Zosia4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pitty - tak bardzo chcemy zobaczyć Bandiego. Jeśli masz problem ze wstawieniem zdjęć - chętnie pomogę. Cykalaś mu jakieś fotki ? Cala dodomania czeka na nie !!!!!!!!!!! Quote
Pitty Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wiem , ze czekacie na te zdjecia, ale ten nasz "facet od komputerow" jest taki nieslowny..Jak te pare dni temu pisalam , ze obiecal przyjsc ze swoim aparatem to byl ostatni raz kiedy go widzielismy.On sie pojawia , a pozniej znika i nawet komorki nie odbiera.I tak ciagle.Problem w tym , ze Willego aparat cyfrowy sie popsul zupelnie i nawet nie mam , czym tych zdjec zrobic.Rozmawialam w piatek z pania z pracy.Wytlumaczylam jej o co chodzi-miala sie spytac syna, czy mi pomoze. Mam juz sporo zdjec , ale wszystkie "normalnym" aparatem robione. Quote
Zosia4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pitty napisał(a):Mam juz sporo zdjec , ale wszystkie "normalnym" aparatem robione. Pitty - a nie możesz tych zdjęć "normalnym aparatem" robionych zeskanować. To jest pierwszy etap - jeśli to możesz zrobić - napisz, a wtedy będziemy dalej myśleć. A ten "facet od komputerów" to pewnie innej nacji niż Polak lub Niemiec, bo niemiecka solidność jest znana w calej Europie, a polska solidność na obczyźnie też się dala już poznać z dobrej strony. Tak się dopominam o te zdjęcia, bo wiem, że wszyscy na nie czekają, tak jak czekali na zdjęcia Liska i teraz Miśka. Quote
Pitty Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 "Facet od komputerow" to Niemiec.Powiem Wam , ze z ta slynna niemiecka solidnoscia roznie wyglada... Zdjec " normalnych" nie moge zeskanowac (chyba nie tak to sie pisze:oops:), ale chetnie przesle komus , kto to umie i moze zrobic. Zosiu4 -bardzo dziekuje za PW.Bardzo chetnie bede na watek Misia zagladac. Quote
Zosia4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote=Pitty;2824428Zdjec " normalnych" nie moge zeskanowac (chyba nie tak to sie pisze:oops:), ale chetnie przesle komus , kto to umie i moze zrobic. Pitty - możesz je przeslać mnie. Ale nie wiem, czy dobrze zrozumialam - takie normalne zdjęcia chcesz przeslać pocztą ? Jeśli tak - to nie ma problemu - zrobię z nimi co trzeba i odeślę ci je. Poproszę wiadomość na pw - podam Ci mój adres (ja niedaleko granicy mieszkam). A "zeskanować" - jak najbardziej tak się pisze. Quote
Pitty Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A u Bandusia wszystko dobrze.Apetyt chlopak ma.W niedziele az mi lzy do oczu nabiegly:weszlam do pokoju i klasnelam w rece; mowie patrzac na Bandiego : "co jest moj slodki dziadziuniu" a on ...Nie umiem okreslic dokladnie , co to bylo , czy radosc , a moze chec zabawy ( pierwsze proby?).Zaczel jak wariat, tak smiesznie biegac po calym mieszkaniu i probowal pileczke lapa tracic.Mowie Wam , jak mnie to wzruszylo.On tak pociesznie wygladal.I ten usmiech do tego!!!!!Gdzies na poczatku watku jest takie zdjecie , gdzie sie Bandi podobnie usmiecha. Quote
Pitty Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Zosia4']Pitty - możesz je przeslać mnie. Ale nie wiem, czy dobrze zrozumialam - takie normalne zdjęcia chcesz przeslać pocztą ? Jeśli tak - to nie ma problemu - zrobię z nimi co trzeba i odeślę ci je. Poproszę wiadomość na pw - podam Ci mój adres (ja niedaleko granicy mieszkam). A "zeskanować" - jak najbardziej tak się pisze. Wielkie dzieki.Jak tylko dostane adres, od razu wysylam.To beda pierwsze zrobione w Boze Narodzenie.Drugi film juz w aparacie , ale jeszcze nie dokonczylam. Mowie Wam ze mnie to takie "techniczne ciele", az wstyd.No coz ...Chyba typowy Wodnik . Nikt mnie nie zmobilizuje do rzeczy , ktore mnie nie interesuja.:oops: Quote
Pitty Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 W niedziele pojechalismy do lasu.Oczywiscie Chania znalazla jakies "cudowne" miejsce ze smrodkiem.Pierwsza wysmarowala sie Chania , a zaraz po niej zachwycony Bandyta.Stalismy z Willim spokojnie , myslac w duchu; "zapomnieliscie kochane pieski , ze to oznacza w domu kapiel:evil_lol:".Kapiel wyglada u nas dosc drastycznie ( w przypadku Chani), bo ja po prostu przywiazuje smycza , zeby nie probowala uciec.Ona mnie wtedy nienawidzi:evil_lol:Spuszcza troche glowe i patrzy na mnie takim "wampirzym" wzrokiem:vamp:.A Bandus jest zupelnie spokojny!!!!W ogole sie nie rusza.Czeka spokojnie , az bedzie po wszystkim.Wydaje mi sie , ze nawet lubi wycieranie recznikiem , bo zawsze przylega calym cialkiem do moich nog.A po kapieli to tylko sie przytulac!!:pJak do misia.Kocham go jak "nie wiem co".:smilecol: Quote
Seaside Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A my kochamy Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: Jak cudnie się czyta takie wieści :loveu: Quote
Zosia4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pitty - wierzę Ci, bo znam to uczucie. To jest piękne - jak pies usiluje okazać to - czego przez cale swoje smutne życie nie mial okazji uczynić. A najważniejsze jest to, że my - jako ich kochani wlaściciele umiemy dostrzec to, czego nikt inny nie umial. Quote
Pitty Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Na pierwszym watku Szarika pisala Ss-tez z Rybnika.Niedawno zaginela jej mala suczka.Moze ktos z Was zechce wejsc na watek i dodac dziewczynie otuchy...:roll::-( Pomocy!!!Zaginela 8 miesieczna suczka!!Rybnik Quote
Pitty Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :calus: To dla Karusip , ktora stracila dzisiaj Beroska...:-( Quote
Pitty Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zosiu4 , zdjecia wyslane,szczelnie opakowane w folie.Bardzo , bardzo Tobie dziekuje. Quote
karusiap Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pitty napisał(a)::calus: To dla Karusip , ktora stracila dzisiaj Beroska...:-( dziekuje Pitty...choc Berosek zyl w schronisku 2 lata mam nadzieje ze poczul ze go kocham Quote
Pitty Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Swiatowa premiera: Bandi nasladujac Chanie szczekal dzisiaj na obcych , ktorzy weszli do naszego budynku!!!Ale on smiesznie szczeka.Tak gleboko.Jestm ciekawa , czy to byla jednorazowa akcja. Quote
Pitty Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Naprawde bardzo mi przykro Karusiup...:-(:-(:-( Quote
wanda szostek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 To i ja czekam na zdjęcia. Jestem bardzo ciekawa. Quote
coztego Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pitty napisał(a):Swiatowa premiera: Bandi nasladujac Chanie szczekal dzisiaj na obcych , ktorzy weszli do naszego budynku!!!Ale on smiesznie szczeka.Tak gleboko.Jestm ciekawa , czy to byla jednorazowa akcja. Ja myślę, że chłopak się rozkręca :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Uwaga , uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bandi w swoim domu: Quote
Neris Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Paniszcze normalnie!!!!! A jak ładnie nóżkę na nóżkę zakłada... Quote
Recommended Posts