Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
dogo pomimo wielu tragedii zwierzakow o jakich sie tu czyta,potrafi tez naprawde pomoc:smile:
O tak, człowiek się czuje o wiele lepiej wiedząc, że jest jeszcze troszkę takich świrniętych na punkcie psów na tym świecie :evil_lol: Bo dookoła niestety szara rzeczywistość :shake:

Życzymy dobrej nocki

Posted

:Dog_run::Dog_run:

Dzisiaj wielki dzien!!!!

Dokladnie 2 lata temu , 3 lutego zabralismy do siebie
nasze kochane sloneczko Chanie !I chociaz to maly:diabloti:

naprawde nie wiem juz , jak to bylo bez niej.:iloveyou:

:Dog_run::Dog_run:

Posted

Dziekujemy bardzo za wszystkie mile zyczenia i pozdrowienia.

Bandus zdrowy i zadowolony (mam nadzieje:roll::cool3:).Jestem zazdrosna , bo "Pani z biura", o ktorej juz pisalam , jest zdecydowanie jego najwieksza miloscia.Juz nawet pani sie pytala ,kiedy moze go oficjalnie porwac na pare godzin do siebie.

Miedzy piatkiem a wtorkiem mamy termin drugiego szczepienia.Mam nadzieje , ze uszy bede juz O.K.A za 2-3 tygodnie badamy krew.:roll:Mam nadzieje , ze chlop jest naprawde zdrowy.:oops:

Posted

Jeszcze mam prosbe...Jezeli ktos z przegladajacych nasz watek jest z Tarnowa lub okolic - prosze:modla:odwiedzic watek "Niewidzialnej".Dziewczyny potrzebuja koniecznie pomocy!!!Niestety nie umiem podac linki:oops:.

Posted

Niewidzialna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25652&page=29&highlight=Niewidzialna

A to jeszcze jedna Tarnowska bida. którą odwiedzam - nic o niej nie wiadomo a pilnie pomocy wymagała :(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23451

Dziewczyny maj`a ogromny problem - wolontariuszy wywalono, ostatnie wieści są z października bodajże - nikt nic o suniach nie wie - potrzebni ludzie o nieznanych tam twarzach, żeby choć zwiady zrobić :placz: :placz:
W Tarnowie zero zainteresowania :( No nie zero - jest samotna Aga :(
A to ich ogólny
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22679

Posted

No to my nadrabiamy zaległości …

Psiureczko kochana z tak wspaniałej okazji

od wujostwa, Roniego i dziadzia Szarika.

Bandusiowi życzymy zdrówka, miłych szczepień i… udanego badania krwi - oby to u Was wyglądało przyjemniej niż u nas (ja po tej atrakcji wyszłam z gabinetu blada jak trup – chyba wręcz zielona :oops:)

[quote name='Pitty']Bandi zaprasza na bazarek Seaside.Pomagamy leczyc innego dziadziusia!!!
Ślicznie dziękujemy ciocią Pitty i Seaside za zaangażowanie i również bardzo serdecznie zapraszamy do zaglądania na bazarek .

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

Bandi byl bardzo smutny i obrazony na mnie , bo przez ilosc zajec poswiecilam mu dzisiaj bardzo malo uwagi.Zal mi go bylo-chodzil za mna i wzdychal!W sobote i niedziele mu to wynagrodze.On jest naprawde niesamowity.Tak prosi o zainteresowanie i pieszczoty!!!Bez konca.Tylko na niego spojrzysz , a Bandus juz lezy i brzuch do gory:pMa jeszcze inna metode.Wsadza po prostu glowe miedzy nogi kogos i czeka na glaskanie!!!:pNie rusza sie po prostu i czeka.:pCo za facet:loveu::iloveyou::lol:

Posted

Problem ucieczek na parter rozwiazany.Moj wujek zamontowal przy schodach male drzwi.Sa zrobione z przezroczystego plastiku , wiec Chania i Bandi nadal moga obserwowac , co sie dzieje i kto wchodzi do gory , ale juz na pewno Bandi nie zejdzie sam na dol.Pisalam , kiedys o skrzynkach , ktorymi probowalam go powstrzymac przed samowolnym schodzeniem , ale Bandi zaczal je przeskakiwac!!!Prosto na te strome schody!!!:eek2:Myslalam , ze "padne trupem". Czy on na pewno ma 12 lat ???:cool3::evil_lol::p:roll: