Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecia sa od ubieglego poniedzialku w drodze do Zosi.Powinny juz u niej byc.Dziekuje za oferte.Wysylam jej po prostu zdjecia poczta , a Zosia skanuje , bo ze mnie jest blondyna:evil_lol:.

Ostatnio troche malo pisze o Bandycie , ale skupiam sie po prostu na podnoseniu bazarku i "odwiedzaniu" innych biedakow.Dzisiaj jestem bardzo smutna:-(, bo w sobote ktos zakonczyl na Allegro aukcje Boska i juz myslelismy na watku , ze pojedzie do domu....:placz::placz::placz:A to pomylka:shake::shake::placz:

U nas po prostu bez zmian.Jakos wszystko sie uregulowalo.A pamietacie ile bylo pytan i niepewnosci ?

Posted

Pitty a kiedy zobaczymy jak wyglądasz??? :razz:

Co do adopcji prześlę wam pozytywną energię - w zeszłym tygodniu "poszło" 5 naszych jeleniogórskich bidek do adopcji, a dziś poniedziałek i po Kubusia przyjechali ludzie którzy zakochali się po zobaczeniu ogłoszenia :loveu:
Pijana jestem ze szcześcia, a jeszcze w czwartek do Tośki mają zainteresowani przyjechać.... Tf u tfu......

Więc łąże po wątkach i rozdaję pozytywne fluidy - Bosek jest taki śłiczny, że na 100% domek się znajdzie :) Mówię ci!!!!!!

PS. Paczka już doszła, ale tradycyjnie, póki nie zmniejszę objętość pozostałych, to trzymam zamkniętą :)
Kobieto złota - pomnik ci powinni wystawić, ale musisz zwolnić bo ja nie wyrabiam :eviltong: ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiem , tylko jak ten znajomy jedzie do Poznania to zawsze dobra okazja , zeby paczke zabral.Jeszcze nic nie mam na czwarta , wiec badz spokojna:evil_lol:
Zreszta pisalam ; nie przeraz sie , bo beda 2 kartony...:pA jak oceniasz zawartosc paczki ? Mam nadzieje , ze lepiej nam pojdzie niz singiel Limp Bizkit!!!:shake::shake::evil_lol:

Kiedy zobaczycie jak wygladam? No coz.....Powiem Wam ,ze Bandi i Chania wygladaja lepiej:evil_lol::p.Moze nabiore odwagi:p Nastepnym razem chce koniecznie Lucy i Denisa pokazac.:krolik:

Posted

Pitty - właśnie wróciłam do domu i cóż widzę w skrzynce - zdjęcia Bandusia i Chani.
Jeszcze tylko nakarmię moją chałastrę i chyba padnę ze zmęczenia. Jak nie usnę - to zabiorę się za to.
Ale bardziej prawdopodobne, że to zrobię jutro, bo widzę, że główny komputer ze skanerem okupuje TZ.
Zaraz mu zlecę żeby zeskanował ale na dogo go nie wpuszczę, bo nawet nie wie o jego istnieniu.
Jakbym padła - to wstawię jutro po powrocie z pracy.

Masz przecudne psinki. A Bandi taki ma słodki pyszczek jak śpi.

Posted

Bandiego bardzo ciezko jest fotografowac z usmiechem , bo przewaznie radosci towarzysza skoki na mnie.....:p Najlepsza okazja jest oczywiscie w trakcie snu.Bandus nic nie slyszy , a ja moge robic zdjecia bez konca.Niestety bardzo zadko udaje sie zrobic wspolne zdjecie Bandiego i Chani.Jak tylko zblizam sie z aparatem , ruszaja w moim kierunku.:roll: Na jednym ze zdjec widac bezowe poslanie , bardzo duze , moga zmiescic sie dwa psy.O dziwo Bandi ignoruje je i wpycha sie do malego poslania Chani ( tego w lapki).Smiesznie to wyglada , bo czasami ida do niego rownoczesnie.Ostanio Chania byla pierwsza;stanela przednimi lapkami w srodku i spojrzala na Bandyte tak w stylu: trudno koles ,bylam pierwsza.Naprawde , usmiac sie czasami mozna.

Posted

Zosia4 napisał(a):

Pitty - myślę, że nikt by nie uwierzył, że ta słodka mordka śpiąca w swoim łóżeczku - tyle lat spędziła w schronisku.

Zazdroszczę Bandiemu, że ma takie łóżeczko, bo mój Misiek to w żadnym "psim" łóżeczku się nie mieści. Szkoda, że nie ma takich wielkich, bo śpi w moim :diabloti: .

Posted

To jest wlasnie niesamowite.Bandi od poczatku zachowywal sie tak , jak gdyby od zawsze przebywal w mieszkaniu.Mysle , ze to zasluga tej krotkiej adopcji w 90-tych.A moze to psia madrosc....:p

A Bandyta wcale nie chce spac w lozku , nawet na kanapie ciezko go utrzymac.Wczoraj chcialam zrobic popoludniowa drzemke i jakos zebralo mi sie na pieszczoty.Polozylam go obok siebie.Co prawda mruknal zadowolony , ale po krotkiej chwili wrocil na swoj koc obok lozka.Tak chyba lepiej.Ogolnie jestem przeciwna spaniu psow w lozku , ale wiadomo : teoria i praktyka nie zawsze ida w parze...:p A Chania nauczyla sie wykorzystywac fakt , ze spie tzw."kamiennym snem".Nawet jak ja wygonie , to wraca gdy zasniemy.

Posted

Zosia4 napisał(a):
Pitty - ja też jestem przeciwna spaniu psów lóżku ale póki co - Misiek śpi w moim :diabloti: .

Co prawda nie ma nic piekniejszego niz cieplutka Chania przeciagajaca sie i mruczaca obok , ale jak pomysle o tych wszystkich bakteriach...:look3::scared: