylko znowu ma katar).Grzeje stare kosci przy piecu:loveu::p A mordeczka nie jest siwa (pytalam sie wtedy w schronisku).Podobno zawsze byla biala:loveu:

Serdeczne pozdrowienia Pani Wando!!

Posted

[quote name='Pitty']Bandi czuje sie dobrze ( tylko znowu ma katar).Grzeje stare kosci przy piecu:loveu::p A mordeczka nie jest siwa (pytalam sie wtedy w schronisku).Podobno zawsze byla biala:loveu:

Serdeczne pozdrowienia Pani Wando!![/quote]

Dziękuję bardzo. Nie mam czasu częściej tu zaglądać, bo takich Bandusiów po schroniskach sporo , trzeba ich pokazywać światu i szukać takich ludzi z sercem jak Ty. Tylko gdzie oni? Gdzie?

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny , z Bandim nie jest dzisiaj zbyt dobrze.O 7.00 rano nie mogl ustac na nozkach.Polozyl sie i nie wstaje.Ma niesamowity puls , oczy "lataja" w lewo i prawo.:placz:Wygladalo to jak paraliz , bo glowe mial tak dziwnie przechylona i cala strona ciala probowal sie opierac o sciane.Nie wiem ...O 10.00 idziemy do wetki.Na razie Bandi lezy okryty cieplymi kocami.Trzymajcie kciuki.

Posted

To byl udar mozgu.Wetka od razu wiedziala , jak tylko zobaczyla Bandiego przekrzywiona glowe.Dostal zastrzyk z kortyzonu.Wetka stwierdzila , ze najwazniejszy jest teraz spokoj.Zreszta Bandi i tak przespal po zastrzyku cale poludnie.Chodzi bardzo zle , tylnie nogi kompletnie odmawiaja posluszenstwa , obija sie o sciany.Problem polega na tym , ze on chce wszedzie za nami chodzic.Bardzo ciezko utrzymac go w jednym miejscu.Apetytu zero (a to zly znak).

Posted

Wiecej nie moge napisac.Wetka powiedziala , ze mam Bandiego obserwowac i zadzwonic do niej po poludniu.Jutro zobaczymy , co dalej.Widac , ze nie chciala stawiac zadnej diagnozy,uspokajala mnie tylko.