Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]U Bandusia nie było dzisiaj odwiedzin :(
Prosimy o większe zainteresowanie :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
nie chcę powtórki z hapiego :placz: :placz: :placz: [/LEFT]
[RIGHT] [/RIGHT]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany BAndi....
Ciągle sam.....Już 2 dni.....
Tyle osób Cię tu kiedyś odwiedzało, a teraz tak pusto :(
Przecież należy ci się też zainteresowanie... tak jak Liskowi.... on znalazł dom na ostanie dni.....Tobie też się uda.... Ja w to ciągle wierzę.......
I będę do Ciebie pisać.... nawet jeśli będę tylko ja.......

Posted

Witam!
wszystkim dziękuję za zainteresowanie Bandim.
Dziś byliśmy na spacerku! :) Banduś jak zwykle był bardzo grzeczny i przytulaśny.
Widać, że on bardzo lubi te spacerki. Obiecałam mu, że w sobote znowu pójdziemy.
Nie bardzo chciał wracać... Przed odprowadzeniem do zagrody mocno go uściskałam. Przylgnął do mnie całym ciałem...

Posted

coś mi się chyba "omamiło", ale....wydawało mi się, że po wakacjach ktoś miał Bandiego zabrać z dogomaniaków do siebie.......hmmmmmm......to chyba brak snu powoduje takie psikusy myślowe...

Bandi ja już byłam o Ciebie spokojna przez te moje urojenia....a tu...klops..

w górę...zatem

Posted

Aga, nawet gdyby było tak, jak piszesz, to przecież na dogo niejeden pies miał być zabrany "po remoncie", "po skończeniu budowy domu", "po wakacjach"... I co? I pstro! :mad:

Posted

No niestety... obietnice czasami okazują się zbyt trudne do realizacji, czasami życie nas przerasta...

Bandi tak bardzo chciałby, żeby go ktos pokochał...

Posted

Ja nie będę po raz setny tłumaczyła,po pierwsze już od dawna nie jest na łańcuchu (pisalam już kilka razy )(zdjecie wklejone jest robione sporo czasu temu.)
a był bo atakował psy i nie mógł być ani w boksie ani na wybiegu bo to wiązałoby się z pogryzieniami więc chyba w takiej sytuacji buda jest lepszym rozwiązaniem niż dopuszczanie do pogryzień.

Tak więc last time- Bandi nie jest na łańcuchu, udalo się go zsocjalizowac z kilkoma psami i żyje sobie dobrze.
I jeszcze wiele psów mamy na lańcuchach przy budzie- wybór prosty ich życie i zdrowie czy idee że buda jest fe. Niestety w realiach schroniskowych ciężko o luksus jakim jest jeden kojec dla psa nie dogadującego się z innymi psami.