Pitty Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No i maz marudzi ( ale tez nie zawsze konsekwentny:evil_lol:) .... Quote
Pitty Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Mam mala prosbe.Czy mozecie odwiedzic tego malego biedaczka z Poznania i troche podniesc jego watek ? :-( :modla: Malutki Max www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48046&highlight=Poznan Quote
Justysia i Grześ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale te zdjęcia są słodkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Neris Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Piękny jest Banduś, pysio ma takie zrelaksowane, ale wygląda męsko!!!! A Chania ślicznie się błyszczy, piękną ma sierść, zadbaną. Pitty, nie bój się bakterii, domowe psy w sumie aż tak bardzo ich chyba nie mają, ja śpię z jamnikami i nic... tylko piasek jakoś w łózku co chwila. Quote
Seaside Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zosia4 napisał(a): Hollywoodzki uśmiech po prostu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pozdrowienia dla całej Bandusiowo Hanusiowo Króliczkowej Rodzinki :loveu: Quote
Pitty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzisiaj dwa powody do radosci: Bandi nauczyl sie podawac lapke !!!!:loveu::loveu: Zefir (sledze watek od kiedy jestem na dogo) pojechal do domu !!!!:multi::multi: Quote
karusiap Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 brawo Bandi!!!i Zefirek swietujemy:multi::multi: Quote
Justysia i Grześ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pitty napisał(a):Dzisiaj dwa powody do radosci: Bandi nauczyl sie podawac lapke !!!!:loveu::loveu: Zefir (sledze watek od kiedy jestem na dogo) pojechal do domu !!!!:multi::multi:Banduś brawo !!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Zefirka śledzimy od kilku miesięcy, więc też ogromnie się cieszymy :multi: :sweetCyb: :bigcool: Quote
Pitty Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Koszi znalazla dom tymczasowy!!! [SIZE=2]Kolejny "moj" watek z ( mam nadzieje) dobrym zakonczeniem.Koszi juz sie tyle nacierpiala.Dla tych chwil warto trwac na dogo!!!! :laola::cunao: Quote
Pitty Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Maly Max z Poznania znalazl na razie "tymczas".:p:multi: Otworzylam piwo...:p:chlup: Quote
MagdaP Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pitty dziękuję za informacje. A Bandi wcale nie wygląda na starszego psa, raczej na takiego w sile wieku:cool3: Fotki są też cudowne. Jestem od niedawna na dogo, zaczęło się od wątku mojego trójłapkowca, którego wzięłam ale teraz nie ma dnia, kiedy nie zajrze tu. Strasznie chciałabym żeby jak najwięcej psiaków znalazło domki. Ale jeszcze,fajniej jest jak czytam takie miłe zakończenia tak smutnych historii. Pozdrowienia Quote
MagdaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33649 a to wątek mojego skarba. Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 błągam zajrzyjcie tu :( sytuacja alarmowa w Łodzi :-( Szukamy pomocy już wszędzie :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50811 Quote
Pitty Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Z okazji Dnia Kobiet duze buziaki dla Wszystkich Ciotek od Bandiego.:Rose::Rose::Rose: Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ale cudownie :) - wszystkim kobietkom - dwu i czworonożnym również tego życzę :loveu: Pitty dostałąś moje PW?? Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Justysia dziękuje ślicznie :loveu: A reszta chłopów życzy wszystkim cioteczką: Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet Quote
Justysia i Grześ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Co tu taka cisza ?? Gdzie się wszyscy podziali :candle: Cioteczko Pitty co tak ostatnio zamilkłaś ? Quote
Seaside Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pitty co u was słychać???????? Tak dawno się nie odzywałaś :( Quote
Justysia i Grześ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pozdrawiamy na dobranoc :lol: :lol: :lol: Quote
Pitty Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pozdrawiamy Wszystkich :loveu::loveu: Mam bardzo duzo pracy teraz i tak bedzie jeszcze do polowy przyszlego tygodnia.Dlatego watek "umarl". Bandus czuje sie dobrze.Kocham go "jak nie wiem co". "Pani z biura" zabierze Bandiego i Chanie na sobote i niedziele do siebie.Beda mieli do dyspozycji ogrod i pole , ktore znajduje sie zaraz za domem.A tam mnostwo innych psow.Jestem bardzo ciekawa jakie doswiadczenia zrobia z Bandim."Pani z biura" i jej maz tez mieli psa.Niestety musieli go w ubieglym roku uspic.Bandi i Chania bardzo ich lubia.Chania byla tam juz pare razy na "przechowanie". Quote
Seaside Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale się cieszę że u was dobrze :) Uściski dla wszystkich :loveu: Quote
Seaside Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Prosimyy o pomoc :( na tym wątku są osoby które przygarneły psie staruszki :( Oto nasz - już niewiele czasu ............ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44852 Pomóżcie nam go nagłośnić :( :placz: :placz: :placz: Quote
Justysia i Grześ Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Pozdrowienia dla Całej rodzinki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts