Zosia4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Poczekajcie jeszcze chiwlkę, bo normalnie mi się ręce trzęsą jak zamieszczam te zdjęcia Quote
Zosia4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pitty, wybaczysz - u nas znowu wichura, co chwila zabierają "elektrykę". Chania też już jest w moim komputerze. Pliss - jeżeli poczekacie - to proszę o cierpliwość. A tymczasem zapraszamy wszystkich do podziwiania piesa, który 11 lat byl w schronie - TO NAJLEPSZY DOWÓD NA TO, ŻE POTRAFI BYĆ PO TAKICH PRZEJŚCIACH NAJLEPSZYM "DYWANOWCEM" - i w ogóle potrafi być najjjjjjj....... Ech - znowu Lisek mi się przypomina - :-( Quote
Zosia4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Na chwilkę tylko udalo mi sie tu dostać - czy nikt naprawdę nie docenia tego co Pitty zrobila dla tego psa ???????? Quote
karusiap Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zosia troszke nie rozumiem pytania...przeciez caly watek wszyscy dziekujemy Pitty za jej wielkie serce i ze dala Bandiemu szanse...jest wspaniala osoba to oczywiste...Bandi ma raj na ziemi Quote
wanda szostek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A ja znowu zastanawiam się nad tym czy nie było w tym ręki opatrzności. Mało brakowało, aby drogi się rozeszły. Quote
Justysia i Grześ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pozdrawiamy ciocię Pitty i całą rodzinkę oczywiście :calus: Wstyd się przyznać, ale nie udało nam się jeszcze przeczytać całej Bandusiowej historii, (brak czasu) :shake: - pomalutku, pomalutku i na pewno nam się uda... Quote
Seaside Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pitty - popłakałąm się ze szczęścia :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Co za cudne widoki :multi: :multi: :multi: :multi: Uwielbiam te momenty :) Quote
karusiap Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Chania sliczna pannica...Bandi juz chyba zakochany:loveu: dziekujemy Pitty za zdjecia ,bo z tego co czytalam nie bylo to takie latwe:) no i dziekujemy Zosi za szybciutkie wstawianie,cobysmy sie wszyscy niecieszyli;) Quote
Tundra Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Zwrociliscie uwage na numer striony 100 !!!! i tu jest co swietowac- super dom! no i jeszcze na setke sa Zdjecia!! Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Chyba 4 dni na dogo nie zajrzalam:oops:Nie bede Was nudzic tlumaczeniem.A tutaj juz zdjecia!!!!!!Zosiu BARDZO BARDZO BARDZO DZIEKUJE.Jestes naprawde kochana.:loveu::loveu::loveu::loveu: Watek Misia czytam.Jestem niestety dopiero na 40 stronie...:oops:Cudny jest po prostu. Nic o Bandusiu nie pisalam , bo psy calymi dniami spaly ostatnio.Nie wiem ,czy to przez te ciagle zmiany pogody.Bandi to chociaz co jakis czas wydal z siebie glebokie mruczenie , ale Chania sie nie ruszala,nie chrapala , nic! Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tundra napisał(a):Jaaaki pieeeeeeeekny pies!!!!!! :p:p:loveu: Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ech - znowu Lisek mi się przypomina - :-([/quote] Wiesz Zosiu, ja bardzo czesto na watek Liska wchodze.To najbardziej wzruszajaca historia o jakiej slyszalam (czytalam) na dogo.Ogladam zdjecia Liska i zawsze lezki mi kapia...I jak tylko z kims rozmawiam o adopcjach starszych psow i odpowiadam na pytanie "czy to ma sens" , to zawsze o Tobie i Lisku opowiadam:loveu: Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Zosia4']Na chwilkę tylko udalo mi sie tu dostać - czy nikt naprawdę nie docenia tego co Pitty zrobila dla tego psa ????????[/quote Nie chodzi o nieskonczone podziekowania.Ja bym chciala , zeby ludzie , ktorzy maja watpliwosci albo uwazaja psy schroniskowe za cos gorszego;albo sie boja; itd. dotarli na dogomanie,na watki Liska,Szarika,Hipka(itd) i przekonali sie jakie cudowne psiaki w schronach czekaja!!!!!I chociaz nie zawsze latwo , to jednak warto!!! Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 wanda szostek napisał(a):A ja znowu zastanawiam się nad tym czy nie było w tym ręki opatrzności. Mało brakowało, aby drogi się rozeszły. Na watek Bandiego trafilam przez przypadek - ktos mial z nim banerek.Tak to na mnie zadzialalo: 11 lat w schronisku.Ja juz od paru miesiecy meczylam meza prosbami o drugiego psa i rozgladalam sie po roznych schronach i organizacjach.A on ciagle: nie! Myslalam sobie : " spokojnie , gdzies czeka na ciebie ten TWOJ i wtedy sie tobie uda". Bardzo smutna jest historia Pianki i "jej" Korka, ktory nie dostal szansy i zostal uspiony podczas operacji.Jak bym wczesniej trafila na ten watek to pewnie bym sie Korkiem zainteresowala.Albo biednym Diego , ktory umarl w Sylwestra:sam ,w budzie , w schronisku.:-(Taki podobny byl do Chani. Albo,albo,albo..... Widocznie tak mialo byc.Los wybral dla mnie Bandusia.:p Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Justysia i Grześ napisał(a):Pozdrawiamy ciocię Pitty i całą rodzinkę oczywiście :calus: Wstyd się przyznać, ale nie udało nam się jeszcze przeczytać całej Bandusiowej historii, (brak czasu) :shake: - pomalutku, pomalutku i na pewno nam się uda... Zaden wstyd.Niestety doba ma 24 h...;) Ja tez pomalutku czytam o Zosi i Misiu. Ale dogo uzaleznia!!!!!:loveu: Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 karusiap napisał(a):Chania sliczna pannica...Bandi juz chyba zakochany:loveu: dziekujemy Pitty za zdjecia ,bo z tego co czytalam nie bylo to takie latwe:) no i dziekujemy Zosi za szybciutkie wstawianie,cobysmy sie wszyscy niecieszyli;) Pitulska slodka jest , ale troche :vamp: Przyjzyjcie sie uwaznie...Niestety Bandi jakos zakochac sie nie chce,albo uczuc wylewnie nie okazuje. Za zdjecia to tylko Zosi sie podziekowania naleza:Rose:. Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a ja tam mysle ze bandi po prostu b.dobrze ukrywa swoje uczucia do chani.Moez to i dobrze bo co bedzie jak milosc wybucjhie:):cool3:caluski dla calej gromady , dla pitty i meza:p Quote
Pitty Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jak milosc wybuchnie to ja odetchne z ulga.;)Zajma sie soba , a nie tylko krok w krok za mna;):lol::p Quote
Recommended Posts