Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny jest Banduś, pysio ma takie zrelaksowane, ale wygląda męsko!!!!

A Chania ślicznie się błyszczy, piękną ma sierść, zadbaną.

Pitty, nie bój się bakterii, domowe psy w sumie aż tak bardzo ich chyba nie mają, ja śpię z jamnikami i nic... tylko piasek jakoś w łózku co chwila.

Posted

Dzisiaj dwa powody do radosci:

Bandi nauczyl sie podawac lapke !!!!:loveu::loveu:

Zefir (sledze watek od kiedy jestem na dogo) pojechal do domu !!!!:multi::multi:

Posted

Pitty napisał(a):
Dzisiaj dwa powody do radosci:

Bandi nauczyl sie podawac lapke !!!!:loveu::loveu:

Zefir (sledze watek od kiedy jestem na dogo) pojechal do domu !!!!:multi::multi:
Banduś brawo !!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Zefirka śledzimy od kilku miesięcy, więc też ogromnie się cieszymy :multi: :sweetCyb: :bigcool:

Posted

Koszi znalazla dom tymczasowy!!!

[SIZE=2]Kolejny "moj" watek z ( mam nadzieje) dobrym zakonczeniem.Koszi juz sie tyle nacierpiala.Dla tych chwil warto trwac na dogo!!!!

:laola::cunao:

Posted

Pitty dziękuję za informacje. A Bandi wcale nie wygląda na starszego psa, raczej na takiego w sile wieku:cool3: Fotki są też cudowne. Jestem od niedawna na dogo, zaczęło się od wątku mojego trójłapkowca, którego wzięłam ale teraz nie ma dnia, kiedy nie zajrze tu. Strasznie chciałabym żeby jak najwięcej psiaków znalazło domki. Ale jeszcze,fajniej jest jak czytam takie miłe zakończenia tak smutnych historii. Pozdrowienia

Posted

Pozdrawiamy Wszystkich :loveu::loveu:

Mam bardzo duzo pracy teraz i tak bedzie jeszcze do polowy przyszlego tygodnia.Dlatego watek "umarl".

Bandus czuje sie dobrze.Kocham go "jak nie wiem co".

"Pani z biura" zabierze Bandiego i Chanie na sobote i niedziele do siebie.Beda mieli do dyspozycji ogrod i pole , ktore znajduje sie zaraz za domem.A tam mnostwo innych psow.Jestem bardzo ciekawa jakie doswiadczenia zrobia z Bandim."Pani z biura" i jej maz tez mieli psa.Niestety musieli go w ubieglym roku uspic.Bandi i Chania bardzo ich lubia.Chania byla tam juz pare razy na "przechowanie".