Neris Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Oj, Pitty Pitty.... rzadko tu zaglądam ale jak już trafię to akurat na samokrytykę!!!:diabloti: Quote
Pitty Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Neris napisał(a):Oj, Pitty Pitty.... rzadko tu zaglądam ale jak już trafię to akurat na samokrytykę!!!:diabloti: Bo ja juz taka jestem Droga Neris.Totalna samokrytyczka.Wszystko bym chciala robic perfekcyjnie. Quote
Pitty Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Chcialam podziekowc mojej siostrze Kasi , ktora zajmuje sie przelewami pieniedzy za bazarki itd. Kasiu :loveu::bye::buzi::Rose: I zaloguj sie w koncu !!!! Quote
karusiap Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Bandi Bandi czy Ty wiez jaka wspaniala jest Twoja Pani??na pewno tak!! Pitty-po raz kolejny dziekuje,ze pomagasz tak bardzo.Dziekuje serdecznie za piekne rzeczy na bazarek...jest to nam bardzo potrzebne:loveu:i dziekuje Twojej siostrze,ktora jesli sie nie myle zajela sie i ta wysylka:) a co tam u Was??moze foteczki jakies??:cool3: Quote
asiuniap Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tak się cieszę z tych wieści. Banduś przeżywa drugą młodość :lol: Quote
Pitty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 karusiap napisał(a):Bandi Bandi czy Ty wiez jaka wspaniala jest Twoja Pani??na pewno tak!! Pitty-po raz kolejny dziekuje,ze pomagasz tak bardzo.Dziekuje serdecznie za piekne rzeczy na bazarek...jest to nam bardzo potrzebne:loveu:i dziekuje Twojej siostrze,ktora jesli sie nie myle zajela sie i ta wysylka:) a co tam u Was??moze foteczki jakies??:cool3: :oops::oops::oops: Quote
Pitty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 asiuniap napisał(a):Tak się cieszę z tych wieści. Banduś przeżywa drugą młodość :lol: Dawno Ciebie u nas nie bylo!:multi::loveu: Quote
Pitty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Przepraszam , ze tu taka cisza , ale bylam pare dni w Polsce.:multi::terazpol: A zdjecia sa w drodze do Zosi4. Quote
karusiap Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nie moge sie doczekac:) ale opowiadaj cioteczko co u Was?? Quote
Pitty Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 karusiap napisał(a):nie moge sie doczekac:) ale opowiadaj cioteczko co u Was?? Bandi czuje sie dobrze.Tylko tylnie lapki odmawiaja czasami posluszenstwa.Jak u wielu psich staruszkow.Wieczorem masuje mu caly kregoslup - Bandi bardzo to lubi.Przeciaga sie wtedy i mruczy zadowolony.Widac , ze sprawia mu to ulge i przyjemnosc. Moj wyjazd do Polski byl naszym pierwszym rozstaniem.Bandyta przywital mnie bardzo szczesliwy.Skakal i tulil sie do mnie.Jego radosc byla nawet wieksza niz Chani.On ma taki uroczy bezzebny usmiech.Na poczatku watku jest umieszczone zdjecie , gdzie Bandi sie tak slodko , bezebnie usmiecha. Quote
Pitty Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='paros']Bandi pyta: "I co nie ma domku dla mnie?" Znalazlam.To jeszcze zdjecie ze schroniska. Czy ten usmiech nie jest cudowny?????:loveu: Quote
Zosia4 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jest cudowny - masz rację, i taki wzruszający. Quote
karusiap Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ehhh Pitty Bandi to ma dobrze,te masaze kregoslupa:loveu:ale mordusia najslodsza,ja tam widze zebiska:evil_lol::loveu: Quote
Pitty Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 karusiap napisał(a):ehhh Pitty Bandi to ma dobrze,te masaze kregoslupa:loveu:ale mordusia najslodsza,ja tam widze zebiska:evil_lol::loveu: Tak , ma jeszcze dwa "kly" , ale reszty brak:p "Zeszlifowana". Quote
Pitty Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Zosia4']Mam pozować ? Proszę bardzo !!! To stara sesja zdjeciowa. Na pierwszym zdjeciu widac , ze Bandi jest dosc dlugi i kregoslup tak "wisi".Wlasnie to miejsce sprawialo wiosna problemy i bol .Dlatego masaze :p I od czasu do czasu termofor:p Quote
karusiap Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bandus sie wszedzie usmiecha:loveu:Pitty Ty tez masz szczescie,ze masz tego przystojniaka:cool3::loveu: Quote
Pitty Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Tak , mam szczescie:loveu:. Bandi sie na spacerze przez caly czas usmiecha.On uwielbia spacery. Quote
karusiap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 zapraszam na bazarek przecudnych samochodow podarowanych na aukcje przez ciocie Pitty:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8383611#post8383611 stopniowo bede robic bazarki pozostalych cudnosci:) Quote
Zosia4 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A ja dzisiaj dostalam zdjecia Bandusia. Jak pisze Pitty - są jeszcze z sierpnia: Quote
Zosia4 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Piekne te Twoje psiaki Pitty. Tylko zdjęcia częściej przysyłaj, wszyscy na nie czekamy !!!!! Quote
karusiap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 jeszcze jeden bazarek:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8384826#post8384826 Quote
Pitty Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zosiu , dziekuje za wstawienie zdjec.:loveu::loveu::loveu: Ale dlugo szly tym razem.Ponad trzy tygodnie!! Quote
karusiap Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ale siczne zdjecia:multi:i psiaki oczywiscie-takie szczesliwe:loveu: Quote
Seaside Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bandyta to prawdziwy elegant :) Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Recommended Posts