Justysia i Grześ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pewnie Pitty, że wstawimy linki ... Quote
Justysia i Grześ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Również życzymy dobrej nocki :loveu: Quote
Pitty Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nikt Bandusia nie odwiedza...Gdzie sa wszystkie Ciotki ? Quote
Justysia i Grześ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pitty napisał(a):Nikt Bandusia nie odwiedza...Gdzie sa wszystkie Ciotki ?A tutaj :lol: I ciotka i wujek i nawet kuzyni :cool3: Quote
wanda szostek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Odwiedza, odwiedza tylko nie pisze Quote
karusiap Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no i juz jestem:)caluski dla gromady:* Quote
Pitty Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Bandi zaprasza na nowy bazarek Szarika.:smilecol: I dziekuje pracowitej Seaside za pomoc przy bazarku.Wlasciwie nie pomoc , tylko cala prace.:loveu: :Rose: Quote
Seaside Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tej pracy to by Pitty nie było bez Ciebie :loveu: Ucałuj w mokre nochalki czworonogi kochane :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pitty dziękujemy ślicznie, prześlicznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Seaside również dziękujemy prześlicznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pitty Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nadal zdrowi i szczesliwi.Wlasnie jestem w trakcie pakowania paczki na bazarek , a Chania z Bandim kreca sie miedzy nogami.Wiadomo ....szeleszczace woreczki......moze to cos do jedzenia!!!!! BANDI MA APETYT!!!!!!!!!I to jaki.Ciagle biega do kuchni i patrzy znaczaco na miski.........:roll: A jak go ignoruje to jaki obrazony!!!Kladzie sie tuz przede mna i patrzy tak znaczaco.:niedowia: "Sepienie" to pierwsza rzecz , ktorej nauczyl sie od swojej nowej kumpeli Chani.:roll: :p Quote
Pitty Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37100&highlight=Kropka :Dog_run::Dog_run: Quote
Pitty Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 W czasopismie "Zwierciadlo" (Nr.2 /Luty) jest bardzo ciekawy artykul o kobiecie , ktora w miejscowosci pod Wroclawiem,w starym poniemieckim folwarku prowadzi takie prywatny azyl dla niechcianych i potrzebujacych zwierzat. Glownie koni ,ale ma tez kroliki,psy,koty i swinie. Quote
Pitty Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Seaside brak mi na Ciebie slow.Pozytywnie , oczywiscie:loveu::loveu::loveu: Czytalas ? Quote
Pitty Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :morning::morning::morning: :Dog_run: Pracowici przy porannej kawie - podnosimy bazarek.Bandi zyczy milego dnia. Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nie czytałam ale skojarzyło mi się :) nawet byłam u nich swego czasu na studiach :) Jezdzę konno (jeśli tak można nazwać kto juz prawie rok nie siedział na koniu :placz: ) i z koleżanką zapędziłyśmy się kiedyś do nich. Kochani ludzie - przygarniają (wykupują) konie z rzeźni i transportó śmierci ANIOŁY po prostu :loveu: Quote
Pitty Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Seaside napisał(a):Nie czytałam ale skojarzyło mi się :) nawet byłam u nich swego czasu na studiach :) Jezdzę konno (jeśli tak można nazwać kto juz prawie rok nie siedział na koniu :placz: ) i z koleżanką zapędziłyśmy się kiedyś do nich. Kochani ludzie - przygarniają (wykupują) konie z rzeźni i transportó śmierci ANIOŁY po prostu :loveu: Pracowalas tam jako wolontariuszka ? Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nie byłam tylko w odwiedzinach. Sporo ludzi tam zaglądało, bo to taka inspiracja dla młodych studentów koniarzy :) Quote
Pitty Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kiedys pisalam , ze wszystkie nasze zwierzaki z biegiem czasu dostaja nowe imiona , ktore sie po prostu przypadkiem pojawiaja.Dla Bandiego tez sie juz dwa znalazly. Romus i Ben. Ben , bo moja ciocia ciagle myli Bandi z Benem :confused: ; a Romus od Romeo.Bandyta widzac "pania z biura" w takiego sie po prostu zamienia.Traca jej reke glowa,kladzie glowe na kolanie i patrzy "maslanym" wzrokiem...:iloveyou:W ogole lezy wtedy przy jej biurku i macha lapkami.Zakochany Romeo.:loveu: Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 slicznie:loveu:u nas tez czesto obok oficjalnych imion pojawiaja sie takie nowe;) Quote
Pitty Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dzisiaj Mafia , ostatnia z "Wolominskiej mafi" jedzie do domku !!!!!:multi::multi::loveu: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3596741 Quote
Pitty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pozdrawiamy wszystkich z Bandusiem :bye: Quote
Justysia i Grześ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Pozdrowionka od naszej ekipy :razz: Quote
Recommended Posts