Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal zdrowi i szczesliwi.Wlasnie jestem w trakcie pakowania paczki na bazarek , a Chania z Bandim kreca sie miedzy nogami.Wiadomo ....szeleszczace woreczki......moze to cos do jedzenia!!!!!

BANDI MA APETYT!!!!!!!!!I to jaki.Ciagle biega do kuchni i patrzy znaczaco na miski.........:roll: A jak go ignoruje to jaki obrazony!!!Kladzie sie tuz przede mna i
patrzy tak znaczaco.:niedowia: "Sepienie" to pierwsza rzecz , ktorej nauczyl sie od swojej nowej kumpeli Chani.:roll: :p

Posted

W czasopismie "Zwierciadlo" (Nr.2 /Luty) jest bardzo ciekawy artykul o kobiecie , ktora w miejscowosci pod Wroclawiem,w starym poniemieckim folwarku prowadzi takie prywatny azyl dla niechcianych i potrzebujacych zwierzat. Glownie koni ,ale ma tez kroliki,psy,koty i swinie.

Posted

Nie czytałam ale skojarzyło mi się :) nawet byłam u nich swego czasu na studiach :)
Jezdzę konno (jeśli tak można nazwać kto juz prawie rok nie siedział na koniu :placz: ) i z koleżanką zapędziłyśmy się kiedyś do nich.
Kochani ludzie - przygarniają (wykupują) konie z rzeźni i transportó śmierci
ANIOŁY po prostu :loveu:

Posted

Seaside napisał(a):
Nie czytałam ale skojarzyło mi się :) nawet byłam u nich swego czasu na studiach :)
Jezdzę konno (jeśli tak można nazwać kto juz prawie rok nie siedział na koniu :placz: ) i z koleżanką zapędziłyśmy się kiedyś do nich.
Kochani ludzie - przygarniają (wykupują) konie z rzeźni i transportó śmierci
ANIOŁY po prostu :loveu:

Pracowalas tam jako wolontariuszka ?

Posted

Kiedys pisalam , ze wszystkie nasze zwierzaki z biegiem czasu dostaja nowe imiona , ktore sie po prostu przypadkiem pojawiaja.Dla Bandiego tez sie juz dwa znalazly. Romus i Ben. Ben , bo moja ciocia ciagle myli Bandi z Benem :confused: ; a Romus od Romeo.Bandyta widzac "pania z biura" w takiego sie po prostu zamienia.Traca jej reke glowa,kladzie glowe na kolanie i patrzy "maslanym" wzrokiem...:iloveyou:W ogole lezy wtedy przy jej biurku i macha lapkami.Zakochany Romeo.:loveu: