Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pitty, wybaczysz - u nas znowu wichura, co chwila zabierają "elektrykę".
Chania też już jest w moim komputerze. Pliss - jeżeli poczekacie - to proszę o cierpliwość.

A tymczasem zapraszamy wszystkich do podziwiania piesa, który 11 lat byl w schronie - TO NAJLEPSZY DOWÓD NA TO, ŻE POTRAFI BYĆ PO TAKICH PRZEJŚCIACH NAJLEPSZYM "DYWANOWCEM" - i w ogóle potrafi być najjjjjjj.......

Ech - znowu Lisek mi się przypomina - :-(

Posted

Zosia troszke nie rozumiem pytania...przeciez caly watek wszyscy dziekujemy Pitty za jej wielkie serce i ze dala Bandiemu szanse...jest wspaniala osoba to oczywiste...Bandi ma raj na ziemi

Posted

Chania sliczna pannica...Bandi juz chyba zakochany:loveu:
dziekujemy Pitty za zdjecia ,bo z tego co czytalam nie bylo to takie latwe:)
no i dziekujemy Zosi za szybciutkie wstawianie,cobysmy sie wszyscy niecieszyli;)

Posted

Chyba 4 dni na dogo nie zajrzalam:oops:Nie bede Was nudzic tlumaczeniem.A tutaj juz zdjecia!!!!!!Zosiu BARDZO BARDZO BARDZO DZIEKUJE.Jestes naprawde kochana.:loveu::loveu::loveu::loveu:

Watek Misia czytam.Jestem niestety dopiero na 40 stronie...:oops:Cudny jest po prostu.

Nic o Bandusiu nie pisalam , bo psy calymi dniami spaly ostatnio.Nie wiem ,czy to przez te ciagle zmiany pogody.Bandi to chociaz co jakis czas wydal z siebie glebokie mruczenie , ale Chania sie nie ruszala,nie chrapala , nic!

Posted

Ech - znowu Lisek mi się przypomina - :-([/quote]

Wiesz Zosiu, ja bardzo czesto na watek Liska wchodze.To najbardziej wzruszajaca historia o jakiej slyszalam (czytalam) na dogo.Ogladam zdjecia Liska i zawsze lezki mi kapia...I jak tylko z kims rozmawiam o adopcjach starszych psow i odpowiadam na pytanie "czy to ma sens" , to zawsze o Tobie i Lisku opowiadam:loveu:

Posted

[quote name='Zosia4']Na chwilkę tylko udalo mi sie tu dostać - czy nikt naprawdę nie docenia tego co Pitty zrobila dla tego psa ????????[/quote

Nie chodzi o nieskonczone podziekowania.Ja bym chciala , zeby ludzie , ktorzy maja watpliwosci albo uwazaja psy schroniskowe za cos gorszego;albo sie boja; itd. dotarli na dogomanie,na watki Liska,Szarika,Hipka(itd) i przekonali sie jakie cudowne psiaki w schronach czekaja!!!!!I chociaz nie zawsze latwo , to jednak warto!!!

Posted

wanda szostek napisał(a):
A ja znowu zastanawiam się nad tym czy nie było w tym ręki opatrzności.
Mało brakowało, aby drogi się rozeszły.

Na watek Bandiego trafilam przez przypadek - ktos mial z nim banerek.Tak to na mnie zadzialalo: 11 lat w schronisku.Ja juz od paru miesiecy meczylam meza prosbami o drugiego psa i rozgladalam sie po roznych schronach i organizacjach.A on ciagle: nie! Myslalam sobie : " spokojnie , gdzies czeka na ciebie ten TWOJ i wtedy sie tobie uda".

Bardzo smutna jest historia Pianki i "jej" Korka, ktory nie dostal szansy i zostal uspiony podczas operacji.Jak bym wczesniej trafila na ten watek to pewnie bym sie Korkiem zainteresowala.Albo biednym Diego , ktory umarl w Sylwestra:sam ,w budzie , w schronisku.:-(Taki podobny byl do Chani.

Albo,albo,albo.....

Widocznie tak mialo byc.Los wybral dla mnie Bandusia.:p

Posted

Justysia i Grześ napisał(a):
Pozdrawiamy ciocię Pitty i całą rodzinkę oczywiście :calus:

Wstyd się przyznać, ale nie udało nam się jeszcze przeczytać całej Bandusiowej historii, (brak czasu) :shake: - pomalutku, pomalutku i na pewno nam się uda...

Zaden wstyd.Niestety doba ma 24 h...;) Ja tez pomalutku czytam o Zosi i Misiu.

Ale dogo uzaleznia!!!!!:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Chania sliczna pannica...Bandi juz chyba zakochany:loveu:
dziekujemy Pitty za zdjecia ,bo z tego co czytalam nie bylo to takie latwe:)
no i dziekujemy Zosi za szybciutkie wstawianie,cobysmy sie wszyscy niecieszyli;)

Pitulska slodka jest , ale troche :vamp: Przyjzyjcie sie uwaznie...Niestety Bandi jakos zakochac sie nie chce,albo uczuc wylewnie nie okazuje.

Za zdjecia to tylko Zosi sie podziekowania naleza:Rose:.